E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

8 εκπομπές του Ertflix αφιερωμένες στα ταξίδια

Εκπομπές και ντοκιμαντέρ που αξίζει να παρακολουθήσεις, αν ψάχνεις τρόπους να ταξιδέψεις από το σπίτι!

8 εκπομπές του Ertflix αφιερωμένες στα ταξίδια
από την εκπομπή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

Ταξίδια! Και ποιος δεν αγαπάει αυτό το συναίσθημα του να ανακαλύπτεις κάτι καινούριο! Αν είσαι σαν εμάς που λατρεύουμε τα ταξίδια και η πανδημία μας έχει εγκλωβίσει στις καραντίνες μας, θα ψάχνεις τρόπους να ταξιδέψεις! Αυτοί οι τρόποι είναι πολλοί. Κάποιες φορές θα ψάχνεις τις web κάμερες σε διάσημα αξιοθέατα του κόσμου (το έχουμε κάνει εδώ), άλλες φορές θα θες να δοκιμάσεις γεύσεις από όλο τον κόσμο, και άλλες φορές θα αράζεις στον καναπέ του σπιτιού μπροστά από την τηλεόραση, και θα βλέπεις εκπομπές αφιερωμένες στα ταξίδια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την εκπομπή "Η Ζωή Αλλιώς" 

Εντοπίσαμε πολλές τέτοιες στο Ertflix και είπαμε να τις συγκεντρώσουμε σε μια λίστα και να τις μοιραστούμε μαζί σας! Για εσένα που δεν ξέρεις είναι το Ertflix θα σου πούμε αμέσως! Είναι ουσιαστικά η web tv της κρατικής τηλεόρασης, που όμως έχει και έξτρα περιερχόμενο, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα στόχο. Ο στόχος αυτός, είναι η ανάδειξη του αρχείου της ΕΡΤ που δεν είναι και λίγο (διπλής) αν μας ρωτάς. Αρκεί μόνο να σου πούμε, ότι στο Ertflix μπορείς να δεις όλα τα επεισόδια από τη Μαντάμ Σουσού. Σε αυτή τη λίστα όμως λέμε για ταξιδιωτικές εκπομπές και ξεκινάμε αμέσως:

Άγρια Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ηλίας Στραχίνης και ο Νικόλαος Τσολερίδης σε ένα πανέμορφο οδοιπορικό μιας τηλεοπτικής ώρας, κάθε εβδομάδα! Η Άγρια Ελλάδα θα σου δείξει μέρη που δεν είναι τουριστικά, μέρη που αξίζουν την προσοχή σου και είναι πανέμορφα! Το αγαπημένο μας επεισόδιο είναι αυτό που γυρίστηκε στη Λήμνο και ξεκίνα από αυτό!

Δείτε το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις Ερήμους της Αραβίας

To πραγματικό όνομα του ντοκιμαντέρ είναι Arabian Inferno, και είναι παραγωγής Καναδά το έτος 2017. Στην πλατφόρμα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα 5 μοναδικά επεισόδια (μιας ώρας το κάθε ένα) μεταφρασμένα στα Ελληνικά. Τα τοπία θα σας ταξιδέψουν πραγματικά, και οι πληροφορίες που θα αποκομίσετε είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το εδώ 

Η Ζωή Αλλιώς

H Ζωή αλλιώς… στην Ιθάκη, στην Κάρπαθο, στη Μήλο, στην Ηρακλειά και σε πολλά ακόμα αγαπημένα μέρη της Ελλάδας, μέσα από τη ματιά της Ίνας Ταράντου. Ιστορίες ανθρώπων και της καθημερινότητάς τους που μας γεμίζουν με πραγματική έμπνευση για ζωή και ταξίδια!

Δείτε το εδώ

Κυριακή στο χωρίο

Δε χρειάζονται συστάσεις για μια από τις πιο διαχρονικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι άπλετος χρόνος, και όρεξη για ταξίδια ώστε να πάτε σε όλα αυτά τα ελληνικά χωριά μέσω του Ertflix! 

Δείτε το εδώ

Βότανα Καρποί της Γης

Η Βάλια Βλάτσιου ταξιδεύει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με μια αποστολή! Να μας μάθει περισσότερα  τα βότανα της ελληνικής γης! Πληροφορίες για την ιστορία τους, τη σημασία τους, την αξία τους στη σύγχρονη εποχή αλλά και τη λαϊκή παράδοση που τα συνοδεύει. Είναι πραγματικά ένα από τα διαμάντια του Ertflix! 

Δείτε το εδώ

Μουσεία του Κόσμου

Μια βόλτα σε μερικά από τα πιο όμορφα μουσεία του κόσμου! Μια all time classic αγαπημένη συνήθεια, μόνο που αυτή τη φορά θα την κάνετε μέσω της τηλεόρασης και από την άνεση του σπιτιού σας! 

Δείτε το εδώ

Μεσόγειος

Μια εκπομπή που μας μαθαίνει πόλεις και χώρες της μεσογείου. Ένα ακόμα απολαυστικό ταξίδι που έχει να σου δώσει πληροφορίες και εικόνες. Ακολουθήστε τους στη Μεσόγειο. 

Δείτε το εδώ 

Το Αίνιγμα της Κέρου

Τελευταίο στη λίστα μας, όμως αυτό που ίσως να δεις πρώτο!  Συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και είναι ένα επιστημονικό ντοκιμαντέρ! 1 ώρα και 20 λεπτά, που επιχειρούν να ρίξουν φως, σε ένα από τα πιο μεγάλα αινίγματα της αρχαιότητας. Υπεύθυνη για την  έρευνα, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο 2018-19 η ίδια συμμετείχε εθελοντικά στο έργο της ανασκαφής που πραγματοποιείται στο νησί από τη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή και το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. 

Μην ξεχάσετε να κάνετε save αυτό το άρθρο, για να ανατρέχετε κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι από το σπίτι! 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 35
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.