E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

10 πανέμορφες λίμνες της Ευρώπης

Λίμνες που είναι σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, και κάνουν τα τοπία να μοιάζουν με ζωγραφιά!

10 πανέμορφες λίμνες της Ευρώπης
Simon Migaj @ Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια Λίμνη μπορεί σίγουρα να μεταμορφώσει ένα μέρος. Οι αντανακλάσεις του ουρανού, οι ήχοι του τρεχούμενου νερού, τα διάφορα χρώματα και η δυνατή μυρωδιά από το νερό είναι μερικά από τα όμορφα χαρακτηριστικά των λιμνών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε λίμνη είναι ξεχωριστή, κάθε λίμνη προσφέρει διάφορα συναισθήματα.Μερικές είναι διάσημες ανά τον κόσμο και μαγνητίζουν τους ταξιδιώτες, άλλες πάλι είναι ανεξερεύνητες και σε παρθένα φύση και άλλες κουβαλάνε μαζί τους μύθους! Φτιάξαμε μια λίστα με μερικές από τις πιο όμορφες λίμνες της Ευρώπης και αν αγαπάτε να ανακαλύπτετε νέα μέρη, αυτό το θέμα είναι για εσάς!

Λίμνη Hévíz, Ουγγαρία

Διακόσια περίπου χιλιόμετρα από τη Βουδαπέστη, υπάρχει αυτή εδώ η Λίμνη που είναι μια πραγματική όαση. Η λίμνη Heviz είναι η μεγαλύτερη θερμική λίμνη στον κόσμο για κολύμπι, και μια από τις πιο όμορφες με ζεστό νερό που αναπληρώνεται πλήρως κάθε 72 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τη φυσική ομορφιά της περιοχής, υπάρχουν και οργανωμένες εγκαταστάσεις spa, άρα σημειώστε την και με την πρώτη ευκαιρία, κάντε το ταξίδι μέχρι εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίμνη Αννεσύ, Γαλλία

Σε αυτήν την υπέροχη πόλη της Γαλλίας που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι, υπάρχει και αυτή εδώ η περιαλπική λίμνη. Έχει έκταση 27,59 τ.χλμ. και είναι η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Γαλλίας, μετά τη Λίμνη Μπουρζέ και τη Λίμνη του Γκραν-Λιεείναι.

Αυτό εδώ το ιστορικό κόσμημα είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης του Αννεσύ και αξίζει τη θέση του, στη λίστα μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Inari, Φινλανδία

Η συγκεκριμένη Λίμνη έχει τη μοναδικότητά της, λόγω του ότι από εδώ μπορείς να δεις το βόρειο σέλας στα καλύτερα του.Η συγκεκριμένη παγωμένη τοποθεσία, είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Λαπωνίας και η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Φινλανδίας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Λαπωνίας, και εντυπωσιάζει τους ταξιδιώτες όλες τις εποχές του χρόνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @closr27

Bohinj, Σλοβενία

Μπορεί σχεδόν όλοι να ξέρουν τη Σλοβενία για την καταπληκτική λίμνη Μπλεντ, όμως οι ντόπιοι λένε ότι αυτή εδώ είναι η πιο όμορφη λίμνη της χώρας! Θα συμφωνήσουμε. Η λίμνη Bohinj είναι η μεγαλύτερη σταθερή λίμνη της Σλοβενίας, στα 526μ. υψόμετρο.

Επίσης, εδώ υπάρχει και ο καταρράκτης Σάβιτσα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της χώρας.

Lago d’Orta, Ιταλία

Η Ιταλία είναι γνωστή για τις υπέροχες λίμνες της, αλλά αυτή εδώ ίσως να μην είναι τόσο γνωστή. Πρόκειται για μία μικροσκοπική λίμνη της βορειοδυτικής Ιταλίας στα σύνορα με την Ελβετία. Περιβάλλεται από υπέροχα γραφικά χωριά, και ιστορικές εκκλησίες μεταξύ αυτών και τη Μαντόνα ντελ Σάσο. Είναι μια πανέμορφη εκκλησία που στέκεται πάνω σε ένα βραχώδη λόφο στη δυτική πλευρά της λίμνης, Το ειδυλλιακό τοπίο θα σου μεταδώσει αμέτρητα ρομαντικά vibes.

