E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πώς μια drag queen με βοήθησε να ξεπεράσω την κατάθλιψη

Τα καλύτερα μαθήματα self love μέσα από έναν διαγωνισμό για drag queens

Πώς μια drag queen με βοήθησε να ξεπεράσω την κατάθλιψη
Photo via VH1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Όλοι περνάμε περιόδους που κάπως δε νιώθουμε καλά, όλα είναι κάπως δύσκολα, η διάθεση είναι πολύ πεσμένη και γενικά δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Η θλίψη και η κατάθλιψη είναι μέσα στην ζωή, ειδικά σε μια περίοδο σαν και αυτή, όπου η πανδημία και το lockdown έχουν αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και ο φόβος και το άγχος κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχει όμως μια εκπομπή που μπορεί να σου δείξει ότι μέσα σου έχεις πάρα πολλή δύναμη για να παλέψεις και να νικήσεις όλες τις άσχημες σκέψεις, τις φοβίες και τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου. Το Ru Paul's Drag Race δεν είναι μόνο ένα ριάλιτι με λαμπερά μακιγιάζ, ψηλά τακούνια και δοκιμασίες, αλλά κάθε του επεισόδιο είναι ένα τέλειο μάθημα self love και self acceptance. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

via GIPHY

Μέσα από έναν διαγωνισμό για την ανακύρηξη της πρώτης drag queen της Αμερικής, η παραγωγός της σειράς Ru Paul, σου δείχνει ότι αν θέλεις να επιτύχεις, να αγαπηθείς και να είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να αγκαλιάσεις κάθε κομμάτι σου, καλό και κακό, να αναδείξεις τη διαφερετικότητα σου, να μην δειλιάσεις μπροστά στα εμπόδια και κυρίως να αγαπήσεις αυτό που είσαι, αλλιώς δε θα μπορέσεις να αγαπήσεις κανέναν άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

<

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημασία δεν έχει από που έρχεσαι, τι τραύματα κουβαλάς, πόσο άσχημα σου φέρθηκαν στο παρελθόν, αν είσαι ψηλή, κοντή, αδύνατη ή παχουλή, το θέμα είναι η εσωτερική σου ομορφιά να καταφέρνει πάντα να λάμπει. Η προσωπικότητα, η ευγένεια, η καλοσύνη και το θάρρος είναι αυτά που σε κάνουν μια πραγματική θεά και μπορούν να σε πάνε μπροστά. Άλλωστε το ταλέντο δεν μπορεί να πει τίποτα χωρίς δουλειά και πνευματική καλλιέργεια.

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από το Ru Paul's Drag Race, θα καταλάβεις ότι κανένας δεν μπορεί να βάλει όρια στα θέλω σου, κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω και να σε κάνει να χάσεις την αξία σου. Μόνο εσύ μπορείς να αποκτήσεις τη ζωή που θέλεις και μόνο εσύ μπορείς να δείξεις στον κόσμο ποια πραγματικά είσαι, βλέποντας και απολαμβάνοντας κάθε πτυχή του μεγαλείου που έχεις μέσα σου.

Αγαπώντας εσενά, θα δεις ότι κάθε δυσκολία είναι ένα μάθημα για να πας παρακάτω και να γίνεις ακόμα πιο δυνατή και να ξεπερνάς κάθε κακουχία όλο και πιο εύκολα την επόμενη φορά. Μην ξεχνάς ότι η ζωή δεν σου φέρνει τίποτα τυχαία, είναι στο χέρι σου να δεις πως θα το διαχειριστείς και αν θα το χρησιμοποιήσεις για το καλό σου.

via GIPHY

Αν δεν έχεις δει μέχρι τώρα την σειρά, αξίζει να δεις έστω ένα επεισόδιο και θα καταλάβεις ότι το να είσαι διαφορετική δεν είναι κατάρα, αλλά είναι το καλύτερο όπλο για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και να δείξεις σε άλλα κορίτσια που μπορεί να νιώθουν παράξενα ότι δεν είναι μόνα και ότι τελικά δεν υπάρχει πιο cool πράγμα από το να είσαι ο εαυτός σου.

Can i get an amen?

via GIPHY

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.