E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

10 ηθοποιοί που δεν ξέρατε ότι είναι συγγενείς μεταξύ τους

Κι όμως...

10 ηθοποιοί που δεν ξέρατε ότι είναι συγγενείς μεταξύ τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Η κληρονομικότητα στο Hollywood δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και δεκαετίες, γονείς δίνουν τη σκυτάλη στα παιδιά τους, θείοι στα ανίψια τους, ενώ πολλές φορές, αδέρφια έχουν μεγάλες καριέρες. Τα παρακάτω 5 ζευγάρια ηθοποιών είναι συγγενείς μεταξύ τους. Και ίσως δεν το ήξερες...

Shirley MaClaine και Warren Beatty

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στοιχηματίζουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς το ακούτε πρώτη φορά. Κι όμως η σπουδαία Shirley MacLaine είναι η κατά 3 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή του επίσης σπουδαίου Warren Beatty. Το 2012 μάλιστα, όταν η MacLaine βραβεύτηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου για την πολυετή προσφορά της, είχε πει ενώ δεχόταν το βραβείο πως ο Beatty είναι «ο άνθρωπος που γνωρίζει και έχει αγαπήσει για περισσότερα χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη».

Nicolas Cage και Sofia Coppola

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, αυτή η σχέση είναι λίγο πιο γνωστή, αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικοί που δεν το γνώριζαν. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Sofia Coppola, είναι κόρη του μεγάλου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. Από την Άλλη ο Nicolas Cage είναι γιος του August Coppola, αδερφού του Francis. Έτσι οι δυο τους είναι πρώτα ξαδέρφια.

Phil Collins και Lilly Collins

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα μου πείτε ότι ο Phil Collins δεν είναι ηθοποιός, αλλά έχει κληθεί να παίξει αυτόν τον ρόλο σε ουκ ολίγες ταινίες, οπότε μπορεί να μπει και σε αυτή την κατηγορία εκτός από εκείνη του τραγουδιστή. Το ξέρατε ότι η πανέμορφη 31χρονη ηθοποιός Lilly Collins που την είδαμε στη σειρά του Netflix «Emily in Paris», είναι κόρη του;

Σε μια σειρά από προσωπικά της κείμενα που δημοσιεύτηκαν το 2017, η Lilly Collins είχε γράψει για τον πατέρα της: «Σε συγχωρώ που δεν ήσουν πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμουν και που δεν ήσουν ο πατέρας που περίμενα. Σε συγχωρώ για τα λάθη που έκανες. Και παρόλο που μοιάζει πλέον να είναι αργά, δεν είναι. Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να διανύσουμε μαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Julia Roberts και Emma Roberts

Εδώ υπάρχει μια ομοιότητα. Ή μόνο εμείς τη βλέπουμε; Η παγκοσμίως γνωστή Julia Roberts έχει έναν αδερφό, τον επίσης ηθοποιό, Eric Roberts. Ο αδερφός της έχει ένα και μοναδικό παιδί: την Emma Roberts, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και της θείας της. Αν θέλετε να τις δείτε μαζί δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στα προφίλ τους στο Instagram και στις οικογενειακές τους συγκεντρώσεις.

Denzel Washington και John David Washington

Αν σας πούμε ότι το είχαμε σκεφτεί αλλά δεν δώσαμε σημασία, μάλλον θα μας πείτε στην καλύτερη περίπτωση αφηρημένους. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε συνδέσει τους δυο ηθοποιούς, που είναι πατέρας και γιος.

Όταν ο 36χρονος πλέον John David Washington προτάθηκε για Χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία του στην εξαιρετική ταινία του Spike Lee «BlacKkKlansman», ήταν μαζί με τον πατέρα του. «Όταν ανακοίνωσαν το όνομά μου ήταν σαν να το ακούω σε αργή κίνηση. ‘Johhhn’. Ο πατέρας μου με άρπαξε στην αγκαλιά του και αγκαλιαστήκαμε ίσως και για 10 λεπτά. Απλά μείναμε αγκαλιασμένοι».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.