E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Είναι πεντανόστιμη και εντυπωσιάζει οπωσδήποτε

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Για πολλούς ανθρώπους, η πίτσα είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε γεύμα. Ντελίβερι για δείπνο το βράδυ; Σίγουρα. Κρύα πίτσα για πρωινό πριν ξεκινήσετε για το γραφείο; Ναι!

Αλλά δεν μπορείτε να παραγγείλετε ειλικρινά πίτσα για κάθε γεύμα, σωστά; Εκεί έρχεται αυτή η συνταγή που θα έρθει να τα ταιριάξει όλα γλυκά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε σας αρέσει η πίτσα με πιπεριές και κρεμμύδια, ή η μαργαρίτα ή η πίτσα πεπερόνι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. 

Ξεκινήστε - χρειάζεστε ένα κουτί ριγκατόνι, ένα βάζο με σάλτσα μαρινάρα, μισό φλιτζάνι νερό, ένα κόκκινο κρεμμύδι, μια πιπεριά, δύο σκελίδες σκόρδο, καρυκεύματα, πεπερόνι και τυρί μοτσαρέλα. 

Για να προσαρμόσετε την πίτσα σας, μη διστάσετε να προσθέσετε και άλλες γεύσεις που σας αρέσουν στα υλικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινήστε κόβοντας το σκόρδο. Ξεφλουδίστε τις σκελίδες και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επίπεδη πλευρά ενός μεγάλου μαχαιριού για να σπάσετε τις σκελίδες σε μια σανίδα κοπής. Κόψτε το σκόρδο σε λεπτά κομμάτια με το μαχαίρι. Κόψτε το κρεμμύδι σας στη μέση κα μετά σε κύβους - κάντε και το ίδιο με την πιπεριά.

Για το πεπερόνι, θα θελήσετε να κόψετε ένα μέρος του σε μικρότερα κομμάτια. Βγάλτε τα δύο τρίτα τoυ πεπερόνι από τη συσκευασία. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο πεπερόνι για το τελείωμα της συνταγής!

Ζεστάνετε μια κατσαρόλα και ψεκάστε την με σπρέι μαγειρέματος για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά σας δεν κολλάνε στο κάτω μέρος της κατσαρόλας κατά το μαγείρεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινήστε μαγειρεύοντας το σκόρδο έως ότου είναι ελαφρώς χρυσό και, στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε κύβους. Αφήστε τα λαχανικά να μαγειρευτούν για τρία έως πέντε λεπτά για να απελευθερώσουν τις γεύσεις τους και να μαλακώσουν.

Μόλις μαγειρευτούν τα λαχανικά, ρίξτε το κομμένο πεπερόνι. Συνεχίστε το ανακάτεμα έως ότου το πεπερόνι να ενσωματωθεί καλά στο μείγμα λαχανικών. Εάν επιλέξετε να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως ελιές ή μανιτάρια, μαγειρέψτε τα στο μείγμα σε αυτό το βήμα.

Βράστε τα μακαρόνια σας και ρίξτε τα στο μείγμα. Έπειτα προσθέστε την σάλτσα και αφήστε τα να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Πριν 6 ώρες

Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Πριν 6 ώρες

Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Πριν 6 ώρες

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Χτες

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Cocktail trends για το 2024

Προχτές

Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Προχτές

Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Πριν 3 μέρες

«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.