E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λάμπης Λιβιεράτος: Γέμισε το google «Λιβιεράτος ψυχιατρείο»

«Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»

Λάμπης Λιβιεράτος: Γέμισε το google «Λιβιεράτος ψυχιατρείο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/4/2021 | 18:16

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο Dot και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ εξήγησε πως θέλει να υπάρχει η αναζήτηση για τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο στην Google προκειμένου να μπορεί να το αποκωδικοποιήσει, να το ερμηνεύσει και να το εξηγήσει στους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω τα παιδιά μου να κατανοήσουν πλήρως τι είναι αυτό που έχω ζήσει
«Θέλω τα παιδιά μου να κατανοήσουν πλήρως τι είναι αυτό που έχω ζήσει στη ζωή μου και όταν θα γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου να βγει “Λιβιεράτος ψυχιατρείο”, δεν θέλω τα παιδιά μου να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός. Είναι λάθος ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση, του ψυχιατρείου με τους τρελούς. Αυτό αποτρέπει και κάποιους ανθρώπους που έχουν προβλήματα να μην ζητάνε βοήθεια» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

« Όταν πήγα εκεί, πήγα λίγο να προστατευτώ»


«Κάποτε μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη» είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που εισήλθε σε ψυχιατρεία. «Όταν πήγα εκεί, πήγα λίγο να προστατευτώ, ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πιέζει και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω» συμπλήρωσε. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, τόσο επαγγελματικά, όσο και μετά τον χαμό του αδερφού του. «Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα και τα φάρμακα που χρειαζόταν για να ηρεμήσω» είπε και τόνισε πως «επειδή είχα δυο μικρά παιδιά ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου».

«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάμπης Λιβιεράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάμπης Λιβιεράτος: «Δε με ένοιαζε καθόλου τι θα πει ο κόσμος»


Στη συνέχεια ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όταν του έστειλαν μια φωτογραφία από το καρναβάλι της Κύπρου, όπου κάποιος είχε ντυθεί τρελός και είχε γράψει το όνομα Λιβιεράτος.

«Δεν πειράζει και να το θεωρούν κάποιοι αστείο, είναι δικό τους θέμα. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου να καταλάβουν ότι η κοινωνία είναι έτσι δυστυχώς. Κάποια στιγμή αν είσαι γνωστός και περάσεις δύσκολα, μπορεί αλλιώς να ερμηνευτεί. Όταν πήγα στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ, ένιωθα ότι όλο αυτό που συμβαίνει έξω, δε μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Μπήκα εκεί ηρέμησα, πήρα και τα φάρμακα που έπρεπε, έκανα και τις συζητήσεις που έπρεπε. Ήταν πολλά πράγματα μαζεμένα» εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Δε με ένοιαζε καθόλου τι θα πει ο κόσμος, φυσικά και ανησυχούσα για τα παιδιά μου. Σημασία έχει να μας νοιάζει τι θα πουν οι άνθρωποι που τους έχουμε μέσα μας μετρήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Λάμπη Λιβιεράτου:

«Τεράστιο λάθος της κοινωνίας η σύνδεση του ψυχιατρείου με τους τρελούς» σημείωσε στην εκ βαθέων συνέντευξη του στο Dot., ο Λάμπης Λιβιεράτος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.