E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπόθεση Λιγνάδη: «Ένα από τα ανήλικα πήγε να αυτοκτονήσει»

Η κατάθεση της γυναίκας που τον έκαψε

Υπόθεση Λιγνάδη: «Ένα από τα ανήλικα πήγε να αυτοκτονήσει»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/2/2021 | 09:29

Σοκάρουν τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η Γ.Κ. σχετικά με την Δημήτρη Λιγνάδη και τα οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το dikastikoreportaz.gr. Η 40χρονη ηθοποιός διατηρούσε ερωτική και φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο πρώην διευθυντή του καλλιτεχνικού θεάτρου από το 2000 μέχρι το 2016 και ήταν αυτή που με την κατάθεσή της οδήγησε και στη σύλληψή του.

Η ίδια, στην κατάθεσή της ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ένα από τα ανήλικα θύματα του Λιγνάδη, 16 με 17 ετών, είχε προσπαθήσει μέχρι και να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, καταναλώνοντας πολλά χάπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Γ. Κ. γνωρίστηκε το 2000 την Πάτρα, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 χρονών και φοιτούσε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών. Αποφάσισε, τότε να πάει να δει μια παράσταση, όπου έπαιζε ο ηθοποιός. «Στο διάλειμμα οι συμφοιτήτριές μου πήγαν στο καμαρίνι να ζητήσουν αυτόγραφο από τον Κ. Μαρκουλάκη και εγώ πήγα προς την τουαλέτα. Τότε με είδε ο Δημήτρης Λιγνάδης και μου λέει: "Έλα εδώ εσύ, πως σε λένε;". Του απάντησα και τότε αυτός μου είπε ότι δεν έχει δει πιο ωραία κοπέλα, ότι με το που με είδε έπεσε ξερός και διάφορα μεγάλα λόγια… Παράλληλα μου είπε να τον συναντήσω το βράδυ σε ένα κλαμπ που θα πήγαινε με τους άλλους ηθοποιούς της παράστασης και μου έδωσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου να τον καλέσω». Όντως εκείνο το βράδυ πήγε να τον συναντήσει μαζί με τις φίλες της. Ο Λιγνάδης, τότε, της είπε να παρατήσει τις σπουδές της και να πάει να ζήσει μαζί του για να τη βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, ενώ έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της!

Η 40χρονη εξιστόρησε στον εισαγγελέα ότι, πράγματι, μια εβδομάδα αργότερα, πήγε στην Αθήνα για τα γενέθλια της αδερφής της και τηλεφώνησε στον Λιγνάδη. Εκείνος φέρεται να της ζήτησε να βρεθούν στο Πεδίον του Άρεως. «Βρεθήκαμε την επόμενη ημέρα και πήγαμε με τη μηχανή του απευθείας στο σπίτι του στην οδό Επτανήσου 12 στην Αθήνα. Εκεί είχε ετοιμάσει μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα με κεριά, μουσικές και άρχισε να μου μιλάει με πολύ ερωτικά λόγια και προσπαθούσε να με πείσει να παρατήσω τις σπουδές μου να γίνω ηθοποιός. Εγώ ένοιωσα πολύ άβολα γιατί ήδη είχα μια σχέση και του είπα ότι νιώθω άβολα και θέλω να φύγω. Όπως έφευγα προσπάθησε να με φιλήσει και όπως τον απέφυγα με φίλησε στον λαιμό».

Τρια χρόνια αργότερα η μάρτυρας αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στην επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού για να γίνει ηθοποιός. Εκεί συνάντησε και πάλι τον Λιγνάδη ο οποίος ήταν εξεταστής. «Βλέποντάς τον να βγαίνει από το θέατρο τον χαιρέτησα και εκείνος με θυμήθηκε και μπροστά σε όλους του υποψήφιους άρχισε να είναι πολύ εκδηλωτικός και να μου λέει: “Γιατί χάθηκες, ήσουν η γυναίκα της ζωής μου, ήρθες εδώ για εμένα”. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ερωτεύομαι πάρα πολύ… », κατέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια η μάρτυρας-κλειδί επισημαίνει ότι ξεκίνησε να έχει τηλεφωνική επαφή με τον Λιγνάδη, ενώ τον Μάρτιο του 2004 είχαν και την πρώτη ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή τους, αλλά στη συνέχεια επισημαίνει ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έγινε ψυχρός, απότομος και ξεκίνησε να απομακρύνεται. Έκαναν, όπως καταθέτει, τρεις μήνες να ξαναμιλήσουν, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι συνέχισαν να έχουν ερωτική σχέση με τη συναίνεσή της.

