E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παγκόσμια Ημέρα Αποχής από το Κρέας, με 10 θέματα που ίσως να σε αφορούν

11 Έλληνες Foodies που θα σε οδηγήσουν σε έναν ολοκαίνουριο και vegan τρόπο ζωής

Με αφορμή το μεγάλο μας αφιέρωμα για την παγκόσμια ημέρα αποχής από το κρέας!

11 Έλληνες Foodies που θα σε οδηγήσουν σε έναν ολοκαίνουριο και vegan τρόπο ζωής
Photo by Ella Olsson on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

Στην εποχή που τα social media πρωταγωνιστούν στις ζωές μας, είναι σημαντικό να έχουμε τις σωστές επιρροές. Καθημερινά δεχόμαστε απεριόριστη πληροφορία μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες που έχουν κατακλύσει τη ζωή μας. Πληροφορία που είτε το θέλουμε, είτε όχι μας επηρεάζει! Ναι, τα άτομα που καθημερινά φιγουράρουν στην οθόνη του κινητού σου, σε επηρεάζουν και σε επηρεάζουν κατά πολύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτόν τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό κάθε φορά που ακολουθούμε κάποιον στο Facebook, στο instagram, στο internet γενικότερα, αυτός ο κάποιος να έχει κάτι καλό να μας προσφέρει. Να ταιριάζει μαζί μας, να μοιράζει θετικά vibes, να μην μας αγχώνει, να μην μας μιζεριάζει και να μας δίνει έμπνευση!

Σε αυτή τη λίστα και με αφορμή το αφιέρωμά μας για την παγκόσμια ημέρα αποχής από το κρέας, θα βρείτε 11 Foodies του Ελληνικού instagram που θα σε οδηγήσουν σε μια πιο vegan καθημερινότητα. Και όταν λέμε vegan δεν εννοούμε μόνο τη διατροφή, αλλά και το ευρύτερο lifestyle!

Πιάστε κινητό ανά χείρας, και αρχίστε τα follow!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Κωνσταντίνος από το Beets Me

Ο Κωνσταντίνος είναι πάνω από 11 χρόνια vegan και μοιάζει πραγματικά χαρούμενος με αυτό! Θα τον βρεις στο instagram να δείχνει υπέροχες εικόνες με φαγητά, στο κανάλι του στο YouTube να μαγειρεύει και στο blog του να σου δείχνει αναλυτικά υλικό προς υλικό τις ευρηματικές συνταγές του! Ακολούθησε τον και να είσαι σίγουρος ότι θα σε γεμίσει με θετικά vibes!

Η Nίκη Χάγια ή αλλιώς Lady Papaya

Η Νίκη είναι δημοσιογράφος και δασκάλα yoga, και τα τελευταία χρόνια μέσα από το blog και τα social media της, προωθεί τον βιγκανισμό με τον καλύτερο τρόπο! Είναι πραγματικά χαρούμενη με εμπνέει να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής της! Στο προφίλ της, εκτός από διατροφικές συμβουλές και ιδέες θα βρεις πολύ όμορφα beauty tips.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χριστίνα από το A Vegan Foodie

Η Χριστίνα Ζουπάνου παίζει δυνατά στο instagram και είναι από τα άτομα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά! Αγαπάει τα χρώματα και αυτό φαίνεται στο feed της, όπως επίσης φαίνεται και η αγάπη της για το καλό και υγιεινό φαγητό! Εδώ επίσης, θα βρείτε συχνά πυκνά και πολλά giveaways!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Zoupanou ✨ (@aveganfoodie_)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κρυσταλλίνα από το Veganhome

Η Κρυσταλλίνα Παραμύθη μετακόμιζε από την Αθήνα στη Λήμνο και έχει φτιάξει το δικό της Veganhome όπου και μοιράζεται με όλους μας στα social media. Εύκολες συνταγές, vegan προιόντα, πρακτικές zero waste και vegan parenting είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να βρεις στο blog και στο instagram της.

