E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κώστας Δόξας: Καταγγελία της πρώην συζύγου για ξυλοδαρμό ‑ Τι απαντά ο ίδιος

"Έχει αλλοπρόσαλλη και ανώριμη συμπεριφορά"

Κώστας Δόξας: Καταγγελία της πρώην συζύγου για ξυλοδαρμό ‑ Τι απαντά ο ίδιος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/3/2021 | 18:55

Με μια δήλωση στην οποία εξαπολύσει επίθεση στην πρώην σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας απάντησε στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Η σύζυγος του κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, στη δημοσιότητα φωτογραφίες

Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Περισσότερες από 20 σελίδες A4 χρειάστηκαν για να περιγραφεί ο εφιάλτης που ζει τα τελευταία χρόνια η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή, η οποία, όπως καταγγέλλει, έχει μπλεχτεί σε ένα ατελείωτο σπιράλ εκφοβισμών, λεκτικών κακοποιήσεων, απειλών, υποτιμητικών συμπεριφορών, ακόμα και… ξυλοδαρμών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα -κατά κόσμον Κώστας Δείξιμος-, ο οποίος, με βάση τη μήνυση και την αγωγή που κατατέθηκε πρόσφατα από την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση και η οποία βρίσκεται στη διάθεση του zougla.gr, εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος «κυκλοθυμικός, αλλοπρόσαλλος και απειλητικός» με τεράστια ξεσπάσματα οργής ακόμα και σε βάρος του ίδιου του πατέρα του.

Αδιάψευστο μάρτυρα της αγριότητάς και της ακραίας συμπεριφοράς του αποτελούν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, στις οποίες αποτυπώνονται πλήρως οι επιπτώσεις των βίαιων ξεσπασμάτων του.

Και θεωρεί πως σκοπός των καταγγελιών είναι αυτός γιατί, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής, η δημοσιοποίησή τους «έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show». Ο Κώστας Δόξας συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλη η δήλωση του Κώστα Δόξα


Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΡαγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο Κώστας Δόξας από το YFSF 5/3/2021

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Ο γάμος και οι… πρώτοι ξυλοδαρμοί

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 2015, έτος κατά το οποίο ο τραγουδιστής γνώρισε τη Μαρία Δεληθανάση και αποφάσισαν να συζήσουν. Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Μοσχάτου και μετά από δύο μήνες απέκτησαν και ένα κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του τραγουδιστή με πληρεξούσιο δικηγόρο της τον κ. Νίκο Διαλυνά, «το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μας η ζωή μου κυλούσε αρμονικά. Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας. (…) Ο σύζυγός μου, λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβλητικό, υβριστικό και βίαιο».

Μάλιστα, αλγεινή αίσθηση προκαλεί η περιγραφή της γυναίκας για τα όσα συνέβησαν το έτος 2016, έναν χρόνο δηλαδή πριν τελεστεί ο γάμος τους.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Tabloid Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Tabloid Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Tabloid Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Tabloid Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Tabloid Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Tabloid Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Tabloid Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Το πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έμειναν αχώριστοι 10 χρόνια

Tabloid Χτες

Πήραν διαζύγιο πολύ πρόσφατα κι αυτός βγαίνει πλέον με γνωστή celebrity

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.