E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δεν άφησε δεκάρα τσακιστή στη χήρα του ο Λάρι Κινγκ

Δηλώνει αποφασισμένη να προσβάλει τη διαθήκη

Δεν άφησε δεκάρα τσακιστή στη χήρα του ο Λάρι Κινγκ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/2/2021 | 11:35

Αιφνιδιασμένη και σοκαρισμένη δηλώνει η χήρα του Λάρι Κινγκ από την είδηση ότι ο θρυλικός δημοσιογράφος είχε προσθέσει το 2019 μια χειρόγραφη τροποποίηση στη διαθήκη του, με την οποία την απέκλειε τελείως από την κληρονομιά σε περίπτωση θανάτου του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Κινγκ είχε προσθέσει μια σημείωση στη διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου του 2019, ζητώντας τον ίσο διαμοιρασμό των περιουσιακών του στοιχείων (ύψους σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων) αποκλειστικά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του, όταν θα έφευγε απο τη ζωή. Δύο μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία της κρίσιμης προσθήκης, ο δημοσιογράφος είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του Σον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο ο χωρισμός του ζεύγους μετά από συμβίωση 22 ετών δεν είχε οριστικοποιηθεί στο δικαστήριο όταν ο Λάρι Κινγκ έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, χτυπημένος από κορωνοϊό. Επιπλέον, η Σον ισχυρίζεται σήμερα ότι οι σχέσεις της με τον εκλιπόντα δημοσιογράφο είχαν αποκατασταθεί, και ότι πριν πεθάνει είχαν έρθει ξανά κοντά και επικοινωνούσαν καθημερινά. Μιλώντας στο Page Six, η 61χρονη άφησε να εννοηθεί ότι ο Κινγκ δέχθηκε πιέσεις για να κάνει την αλλαγή στη διαθήκη, και αποκάλυψε τις προθέσεις της να την προσβάλει μέσω της δικαστικής οδού.

Η Σον Κινγκ υποστηρίζει ότι εκείνη και ο εκλιπών σύζυγός της είχαν «ένα αδιαμφισβήτητο πλάνο διαχείρισης της περιουσίας τους» που είχαν καταρτίσει μαζί ως ζευγάρι το 2015. «Αυτό υπάρχει ακόμα και είναι η νόμιμη διαθήκη, τελεία και παύλα», είπε χαρακτηριστικά η 61χρονη εχθές Δευτέρα στο Page Six, προαναγγέλοντας νομικές κινήσεις από τους δικηγόρους της εντός της ημέρας και εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα δικαιωθεί από τον νόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα του διαμοιρασμού της κληρονομιάς ήταν ήδη αρκετά περίπλοκο και χωρίς την «ένσταση» της χήρας του δημοσιογράφου, αφού δύο από τα πέντε παιδιά του Λάρι Κινγκ, o Άντι και η Κάια, έχασαν τη ζωή τους μέσα στο 2020. Επομένως η μοιρασιά της περιουσίας αφορά πλέον τα εναπομείναντα τρία από τα παιδιά του δημοσιογράφου με την ταραχώδη προσωπική ζωή, αλλά και τους απογόνους του Άντι και της Κάια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν βγάζει νόημα»

Η χήρα του Λάρι Κινγκ υπογράμμισε στη συνέντευξή της ότι η συγκεκριμένη προσθήκη στη διαθήκη «δεν βγάζει κανένα νόημα», με βάση τα όσα διαδραματίζονταν εκείνη την περίοδο στην προσωπική τους ζωή, όσον αφορά τον χωρισμό και την επανασύνδεση. Ερωτηθείσα γιατί θεωρεί ότι ο Κινγκ άλλαξε τη διαθήκη του, η 61χρονη απάντησε απλά «Δεν έχω ιδέα».

Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο γιοι που απέκτησε με τον Κινγκ, ο 21χρονος Τσανς και ο 20χρονος Κάνον είναι επίσης αιφνιδιασμένοι και σοκαρισμένοι με αυτήν την εξέλιξη.

«Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι», σημείωσε η Σον Κινγκ. Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι ο σύζυγός της επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες για να πράξει κάτι τέτοιο απάντησε μονολεκτικά «ναι» χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξηγεί η Daily Mail, αν η Σον επιτύχει στη νομική διεκδίκηση μεριδίου από την κληρονομιά, πιθανόν να μην αποκομίσει περισσότερα από 300.000 δολάρια. Κι αυτό γιατί η περιουσία των 2 εκατομμυρίων θα πρέπει να διαμοιραστεί ανάμεσα στα τρία εν ζωή παιδιά του δημοσιογράφου, αλλά και τους απογόνους του Άντι και της Κάια, που «έφυγαν» την περασμένη χρονιά.

Πριν τον θάνατο του Κινγκ από σηψαιμία στις 23 Ιανουαρίου, έπειτα από μάχη μερικών εβδομάδων με την Covid-19, η Σον είχε δηλώσει ότι ο σύζυγός της ήταν «έτοιμος να φύγει». Ο δημοσιογράφος πιστεύεται ότι κόλλησε κορωνοϊό από νοσηλευτή που επισκέφθηκε το σπίτι. Η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του (στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό και είχε εμφανίσει καρκίνο προστάτη και πνεύμονα) τον καθιστούσε εξαιρετικά ευάλωτο στον ιό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Πριν λίγο

Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Που πάνε άραγε όλες οι κάλτσες που χάνουμε κάθε χρόνο;

Πριν λίγο

Κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος χάνει 15 κάλτσες τον χρόνο

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Χτες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Χτες

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χτες

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Χτες

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Χτες

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Χτες

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.