E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μέγκαν Μαρκλ: Την κατήγγειλαν για άγριο bullying σε εργαζόμενους του παλατιού

Πηγές των Times του Λονδίνου κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά εις βάρος μελών του προσωπικού

Μέγκαν Μαρκλ: Την κατήγγειλαν για άγριο bullying σε εργαζόμενους του παλατιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/3/2021 | 11:47

Τουλάχιστον δύο εργαζόμενους του παλατιού φέρεται να εξανάγκασε σε παραίτηση μέσω της κακής συμπεριφοράς της η Μέγκαν Μαρκλ, μέσα στο σύντομο διάστημα που εκτελούσε τα πλήρη καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγές των Times του Λονδίνου αποκάλυψαν στην εφημερίδα ότι, τον καιρό που η Δούκισσα του Σάσεξ ζούσε στο Παλάτι του Κένσινγκτον, έπειτα από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018, ασκούσε συχνά bullying εις βάρος βοηθών, φτάνοντάς τους μάλιστα στο σημείο να ξεσπούν σε κλάματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα από τα περιστατικά που φέρνει στο φως το δημοσίευμα από εκείνη την περίοδο, άτομο που εργαζόταν ως βοηθός της βασιλικής οικογένειας και περίμενε να «του τα ψάλλει» η Μέγκαν Μαρκλ, είχε πει σε συνάδελφό του «Δεν μπορώ να σταματήσω να τρέμω».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που φιλοξενεί το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, δυο μέλη του προσωπικού του παλατιού οδηγήθηκαν σε παραίτηση λόγω του bullying στον χώρο εργασίας τους. Ένα ακόμη άτομο, που εργαζόταν επίσης ως βοηθός, είπε ότι η πρώην ηθοποιός το είχε «εξευτελίσει» σε προσωπικό επίπεδο.

Η κατάσταση που είχε δημιουργήσει η Μέγκαν Μαρκλ γύρω της περιείχε στοιχεία «συναισθηματικής σκληρότητας και χειραγώγησης, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και bullying» αναφέρει χαρακτηριστικά μία από τις πηγές της εφημερίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως επισημαίνεται, ο βοηθός επικοινωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ εκείνο το διάστημα, ο Τζέισον Κνάουφ, είχε προχωρήσει σε καταγγελία τον Οκτώβριο του 2018, σε μια απόπειρα να προστατεύσει τα μέλη του προσωπικού που βάλλονταν. Ειδικότερα, σε email που είχε αποστείλει στον Σάιμον Κέις, γραμματέα του Δούκα του Κέιμπριτζ, ο Κνάουφ εξέφραζε ανησυχία για το γεγονός ότι η Δούκισσα κατάφερε μέσω της συμπεριφοράς της να εξωθήσει δυο βοηθούς να αποχωρήσουν από το προσωπικό τους προηγούμενους μήνες μήνες. «Η αντιμετώπιση του μέλους του προσωπικού Χ* ήταν τελείως απαράδεκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα, που στη συνέχεια προωθήθηκε από τον Κέις στον επικεφαλής του τμήματος HR του παλατιού.

«Η Δούκισσα δείχνει αποφασισμένη να έχει πάντοτε κάποιον στο στόχαστρο... Ασκεί bullying στην "Υ" και επιδιώκει να υπονομεύσει τη σιγουριά της στην άσκηση των καθηκόντων της» προσθέτει ο Κνάουφ, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλές αναφορές για κακή συμπεριφορά εις βάρος του συγκεκριμένου προσώπου. «Ανησυχώ πολύ ότι δεν θα γίνει τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση», συμπληρώνει στο επίμαχο email.

Σύμφωνα με πηγή των Times, όταν ο πρίγκιπας Χάρι έμαθε για την καταγγελία ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Κνάουφ και τον ικέτευσε να μην προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες. Οι δικηγόροι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ αρνούνται ότι συνέβη ποτέ μια τέτοια συνάντηση. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, οι δικηγόροι του Χάρι και της Μέγκαν δήλωσαν ότι οι ανακριβείς πληροφορίες «χρησιμοποιούνται από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να προωθήσουν ένα τελείοως ψευδές αφήγημα» πριν από τη συνέντευξη του ζευγαριού με την Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως επισήμαναν εκπρόσωποι της Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα «αισθάνεται θλίψη από την πιο πρόσφατη επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδίως ως ένα άτομο που έχει υποστεί και το ίδιο bullying και έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει όσους έχουν βιώσει αυτού του είδους τον πόνο και το ψυχολογικό τραύμα».

Στο ρεπορτάζ των Times επισημαίνεται πάντως ότι οι εν λόγω πηγές που μιλούν κατά της Μέγκαν προσέγγισαν με δική τους πρωτοβουλία την εφημερίδα, καθώς πιστεύουν ότι ο κόσμος δεν έχει πλήρη εικόνα για τα δυο χρόνια κατά τα οποία η 39χρονη λειτουργούσε ως επίσημο και ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.