E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σήμερα η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν: Μέχρι που θα φτάσουν;

Η απάντηση θα δοθεί απόψε ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών

Σήμερα η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν: Μέχρι που θα φτάσουν;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/3/2021 | 11:18

Μέχρι πού θα φτάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ στην πολύκροτη συνέντευξή τους στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS;

Η απάντηση θα δοθεί απόψε ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, έπειτα από μια εβδομάδα που χαρακτηρίστηκε από υπονοούμενα και πολεμικές που τους φέρνουν αντιμέτωπους με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα προσεκτικά επιλεγμένα αποσπάσματα της συνέντευξης, που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την περασμένη Κυριακή, δείχνουν πως οι Σάσεξ, και ιδιαίτερα η Μέγκαν Μαρκλ, θέλουν να τακτοποιήσουν μερικούς λογαριασμούς τους με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο αφότου αποσύρθηκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Η πρώην τηλεοπτική ηθοποιός, έγκυος στο δεύτερο παιδί της, κατηγόρησε τον οίκο των Ουίνδσορ ότι «διαιωνίζει ψεύδη», αποκαλώντας τον εν παρόδω «the Firm», «η Εταιρεία», φέρνοντας στο νου τις χειρότερες στιγμές της επιχειρηματικής κουλτούρας.

Την Τρίτη, η βρετανική εφημερίδα The Times δημοσίευσε τις μαρτυρίες πρώην βοηθών της Μέγκαν Μαρκλ που κατηγορούν για παρενόχληση την ηλικίας σήμερα 39 ετών δούκισσα, όταν ζούσε ακόμη στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα οποία εξέφρασαν τη «μεγάλη ανησυχία» τους, ανακοίνωσαν αμέσως την έναρξη μιας έρευνας.

Η Μέγκαν Μαρκλ αντέδρασε άμεσα. Ένας εκπρόσωπός της είπε πως βλέπει σ' αυτή την εξέλιξη «μια εκστρατεία δυσφήμησης». «Δεν είναι σύμπτωση», πρόσθεσε, «το γεγονός ότι κατηγορίες παραποιημένες και ετών» «επικοινωνούνται στον βρετανικό Τύπο» πριν από την περίφημη συνέντευξη της Κυριακής.

Το ζεύγος έχει δικαιολογήσει επανειλημμένα την απόσυρσή του και την αναχώρησή του από την Αγγλία επικαλούμενο την επιθυμία του να ξεφύγει από τον βρετανικό Τύπο, αλλά άφησε επίσης να βγει δημόσια το πόσο δυσφορούσε όταν βρισκόταν στους κόλπους του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντούτοις, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, ούτε η Μέγκαν ούτε ο Χάρι δεν θα καταφερθούν άμεσα εναντίον των μελών της βασιλικής οικογένειας στη διάρκεια αυτής της δίωρης εκπομπής, καθώς ο πρίγκιπας έχει έναν πολύ ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Μια ακριβοπληρωμένη συνέντευξη

Η κρίση φέρνει στο νου αυτή που οδήγησε στο διαζύγιο του Καρόλου και της Νταϊάνας, των γονιών του Χάρι, ο οποίος είναι σήμερα 36 ετών, καθώς και την πολύκροτη συνέντευξη της Λέιντι Ντι το 1995 στο βρετανικό κανάλι BBC1.

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν ότι έβλεπα την ιστορία να επαναλαμβάνεται», εξηγεί ο πρίγκιπας Χάρι σε ένα άλλο απόσπασμα της ειδικής εκπομπής του CBS -- μια αναφορά στην τραγική τύχη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που σκοτώθηκε το 1997 σε τροχαίο δυστύχημα ενώ ο οδηγός της προσπαθούσε να αποφύγει τους παπαράτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο, μέχρι στιγμής, κεφάλαιο στην ιστορία είναι η δημοσίευση χθες, Σάββατο, από τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ενός άρθρου που περιέχει μαρτυρίες πολύ επικριτικές για την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εμφανίζεται ως εγωίστρια, υπολογίστρια και ιδιότροπη.

Αφού επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα την οριστική αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια, έπειτα από μια δοκιμαστική περίοδο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, που είναι παντρεμένοι από το Μάιο 2018, έχασαν το Φεβρουάριο και τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους.

Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στον Καναδά και μετά, από το Μάρτιο, στην Καλιφόρνια, στο Μοντεσίτο κεφαλοποιώντας την εικόνα του ως ενός σύγχρονου, μικτού ζευγαριού, στραμμένου στον τομέα του ανθρωπισμού, σε μια χώρα όπου η κοινή γνώμη είναι πολύ πιο ευνοϊκή απέναντί του απ' ό,τι στη Βρετανία.

Όταν ορισμένοι βρετανοί βασιλικοί σχολιαστές επικρίνουν το ζευγάρι, χαρακτηρίζοντάς το ασυνεπές και εγωκεντρικό, μερικοί Αμερικανοί παρατηρητές οσμίζονται στην αντιμετώπιση της Μέγκαν Μαρκλ την μπόχα του ρατσισμού, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφότου έφθασε στις Ηνωμένες, το ζευγάρι δημιούργησε το ίδρυμά του, το Archewell, και άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή προγραμμάτων για το Netflix, έναντι ποσού που αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υπολογίζουν σε 100 εκατομμύρια δολάρια, και podcasts για το Spotify.

Σ' αυτό προστίθεται μια σύμπραξη που έχει ήδη ανακοινωθεί με τη νέα πλατφόρμα Apple TV+, σε συνεργασία με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, η οποία πήρε τη συνέντευξη με το πριγκιπικό ζεύγος που θα μεταδοθεί σήμερα.

Το ζευγάρι αξίζει χρυσάφι και, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, «η Όπρα» πούλησε τη συνέντευξη αυτή στο CBS για 7 έως 9 εκατομμύρια δολάρια, διατηρώντας παράλληλα τα διεθνή δικαιώματα, τα οποία αποτελούν πηγή πλούσιων εσόδων καθώς μεγάλο μέρος του πλανήτη περιμένει το αποψινό τηλεοπτικό ραντεβού.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν λίγο

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν λίγο

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.