Η Αλεξάνδρα και η  Πέννυ από το Vegan Fairies

Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω της γιόγκα και κάνανε connect αμέσως. Η αγάπη τους για τα γλυκά τις οδήγησε στο να στήσουν ένα blog που ..μοιάζει με παραμύθι. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια νέα ανάγκη. Η ανάγκη του να δημιουργήσουν έναν χώρο που θα μπορούν να μοιράζονται τα γλυκά με τους followers τους. Ο χώρος αυτός έγινε, και είναι μια ωδή στα vegan γλυκά! Τα έχουμε δοκιμάσει, και τα εγκρίνουμε!

H Ελένη από το When Helen Cooks

H Ελένη κάνει ακριβώς αυτό που λέει το nickname της, στο blog και στο instagram. Μαγειρεύει (vegan φυσικά) και μαγειρεύει με όρεξη που τη μεταδίδει και σε εμάς! Επίσης, στο προφίλ της θα βρεις και πολύ όμορφες ταξιδιωτικές εικόνες! Ακολουθήστε τη στην κουζίνα της, όπως λέει και η ίδια.

Η Ελένη από το The Veggie Sisters

H Ελένη είναι μια φιλόλογος από τη Ζάκυνθο όπου μαζί με την αδελφή της Δήμητρα έφτιαξαν αυτό εδώ το blog με vegan συνταγές! Η Δήμητρα στην πορεία αποχώρησε, και η Ελένη συνεχίζει το πολύ δημιουργικό της έργο. Εκθαμβωτικές συνταγές που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πάντες και απεριόριστη θετική ενέργεια και σε αυτήν τη διαδικτυακή φωλίτσα (όπως λέει και η Ελένη).

Ο Παναγιώτης από το Vegan Reality

Ο Παναγιώτης Μαγούλας είναι σεφ και έχει δημιουργήσει ένα πολύ πετυχημένο λογαριασμό στο instagram. Είναι το Vegan Reality και πρέπει να είναι από τα πρώτα vegan accounts στο Ελληνικό instagram. Εδώ θα βρείτε λιχουδιές και υπέροχες συνταγές που έχει επιμεληθεί ο ίδιος.

 Η Πωλίνα και ο Γιώργος από το Veganlifegr

Η Πωλίνα και ο Γιώργος, είναι ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη όπου αγαπούν να μοιράζονται τις διατροφικές (και vegan) στιγμές τους με το κοινό τους στο instagram. Σε αυτό το προφίλ θα βρεις και μερικά fitness vibes που θα σε βοηθήσουν στη φυσική σου κατάσταση.

Ο Γιώργος και η Κατερίνα από Vegan Happy Hazelnuts

Ο Γιώργος και η Κατερίνα είναι ζευγάρι από την Αθήνα. Οι δύο τους διατηρούν ένα προφίλ στο instagram και προωθούν τη vegan διατροφή. Στο προφίλ αυτό θα βρεις τις πολύ όμορφες συνταγές που ανεβάζουν και λίγο από την καθημερινότητά τους. Επίσης, τα παιδιά δημιούργησαν και μια οικολογική tote bag που μπορείς να αγοράσεις για να κάνεις τα ψώνια σου, χωρίς να χρησιμοποιείς πλαστική σακούλα. 

Και αν οι παραπάνω προτάσεις – γνωριμίες δε σου έφτασαν κάνε ακολούθησε και το Vegan Guide Greece που είναι από τα πιο ενημερωμένα στην Ελλάδα με πληθώρα θεμάτων γύρω από τον βιγκανισμό!

 

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind Πριν 1 ώρα

Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Body+Mind Πριν 1 ώρα

Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Body+Mind Πριν 1 ώρα

Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Body+Mind Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind Χτες

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Body+Mind Χτες

Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Body+Mind Χτες

Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

3 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Body+Mind Προχτές

Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί

Η ευρωπαϊκή πόλη στην οποία είναι παράνομο να ... πεθάνεις

Body+Mind Προχτές

Κι όμως, ένας υπάρχει τέτοιος νόμος

Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους

Body+Mind Προχτές

Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.