Οι ανήλικοι και η απόπειρα αυτοκτονίας

Η μάρτυρας κατέθεσε στον ανακριτή ότι καθ'όλη τη διάρκεια που συναντούσε τον Λιγνάδη στο σπίτι του, έβλεπε να τον επισκέπτονται διάφορα ανήλικα άτομα, λέγοντας μάλιστα ότι ένα από αυτά, ηλικίας 16-17 ετών είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας «καταναλώνοντας πολλά χάπια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει, το παιδί το είχε φέρει ο Λιγνάδης το καλοκαίρι του 2004 στην Πάρο, όταν και την επισκέφθηκε. «Μάλιστα την ίδια ημέρα που έφθασαν ήρθε με το ανήλικο παιδί να με δει σε μια ερημική παραλία που ήμουν μαζί με τα ξαδέλφια μου και εκεί έκανε γυμνός μπάνιο μαζί με τον ανήλικο, ενώ τα ξαδέλφια μου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το θέαμα. Εγώ έμεινα με μια φίλη και τότε κατάλαβα ότι τσακώθηκε ο Λιγνάδης με τον ανήλικο πάρα πολύ. Μετά από λίγο ο ανήλικος μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν είναι 19 ετών όπως τον παρουσίαζε ο Λιγνάδης αλλά μόνο 16-17 ετών και πάει ακόμη σχολείο. Μετά από αυτό ένοιωσα αποτροπιασμό…».

Η Γ. Κ. καταθέτει ότι η επόμενη φορά που συναντήθηκε με τον Λιγνάδη ήταν στις αρχές του 2007 στο σπίτι του στην Επτανήσου. Όταν μπήκε είδε μέσα ένα ανήλικο αγόρι. Όπως καταθέτει, τότε την πήρε αμέσως μέσα ο Λιγνάδης στο δωμάτιο όπου γδύθηκε και της ζήτησε να κάνουν έρωτα αλλά για να «ολοκληρώσει έπρεπε να συμμετέχει και ο νεαρός που ήταν έξω στο σαλόνι. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και αυτός μου απάντησε κάτσε να ενημερώσω τον νεαρό. Βγήκε έξω γυμνός, δεν ξέρω τι είπε στον νεαρό και εν τω μεταξύ εγώ ντύθηκα και έφυγα».

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι η επόμενη επικοινωνία που είχε με τον σκηνοθέτη ήταν το 2016, όταν της τηλεφώνησε και της είπε ότι είναι ευτυχισμένος καθώς δίπλα του έχει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τον οποίο της έδωσε στο τηλέφωνο! «Από τη φωνή του κατάλαβα ότι είναι ένα μικρό αγόρι, ανήλικο περίπου 14-15 ετών. Σοκαρισμένη το ρώτησα γιατί δεν είσαι με τους γονείς σου και τότε ο Λιγνάδης πήρε το ακουστικό από το χέρι του και μου είπε ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τότε του είπα ότι είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου».

Η Γ.Κ. καταθέτει ότι για περίπου ένα χρόνο μετά το συγκεκριμένο τηλεφώνημα ο Λιγνάδης την απειλούσε να μην μιλήσει γιατί θα της τίναζε τα μυαλά στον αέρα με ένα πιστόλι, θα έβλαπτε την οικογένειά της και δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επανανέρχεται η 5ημερη αποβολή στα σχολεία

Πριν 10 ώρες

Τι αλλάζει με τις απουσίες των μαθητών

Αϊτή: Χάος στη χώρα που θυμίζει πλέον «Mad Max»

Πριν 10 ώρες

Εικόνες αποκάλυψης στους δρόμους

Εργασιακό bullying σε 60χρονη: Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί ‑ Ο λόγος

Πριν 10 ώρες

Η υπόθεση του εργασιακού bullying βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Μπήκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα

Πριν 10 ώρες

Αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

Πένθος στο Λασίθι – Απαρηγόρητη η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που έσκασε πάνω του

Χτες

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Έρχεται μίνι κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Χτες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.