E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πρόλαβε ανταγωνιστικές εκπτώσεις στην ασφάλιση οχημάτων

Συγκρίνετε και αγοράστε την κατάλληλη ασφάλεια για τις ανάγκες σας

Πρόλαβε ανταγωνιστικές εκπτώσεις στην ασφάλιση οχημάτων

Από το NEWSROOM

H COSMOTE έχει δημιουργήσει τον απόλυτο ψηφιακό ασφαλιστικό σύμβουλο το cosmoteinsurance.gr  με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Εξυπηρετώντας 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και σε ελάχιστο χρόνο, όπου και αν βρίσκεσαι και από οποιαδήποτε συσκευή, σου επιτρέπει να επιλέξεις και να αποκτήσεις το πρόγραμμα που σε συμφέρει, ανάλογα με τις καλύψεις που επιθυμείς, συγκρίνοντας τιμές, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική πρόταση η οποία απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που αναζητούν τις πιο ανταγωνιστικές επιλογές ασφάλισης για το όχημα, την κατοικία, την πρωτοβάθμια υγεία και το σκάφος. Το γεγονός ότι μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές της τιμής προσφέρει απίστευτη ευκολία.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει με 5 βήματα :

Βήμα 1: Το πρώτο βήμα δεν είναι άλλο από το να πληκτρολογήσεις τον αριθμό του αυτοκινήτου σου. Πάτα το «Σύγκρινε τιμές» και θα δεις όλα τα στοιχεία του οχήματος (μάρκα, μοντέλο και ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας) συμπληρωμένα αυτόματα, καθώς το COSMOTE Insurance αντλεί στοιχεία από τη βάση δεδομένων που διατηρούν οι IAD & SGAS.

Βήμα 2: Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Στο βήμα αυτό μην ξεχάσεις να ελέγξεις εάν εμπίπτεις σε κάποιο επάγγελμα που λαμβάνει κάποια  πρόσθετη έκπτωση.

Βήμα 3: Πατώντας «Επόμενο» θα δεις τα τρία κύρια προγράμματα: Βασική, Πυρός & Κλοπής, Μικτή. Κάθε ένα αναφέρει αναλυτικά τις καλύψεις που περιλαμβάνει, ενώ στο ίδιο βήμα θα πρέπει να επιλέξεις και τη διάρκεια του πακέτου. Επίλεξε ανάμεσα σε τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια ασφάλεια, ενώ μια νέα δυνατότητα του COSMOTE Insurance είναι και η ασφάλιση με το μήνα. Έχε ωστόσο υπόψη σου ότι όσο αυξάνει ο χρόνος ασφάλισης τόσο μειώνονται τα ασφάλιστρα. Μάλιστα στην ετήσια ασφάλιση μπορείς να λάβεις έκπτωση που φτάνει έως και το 40%, καθώς και μέχρι 12 άτοκες δόσεις.

Το COSMOTE Insurance λοιπόν περιλαμβάνει πακέτα για όλα τα βαλάντια για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά και το πορτοφόλι σου!

Αφού επιλέξεις το πακέτο που σε εξυπηρετεί και επιβεβαιώσεις την αξία του οχήματός σου (πολύ σημαντικό βήμα) περνάς στο επόμενο βήμα με τις «έξυπνες προτάσεις».

Βήμα 4: Οι έξυπνες προτάσεις περιλαμβάνουν πρόσθετες καλύψεις που ίσως σε ενδιαφέρουν, όπως για παράδειγμα νομική προστασία, οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων κ.λ.π.

Βήμα 5: Στο πέμπτο και τελευταίο βήμα παρουσιάζονται όλες οι καλύψεις που έχεις επιλέξει και τα διαθέσιμα πακέτα των ασφαλιστικών εταιριών. Σε αυτό το βήμα, μπορείς να κάνεις και αλλαγές, να προσθέσεις μια κάλυψη για παράδειγμα, ή να αλλάξεις τη διάρκεια του συμβολαίου και θα δεις τα διαθέσιμα πακέτα να ενημερώνονται άμεσα.

Επιλέγεις την ασφαλιστική εταιρεία που επιθυμείς, πληρώνεις με την πιστωτική σου κάρτα και σε ελάχιστο χρόνο, καταφθάνει το συμβόλαιό σου στο e-mail που θα σου ζητηθεί.

Ένα πακέτο για όλους!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 1 ώρα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 1 ώρα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Χτες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Προχτές

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.