Breitlingsee, Γερμανία

Οι Έλληνες δεν αγαπάμε να ταξιδεύουμε στη Γερμανία, όμως η χώρα αυτή έχει υπέροχα φυσικά τοπία που αξίζουν την προσοχή σας. Για παράδειγμα, αυτή εδώ η καταπληκτική Λίμνη που προσφέρει ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα. Η Breitlingsee, βρίσκεται στα δυτικά της πόλης του Βρανδεμβούργου και το Havel.

Λίμνη Κόμο, Ιταλία

Ίσως, η πιο διάσημη λίμνη της Ευρώπης και όχι άδικα. Και τι δεν έχει ειπωθεί για τη λίμνη Κόμο που είναι ένας πραγματικός πίνακας ζωγραφικής. Εδώ, αν είσαι καλλιτέχνης θα αντλήσεις έμπνευση, αν είσαι single θα ερωτευτείς και αν είσαι ερωτευμένος και είσαι με το ταίρι σου, ίσως ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης! Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν αποφασίσεις να έρθεις εδώ, να είσαι προετοιμασμένος να δεις Ιταλούς (και όχι μόνο) σελέμπριτυ!

Λίμνες Plitvice, Κροατία

Εδώ δε μιλάμε για μία λίμνη, αλλά για πολλές μαζί σε ένα καταπράσινο πάρκο! Είναι το εθνικό πάρκο της Κροατίας, και είναι ένα από τα παλαιότερα εθνικά πάρκα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι το μεγαλύτερο, και αδιαμφισβήτητα το πιο προσεγμένο στην Κροατία και αξίζουν οι τουλάχιστον 4 ώρες που θα χρειαστείτε για να εξερευνήσετε μερικά από τα δυνατά του σημεία.

Οι δίδυμες λίμνες Lagoa Azul και Lagoa Verde

Ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο, οι δίδυμες λίμνες Lagoa Verde και Lagoa Azul στο νησί Σάο Μιγκέλ της Πορτογαλίας. O καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τις δύο αυτές λίμνες, είναι μια πεζοπορία κατά μήκος του κρατήρα του Sete Cidades. Από εκεί θα δείτε και ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της Ευρώπης.

Konig See στη Βαυαρία

Κοντά στα σύνορα Αυστρίας και Γερμανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Berchtesgadener Land της Βαυαρίας υπάρχει αυτό εδώ το κόσμημα της φύσης. Η Λίμνη Konig See προσφέρεται για υπέροχες βαρκάδες σε ένα παρθένο κομμάτι φύσης και για κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χαρακτηριστικό αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης που προοριζόταν για μαυσωλείο, αλλά δεν έγινε ποτέ

Tabloid Πριν 10 ώρες

Είναι μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και ήταν κλειστό για 40 χρόνια

Τα ζώδια σήμερα: 19 Μαρτίου

Tabloid Πριν 10 ώρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Αγχος του ύπνου: Τι είναι και πώς να το αντιμετωπίσεις

Tabloid Πριν 10 ώρες

Το άγχος του ύπνου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής, αλλά δεν χρειάζεται να ελέγχει τις νύχτες σας.

Τι προτείνουν οι ειδικοί αν θες περισσότερο σeξ στη ζωή σου

Tabloid Πριν 10 ώρες

Τελικά, η γοητεία του πάθους δεν πηγάζει από το απρόβλεπτο του;

Ζώδια Εβδομάδας: Ανησυχίες, ντροπές και πολλά κομπλιμέντα

Tabloid Χτες

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

To μυστικό για τέλεια τηγανητά καλαμαράκια

Tabloid Χτες

Τι κι αν έχουν αρκετές θερμίδες, τα καλαμαράκια είναι το φαγητό που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί!

Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο

Tabloid Χτες

Μήπως κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω;

Έξυπνα tips για να απολυμάνετε σωστά το μπάνιο σας

Tabloid Χτες

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός

Σε αυτό το χωριό ζουν «πραγματικές Ραπουνζέλ»

Tabloid Προχτές

Εδώ μεγαλώνουν κορίτσια με πολύ μακριά μαλλιά και τ ακόβουν μόνο μια φορά

Τα ζώδια σήμερα: 17 Μαρτίου

Tabloid Προχτές

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

par: 40
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.