E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντζελίνα Τζολί ‑ Μπραντ Πιτ: Το πιο ακριβό και πικρόχολο διαζύγιο στην ιστορία

Η πικρή μάχη για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί ‑ Μπραντ Πιτ: Το πιο ακριβό και πικρόχολο διαζύγιο στην ιστορία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/4/2021 | 19:18

Η πικρή μάχη για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί πρόκειται να γίνει η πιο ακριβή που έχει υπάρξει ποτέ στο Χόλιγουντ και μπορεί να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια, σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες.

Το ζευγάρι αναμετράται στα δικαστήρια από τότε που η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον 57χρονο Μπραντ Πιτ, τον Σεπτέμβριο του 2016, αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νομικοί εμπειρογνώμονες στο Λος Άντζελες λένε ότι καθένας τους έχει ήδη ξοδέψει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε νομικά έξοδα και υποστηρίζουν ότι η μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους θα μπορούσε να διαρκέσει για έξι ακόμη χρόνια.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ που είναι γονείς έξι παιδιών, εξακολουθούν να μην έχουν καταλήξει σε μια διευθέτηση σχετικά με τον τρόπο διαχώρισης των περιουσιακών στοιχείων τους που αξίζουν πολλά εκατομμύρια δολάρια, ή για την επιμέλεια των πέντε ανηλίκων παιδιών τους. Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία και ο γιος τους, Μάντοξ, κατέθεσε πρόσφατα στο δικαστήριο κατά του πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή ηθοποιός πούλησε πρόσφατα έναν πίνακα του Ουίνστον Τσόρτσιλ που πιστεύεται ότι της είχε χαρίσει ο Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, η Αντζελίνα Τζολί ήθελε γρήγορα να ξεφορτωθεί το έργο τέχνης -το οποίο πούλησε σε δημοπρασία στο Λονδίνο έναντι του ποσού ρεκόρ των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον προηγούμενο μήνα- για να στηρίξει τον νομικό πόλεμό της με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ.

«Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει μια από τις πιο ακριβές υποθέσεις διαζυγίου στην ιστορία του Χόλιγουντ όσον αφορά τα νομικά έξοδα», δήλωσε η δικηγόρος Κέλι Τσανγκ Ρίκερτ, από το Λος Άντζελες, στο DailyMail.com.

«Συνεχίζεται εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, οπότε είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις διασημοτήτων που έχουμε δει ποτέ. Πιστεύω ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν ήδη ξοδέψει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ο καθένας. Και οι δύο έχουν προσλάβει πολύ αξιόλογους δικηγόρους. Οι ωριαίες τιμές κυμαίνονται από 1.000 έως 1.500 δολ. και εκτιμώ ότι αυτοί οι δικηγόροι ενδέχεται να χρεώνουν κατά περιόδους 40 ή 50 ώρες την εβδομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος για το πιθανό μέχρι τώρα κόστος της διαδικασίας του διαζυγίου του πρώην λαμπερού ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουν προσλάβει επίσης έναν ιδιωτικό δικαστή ο οποίος πιθανώς χρεώνει περίπου 900 έως 1.000 δολάρια την ώρα, οπότε κοστίζει πιθανώς 10.000 δολάρια την ημέρα. Αν τον χρησιμοποίησαν για μια δίκη πέντε ημερών, πιθανότατα πήρε 50.000 δολάρια προκαταβολικά και άλλα 10.000 για να ελέγξει εκ των προτέρων τη γραφική εργασία. Θα έλεγα ότι έχουν δώσει στον δικαστή πιθανότατα περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια», πρόσθεσε.

«Όταν η Αντζελίνα πούλησε πρόσφατα το έργο τέχνης σε δημοπρασία, οι άνθρωποι ρώτησαν αν αυτό σήμαινε ότι πλησιάζουν στον συμβιβασμό. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι το πούλησε για να πληρώσει περισσότερα έξοδα δικηγόρου -αυτή είναι απλώς η απαισιόδοξη άποψή μου ως δικηγόρου διαζυγίων», είπε η Ρίκερτ. «Δεν θα εκπλαγώ αν είναι για αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι και για άλλα πράγματα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχολιάζοντας τη μάχη των σταρ του Χόλιγουντ για τα παιδιά, ανέφερε το εξής: «Η Αντζελίνα φαίνεται να πιστεύει ότι μπορεί να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια, αλλά όσο ο Μπραντ Πιτ θέλει επιμέλεια και παλεύει γι' αυτό, θα πρέπει να τα μοιραστεί.

