E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βαλυράκης: Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του ψαρά

«Η προπέλα του αλιευτικού τον χτύπησε»

Βαλυράκης: Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του ψαρά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/1/2021 | 09:32

Εξελίξεις στο θρίλερ με το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θαλάσσια περιοχή έξω από την Ερέτρια αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών έχουν μετατρέψει την υπόθεση σε ένα θρίλερ, με την οικογένεια να κάνει λόγο για ανθρωποκτονία του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Ένα αλιευτικό σκάφος που προκάλεσε κυματισμό και την πτώση του πρώην υπουργού στη θάλασσα αναζητείται και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί κι αυτό και ο ψαράς που ήταν σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σήφης Βαλυράκης έφυγε από το σπίτι του στην Ερέτρια το πρωί της περασμένης Κυριακής (24.01.2021) για να πάει με το φουσκωτό του για ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Ερέτρια.

Όταν ώρες αργότερα δεν είχε επικοινωνήσει και η σύζυγός του, Μίνα Παπαθεωδώρου Βαλυράκη ανησύχησε, ειδοποίησε τις αρχές, άρχισαν οι έρευνες και λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός κοντά στο «Νησί των Ονείρων». Το πρόσωπό του είχε χτυπήματα από προπέλα, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση και ένα δάχτυλο από το αριστερό του χέρι είχε ακρωτηριαστεί.

Όλοι πίστεψαν ότι για πρώτη φορά η θάλασσα «νίκησε» τον Σήφη Βαλυράκη. Μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν τι έγινε στις 12:30 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή όπου βρισκόταν ο Σήφης Βαλυράκης, ανέτρεψαν τα πάντα. Η οικογένεια, με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας, έκανε λόγο για ανθρωποκτονία και η εμπλοκή ενός αλιευτικού και ο οργισμένος διάλογος που είχε ο πρώην υπουργός με τους επιβαίνοντες, περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον Σήφη Βαλυράκη τον χτύπησε η προπέλα του αλιευτικού»

Το αλιευτικό που πλησίασε το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και έκανε κύκλους γύρω απ’ αυτό και προκάλεσε μεγάλο κυματισμό με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να βρεθεί στη θάλασσα και να χτυπηθεί θανάσιμα είναι ένα τρεχαντήρι οκτώ μέτρων, δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (27.01.2021) στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας και στενός φίλος του πρώην υπουργού, Γιώργος Σπύρου.

Εμφανίστηκε επίσης βέβαιος ότι η προπέλα που χτύπησε τον Σήφη Βαλυράκη ήταν εκείνη του αλιευτικού αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί από τις έρευνες και αφού ληφθεί DNA. Σήμερα αναμένεται το πόρισμα για το είδος και το μέγεθος της προπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Σπύρου εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι με βάσει τις μαρτυρίες αλλά και το γεγονός πως έχει «κλειδώσει» η ώρα που έγινε το συμβάν (σ.σ. 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής) σήμερα ή μέχρι αύριο θα έχει ταυτοποιηθεί τόσο ο αλιευτικό που πλησίασε το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη όσο, φυσικά, και τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό, είχαν φραστικό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό και παρόλο που έπεσε στη θάλασσα, τον άφησαν αβοήθητο!

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη ανέφερε ότι οι ψαράδες της περιοχής έχουν συγκεκριμένες ώρες και συνήθειες γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τις αρχές στην ταυτότητα τους.

Ο διάλογος της οργής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη από χθες (26.01.2021) το βράδυ έχε γίνει γνωστή η μαρτυρία ενός ανθρώπου που είδε το περιστατικό και επιβεβαιώνει όχι μόνο την εμπλοκή δεύτερου σκάφους, ενός άσπρου αλιευτικού, αλλά και για λογομαχία ανάμεσα στους επιβαίνοντες στο αλιευτικό και τον Σήφη Βαλυράκη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μετέφερε και τον διάλογο που άκουσε, από τον οποίο προκύπτει πως ο άνθρωπος που βρισκόταν πάνω στο αλιευτικό εκτόξευσε ύβρεις εναντίον του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, πριν ο Σήφης Βαλυράκης πέσει στην θάλασσα.

«Ήτανε απέναντι από την Αγία Τριάδα και ο Σήφης Βαλυράκης ψάρευε σουπιές με το κόκκινο σκάφος. Το σκάφος έκανε μια διακοπή, ξανάβαλε προς, ξαναξεκίνησε κι έφτασε σε ένα σημείο και τον πλησίασε ένα άσπρο αλιευτικό σκάφος. Το άσπρο το αλιευτικό σκάφος είχε έναν διάλογο μαζί του.

Και του είπε: «Τι κάνεις εδώ ρε…». Λέει «τι σε νοιάζει εσένα».

«Εμένα δε με νοιάζει, εγώ είμαι επαγγελματίας ψαράς. Θα σε…» και έγινε συμπλοκή. Συμπλοκή με λόγο. Μετά το αλιευτικό έκανε μία, δύο, τρεις στροφές γύρω από το μικρό φουσκωτό και έφυγε. Προκάλεσε μεγάλο κυματισμό. Την πτώση δεν την είδα».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Ελλάδα Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Ελλάδα Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Ελλάδα Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Ελλάδα Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Ελλάδα Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Ελλάδα Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Ελλάδα Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Ελλάδα Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Ελλάδα Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.