E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συγκλονίζει η κατάθεση της νεαρής

Πρόκληση από τον 38χρονο στα δικαστήρια

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συγκλονίζει η κατάθεση της νεαρής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/1/2021 | 08:22

Ως μια υπόθεση με μεγάλο βάθος η οποία μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη και άλλων σημαντικών περιστατικών σeξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού, χαρακτηρίζουν πλέον δικαστικές πηγές τη δικογραφία που σχημάτισε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό της από αθλητικό παράγοντα πριν από 23 χρόνια.

Οι αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη για τις οποίες η ίδια κατέθεσε και στον εισαγγελέα άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου και ήδη ότι η εισαγγελία ξετύλιξε το κουβάρι μιας ακόμη υπόθεσης βιασμού. Πρόκειται για την υπόθεση με την 21χρονη σήμερα αθλήτρια, η οποία κατά τη δικογραφία, κακοποιήθηκε από τον προπονητή της όταν ήταν μόλις 11 ετών. Στην εν λόγω υπόθεση, οι δικαστικές αρχές επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και αμέσως εξέδωσαν ένταλμα για την σύλληψη του 38χρονου πρώην πλέον προπονητή, στον οποίο απήγγειλαν βαρύτατες κατηγορίες για τον βιασμό της ανήλικης και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση αλλά και για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή κοπέλα που είχε θάψει όλα όσα βίωσε στα χέρια του 38χρονου προπονητή αποφάσισε να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές όταν είδε την Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκει τη δύναμη να μιλήσει για τον δικό της εφιάλτη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας η αθλήτρια όταν έμαθε πως η Ολυμπιονίκης κατήγγειλε βιασμό της πριν από 23χρόνια από αθλητικό παράγοντα, την αναζήτησε και μέσω Facebook της έστειλε μήνυμα ζητώντας της να συναντηθούν. Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν και τότε η 21χρονη κοπέλα πήρε την απόφαση να καταθέσει και εκείνη. Στο μεταξύ η Σοφία Μπεκατώρου είχε αναφερθεί στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα για την περίπτωση της νεαρής γυναίκας.

Ο εισαγγελέας έχοντας πλέον στα χέρια του την κατάθεση της Ολυμπιονίκη κάλεσε αμέσως την αθλήτρια σε κατάθεση. Η κλήση ήταν για το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο εισαγγελικό γραφείο, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας και έδωσε στον εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο μια κατάθεση – ποταμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρτυρας κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος πρώην προπονητής την απειλούσε, όπως απειλούσε και τα μέλη της οικογένειάς της. Της έλεγε πως θα τους σκοτώσει αν εκείνη καταγγείλει στις αρχές την σeξουαλική της κακοποίηση, όπως η ίδια η κοπέλα φέρεται να ανάφερε στην κατάθεσή της. Ακόμη, η νεαρή γυναίκα φέρεται να περιέγραψε αναλυτικά στον εισαγγελέα την σeξουαλική κακοποίηση την οποία είχε υποστεί από το προπονητή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 21χρονη αντέκρουσε σε κάθε τόνο τους προκλητικούς ισχυρισμούς του 38χρονου ότι υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και πως όλα συνέβησαν ενώ η ίδια ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία. Αρκεί να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013 και ενώ εκείνη ήταν μόλις 14 ετών.

Παρά τις απειλές όμως, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε το 2013 μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη αθλητικό παράγοντα να προσφύγουν στην Αστυνομία. Εκεί όμως ο διοικητής φέρεται να τους συνέστησε να μη μπουν στον «κυκεώνα» των μηνύσεων για να μην υποστεί εκ νέου ψυχική οδύνη η νεαρή κοπέλα. Το αποτέλεσμα ήταν πάντως ο κατηγορούμενος να απολυθεί από το Όμιλο και έκτοτε να εξαφανιστεί.

Πρόκληση από τον 38χρονο και στα δικαστήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, ο 38χρονος προπονητής που συνελήφθη μετά το ένταλμα που εξέδωσε ο αρμόδιος ανακριτής, οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά προκλητικός προσερχόμενος στα δικαστήρια και απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων τους είπε να μεταφέρουν στον πατέρα της νεαρής γυναίκας να ψάξει να βρει τι γίνονταν μέσα στο σπίτι του. «Να πείτε στον πατέρα να ψάξει τι γίνεται μέσα στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας να επιρρίπτει ευθύνες στο θύμα και την οικογένειά του.

Εξάλλου ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr είχε αναφέρει για τις αποτρόπαιες πράξεις που του καταλογίζονται: «Ξέρω ότι είναι σοβαρό, αλλά είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12…Ήταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο. Αυτά τα ξέρει καλά η κυρία αλλά δεν τα είπα τότε γιατί ο άνδρας της θα τη σκότωνε. Αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο και το γνώριζε πάρα πολύ καλά η κυρία. Και η μικρή. Και το ήθελε ήταν 15 χρονών. Και ήταν στην επόμενη ομάδα όταν είχε πάει. Ούτε καν στη δικιά μου. Δεν πήγα με κανένα 11χρονο…».

Πλέον, η απολογία του 38χρονου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένων των δηλώσεων που ο ίδιος έχει κάνει και αν ενώπιον της Δικαιοσύνης θα εμείνει σε αυτές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Χτες

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Χτες

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.