E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Masterchef 5: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα ‑ Όλες οι αλλαγές που θα δούμε

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν στις οθόνες μας

Masterchef 5: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα ‑ Όλες οι αλλαγές που θα δούμε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 23/1/2021 | 09:55

Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Σάββατο (23/01), στις 21:00 στο Star το MasterChef 5, το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής που μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένες σεζόν.

Το MasterChef 2021 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν στον "τόπο του εγκλήματος" για να μας χαρίσουν έναν ακόμη τηλεοπτικό κύκλο με πρωτότυπες συνταγές, μοναδικές γεύσεις και όπως πάντα την απαραίτητη ίντριγκα.

Τι αλλάζει στις οντισιόν του MasterChef 5

"Όλα αλλάζουν", όπως μας είχαν προϊδεάσει οι τρεις κριτές του MasterChef στο trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικές βδομάδες. Και οι αλλαγές αυτές ξεκινούν ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, στις οντισιόν οι διαγωνιζόμενοι δεν θα πηγαίνουν μόνοι τους, αλλά σε τετράδες. Έτσι, στις δοκιμασίες που θα γίνονται για την τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι, θα βλέπουμε τους υποψήφιους σε τετράδες.

Επίσης, ενώ στα προηγούμενα MasterChef έπρεπε να περάσουν κάποιες δοκιμασίες μέχρι να διαμορφωθεί η τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι, πλέον δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους για απευθείας πρόκριση με μία βασική προϋπόθεση. Αν κάποιος υποψήφιος καταφέρει να αποσπάσει τρία "ναι" από την πρώτη οντισιόν, τότε μπαίνει απευθείας στο σπίτι.

Συνεπώς, οι υποψήφιοι θα μπαίνουν σε τετράδες, θα μαγειρεύουν και όποιοι από αυτούς κατορθώσουν να πάρουν και τα τρία "ναι" των κριτών δεν θα χρειαστεί να περάσουν άλλες δοκιμασίες, αφού θα έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταργούνται οι ομάδες των κριτών στο MasterChef 5

Άλλη μία αλλαγή περιμένει μάγειρες και τηλεθεατές στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, καθώς δεν θα υπάρχουν πλέον μέντορες και ομάδες.

Ειδικότερα, ενώ στις προηγούμενες σεζόν ο κάθε παίκτης επέλεγε ποιον κριτή θέλει να έχει για μέντορα, φέτος δεν θα ισχύει. Δηλαδή, δεν θα δούμε κριτές και διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε ομάδες, πράγμα που αλλάζει πολύ τη δομή του διαγωνισμού που είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Οι παίκτες δεν θα ανήκουν στην ομάδα κάποιου μέντορα, πράγμα που βάζει τέλος και στον "ανταγωνισμό" μεταξύ των ίδιων των κριτών, οι οποίοι μάχονταν για την ανάδειξη της δικής τους ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τρία πρόσωπα - κλειδιά του MasterChef 5

Πέρα από τους τρεις αγαπημένους κριτές, οι οποίοι έχουν γίνει μια παρέα και ακολουθούν την πετυχημένη συνταγή τους, άλλα τρία πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο MasterChef 5.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, γνωστός σεφ, θα είναι ο food stylish στο φετινό MasterChef. Θα μεταφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στα παιδιά για να μπορούν να στήνουν τα πιάτα του, ενώ τον έχουμε δει κι άλλες φορές ως guest.

Επίσης, ο σεφ Νίκος Θωμάς θα είναι εκείνος που θα επινοεί τα πιάτα των δοκιμασιών, ενώ θα έχει την ευθύνη του pantry. Είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών κάθε χρόνο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών. Όπως τον έχουμε δει και τις προηγούμενες χρονιές, είναι εκείνος που πηγαίνει τους νικητές των δοκιμασιών σε εστιατόρια για να γνωρίσουν νέες γεύσεις. Φέτος, λόγω covid θα τους πηγαίνει σε χώρους που θα είναι ελεγμένοι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.