«Τα μικρότερα παιδιά τους, τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν, είναι 12 ετών, οπότε αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί για άλλα έξι χρόνια, έως ότου φτάσουν στην ηλικία των 18 ετών. Είχα υποθέσεις που συνεχίζονταν μέχρι τα παιδιά να γίνουν ενήλικες. Το ότι η Αντζελίνα Τζολί αλλάζει δικηγόρους είναι μια ένδειξη ότι θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο και δεν είναι πρόθυμη να παραιτηθεί. Είναι σχεδόν χειρότερο όταν οι άνθρωποι έχουν τα χρήματα γιατί θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Άλλα άτομα δεν έχουν χρήματα, αλλά η Αντζελίνα έχει τα μέσα να συνεχίσει να πληρώνει για δικηγόρους».

Ένας άλλος παράγοντας που θα καθορίσει την πορεία του διαζυγίου του πρώην ζευγαριού, γνωστού και ως Μπραντζελίνα, είναι τα έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων των ειδικών μαρτύρων.

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ παρουσίασαν μια λίστα με 21 μάρτυρες που περίμεναν να κληθούν σε δίκη για την επιμέλεια των παιδιών -συμπεριλαμβανομένων αρκετών εμπειρογνωμόνων ψυχικής υγείας.

Εν τω μεταξύ, από την πλευρά της η Αντεζλίνα Τζολί παρουσίασε μια λίστα με επτά ονόματα, εκ των οποίων τα πέντε ήταν εξειδικευμένοι μάρτυρες.

Ερωτηθείς για το κόστος αυτών των εμπειρογνωμόνων, ο οικογενειακός δικηγόρος Τζο Σπιρίτο είπε: «Εξαρτάται από τον τύπο του ειδικού, αλλά για τους εμπειρογνώμονες ψυχικής υγείας ή τους λογιστές θα περίμενα να παίρνουν περίπου 500 δολάρια την ώρα».

«Όταν έχετε εμπειρογνώμονες που είναι στο επάγγελμα της ψυχικής υγείας για να αξιολογήσουν την επιμέλεια, μπορεί να κοστίσει 100.000 δολάρια για την εργασία που πραγματοποιείται από έναν μόνο εμπειρογνώμονα. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν αρκετά παιδιά και ο γάμος διήρκεσε αρκετά χρόνια, οπότε δεν θα εκπλαγώ αν το σύνολο των νομικών αμοιβών ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια».

Ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία που διακυβεύονται σε αυτό το πολυσυζητημένο διαζύγιο είναι ο αμπελώνας και το κάστρο του πρώην ζευγαριού, Chateau Miraval, στο Correns της Γαλλίας.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αγόρασαν το ακίνητο για 67 εκατομμύρια δολάρια το 2008 και παντρεύτηκαν εκεί τον Αύγουστο του 2014.

«Στην Καλιφόρνια είμαστε μια κοινότητα ιδιοκτησίας, πράγμα που σημαίνει ότι εάν αποκτάτε περιουσία μετά τον γάμο σας, αυτό είναι ιδιοκτησία της κοινότητας. Εάν η μία πλευρά ισχυριστεί ότι αγόρασε το ακίνητο πριν από τον γάμο και έπειτα έβαλε τον σύζυγό του στον τίτλο, θα μπορούσε να έχει αξίωση αποζημίωσης για το ποσό των χρημάτων που έθεσαν ότι ήταν ξεχωριστό. Μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκο και οι άνθρωποι προσλαμβάνουν λογιστές για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα χρήματα και να δουν τι ανήκει στην κοινότητα και τι είναι ξεχωριστό. Λόγω του γεγονότος ότι το ακίνητο είναι εκτός χώρας, η Καλιφόρνια μπορεί να μην έχει δικαιοδοσία για το κτήμα, αλλά κεφάλαια στην Καλιφόρνια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αντιστάθμιση του περιουσιακού στοιχείου στη Γαλλία», δήλωσε ο δικηγόρος Τζο Σπιρίτο.



[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Πριν 10 ώρες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Πριν 10 ώρες

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Πριν 10 ώρες

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Πριν 10 ώρες

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Πριν 10 ώρες

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.