E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

10 podcasts που σίγουρα θα ήθελες να ακούσεις

Σε ελληνικά και αγγλικά, γύρω από διάφορες θεματικές και αντικείμενα

10 podcasts που σίγουρα θα ήθελες να ακούσεις
@freepik.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Τα podcast έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και ακόμα περισσότερο την εποχή της καραντίνας. Είναι κάτι σαν ηχογραφημένες ραδιοφωνικές εκπομπές, που μπορείς να ακούσεις όποτε θέλεις αλλά και να τις σταματήσεις για να κάνεις μια δουλειά κι έπειτα να τις συνεχίσεις.

Βρήκαμε 10 podcast στα ελληνικά και στα αγγλικά, γύρω από διάφορες θεματικές και αντικείμενα, που μας έκαναν εντύπωση και σας τα προτείνουμε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνώση Σ’ Αυτόν

Ένα podcast που συνδυάζει την γνώση με την κωμωδία, ίσως είναι η καλύτερη σκέψη για όλους μας, αφού μπορούμε να μάθουμε πολλά διατηρώντας την εύθυμη πλευρά σε όλα τα πράγματα. Δεν θα βαρεθείτε και δεν θα πλήξετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sex Podcast με την Άντρη Κωνσταντίνου

Κάθε επεισόδιο του συγκεκριμένου podcast είναι και μια ιστορία ενός ανθρώπου γύρω από το σeξ και τις ανθρώπινες σχέσεις. Όσο ακούς κάθε ιστορία να ξετυλίγεται, μπορεί να σκεφτείς δικές σου εμπειρίες, να ταυτιστείς και να αισθανθείς λίγο πιο άνετα για οποιαδήποτε σκέψη έχεις κάνει γύρω από την εpωτική σου ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρμελάδα Φράουλα

Δυο stand up comedians, οι Χάρης Νταρτζάνος και Στέλιος Ανατολίτης μιλάνε για θέματα γύρω από την ζωή και για όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας, όσο πιο ανάλαφρα και εύθυμα γίνεται. Ένα σύγχρονο, χαρούμενο και με άνετη ροή podcast που μάλλον θα ακολουθήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ellinofreneia Official

Οι γνωστοί δυο της Ελληνοφρένειας, Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ή τσολιάς ή Μπαλούρδος, μας ταξιδεύουν καθημερινά με το γνωστό χιούμορ τους, για διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Όσοι δεν μπορείτε να τους ακούσετε στο ραδιόφωνο το μεσημέρι, τότε το podcast τους είτε στην προσωπική τους ιστοσελίδα είτε στο Spotify είναι η λύση για να μην χάνετε ξεκαρδιστικές στιγμές.

The Mismatch

Όσοι είστε λάτρεις του NBA και μπορείτε να καταλάβετε τα γρήγορα αγγλικά που χρησιμοποιούν οι kevin O’ Connor και Chris Vernon, τότε θα έχετε την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

GiatiOxi

Ένα ελληνικό podcast για να ενημερώνεσαι γύρω από φλέγοντα ζητήματα, αλλά και να εμπνέεσαι και να βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Κάθε επεισόδιο με έναν εξειδικευμένο καλεσμένο, αναλύει ένα θέμα που μας απασχολεί είτε τώρα είτε διαχρονικά.

Only The Light Remains

Ένα σύντομο podcast για βιβλία, την ψυχολογία και ερωτήματα που μας απασχολούν σε όλη μας τη ζωή, όπως το «Τι είναι ευτυχία;» και «Χρόνος: Σύμμαχος ή εχθρός;». Ένα ενδιαφέρον και διαβασμένο podcast που θα σε κάνει να σκεφτείς αλλιώς.

You ’re Wrong About

Δυο δημοσιογράφοι που έχουν εμμονή με το παρελθόν, κάθε εβδομάδα το επισκέπτονται, επανεξετάζοντας ένα θέμα ή την ιστορία ενός ανθρώπου, ο οποίος έμεινε με λάθος τρόπο στην μνήμη και την φαντασία του κόσμου. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ψαγμένο podcast.

Δεν έχει σημασία

Ταινίες και σειρές αναλύονται διεξοδικά και κάποιες φορές με βάση την επικαιρότητα. Ένα όμορφο podcast για το σινεμά και την τηλεόραση, ντυμένο με χιούμορ και μια θεματολογία που δεν είναι από αυτές που έχεις βαρεθεί να ακούς.

Worlds Best Rock Albums

Όσοι αγαπάτε την rock και θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από αγαπημένα και ιστορικά άλμπουμ, τότε ακούστε οπωσδήποτε το podcast του stevie j. Θα περάσετε καλά και θα μάθετε συναρπαστικές ιστορίες, πασπαλισμένες με πολύ rock μουσική και διάθεση.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Σήμερα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Σήμερα

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Σήμερα

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Σήμερα

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Σήμερα

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Σήμερα

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Σήμερα

Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

par: 31
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.