E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τραγούδια που ακούμε μέχρι και σήμερα, και φέτος γίνονται 30 ετών

Και θα συνεχίσουμε να τα ακούμε για ακόμα 30 χρόνια τουλάχιστον!

Τραγούδια που ακούμε μέχρι και σήμερα, και φέτος γίνονται 30 ετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

 Και αν έχουν γραφτεί δεκάδες τραγούδια για το πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος. Οι μέρες και οι μήνες περνάνε τόσο γρήγορα που κάποιες φορές μας κάνει τρομερή εντύπωση πως ένα συμβάν ή ένα γεγονός ήταν πριν δέκα ή είκοσι χρόνια. Κάπως έτσι και με τα τραγούδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν κομμάτια που τα ακούμε συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια, όμως μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από την αρχική της κυκλοφορία! Τέτοια κομμάτια, που φέτος κλείνουν 30 χρόνια κυκλοφορίας είναι τα παρακάτω all time classic hits, που σίγουρα έχεις αγαπήσει!

Το θρυλικό "Losing My Relegion" κλείνει φέτος 30 χρόνια και μοιάζει σαν χθες που το είδαμε να κερδίζει το Βραβείο Grammy για το καλύτερο μουσικό βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πιο όμορφη ίσως μπαλάντα που τραγούδησε ποτέ ο Bryan Adams. Το "(Everything I Do) I Do It For You" είναι σίγουρα στα αυτιά μας ακόμα, παίζει συνέχεια στο ραδιόφωνο και μας κάνει να θυμόμαστε τα μπλουζ που χορεύαμε στα πάρτυ!

Μπορεί να μην ξέρεις πολλά για τους Extreme όμως σίγουρα έχεις τραγουδήσει το "More Than Words". Παραμένει ένα αγαπημένο κομμάτι για όλες τις ώρες της ημέρας, και είναι και αυτό φέτος 30 ετών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την Paula Abdul και αυτό το υπέροχο κομμάτι που κολλάει στο μυαλό και θες να το τραγουδάς συνέχεια! Κάντε το, και ας έχουν περάσει 30 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

'Οταν κυκλοφόρησε αυτό το video clip ήταν θέμα στα Ελληνικά δελτία ειδήσεων. Το κομμάτι αυτό σημάδεψε ένα album, μια εποχή και μια γενιά ολόκληρη. Το θρυλικό "Black or White" είναι πάντα επίκαιρο και πάντα απολαυστικό στα αυτιά μας!

To ίδιο σύγχρονο στα αυτιά μας είναι και αυτό εδώ το ανεβαστικό tune των Two Princes. Το Spin Doctors μόλις έγινε και αυτό 30 ετών και δεν μας φάνηκε καθόλου.

Φιγουράρει όλο τον χρόνο (όχι μόνο τον Νοέμβριο) στα facebook timeline μας, και είναι και αυτό ένα διαχρονικό κομμάτι από τους αγαπημένους Nirvana!

To παρακάτω video είναι από την Live εμφάνιση της Mariah Carey για το τραγούδι "Someday" που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία την χρονιά αυτή. Την ίδια χρόνιά, η Mariah κέρδισε και το βραβείο για την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη!

Δεν θέλουμε να σας σοκάρουμε άλλο, αλλά και το "Nothing Else Matters" κλείνει φέτος τα 30 του χρόνια!

Μάλλον είναι το μεγαλύτερο hit των U2 και ένα από τα αγαπημένα κομμάτια όλων. Το "One" είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του, ένα και μοναδικό!

Ένα ακόμα μοναδικό κομμάτι από το μακρινό 1991. Το "Joyride" που ήταν και ο τίτλος του album των Roxette είναι δεδομένο ότι χαρίζει χαρά, ακόμα και σήμερα.

To "Wind of Change" ηχογραφήθηκε το 1990, και κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου του 1991. Από τότε μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια όλων των εποχών με δεκάδες διακρίσεις! Του αξίζει γιατί είναι κομματάρα!

H χρονιά που ο Michael Jackson έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού με την κυκλοφορία του "Dangerous" album έγινε το απόλυτο Pop είδωλο της γενιάς του. Το "Remember The Time" είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα music videos όλων των εποχών και ένα υπέροχο τραγούδι που χαιρόμαστε να ακούμε ακόμη και σήμερα.

Οι Massive Attack με τον πάντα ξεχωριστό ήχο τους, ταιριάζουν απόλυτα στα κομμάτια που ακούμε μέχρι και σήμερα, αν και κυκλοφόρησαν 30 χρόνια πριν. Ένα από αυτά είναι το Unfinished Sympathy.

Ένα ακόμα κομμάτι που δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε. Το "Don't Cry" κατασκήνωσε στα charts του 1991 και τόσα χρόνια μετά παραμένει ακόμα ένα κομμάτι, που λατρεύουμε να τραγουδάμε!

Η τραγουδίστρια με το όνομα Crystal Water και ένα κομμάτι που σε κάνει να χορεύεις δίχως αύριο. Αυτό το κομμάτι μοσχομυρίζει 90s και είναι ένα Pop διαμάντι που άνετα ακούμε μέχρι και σήμερα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.