E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πέθανε η θρυλική στpιπτιζεζ που είχε σχέση με τον Elvis και «κοιμήθηκε» με τον Κένεντι

Είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατομμύριο δολάρια

Πέθανε η θρυλική στpιπτιζεζ που είχε σχέση με τον Elvis και «κοιμήθηκε» με τον Κένεντι
@instagram.com/realtempest/
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/4/2021 | 13:41

Την τελευταία της πνοή, πλήρης ημερών, άφησε η θρυλική εξωτική χορεύτρια Τέμπεστ Στορμ, η οποία τα «είχε» ένα φεγγάρι με τον Elvis Presley, ενώ είχε περάσει και από το κρεβάτι του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι (JFK).

Η Στορμ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, αφού καταφέρει να απενοχοποιήσει την τέχνη του στpιπτίζ στα μάτια του ευρύτερου κοινού, μένοντας μάλιστα ενεργή ακόμα μέχρι τα 86 της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεχωρίζοντας για το φλογερό σeξαπίλ της, αποτέλεσε φαντασίωση για πολλούς άνδρες, διάσημους και μη, παντρεύτηκε τρεις φορές, πρωταγωνίστησε σε κάποιες από τις πρώτες ταινίες του Ρας Μέγιερ, είχε έναν σύντομο ερωτικό δεσμό με τον Έλβις Πρίσλεϊ, κοιμήθηκε (μεταξύ άλλων) με τον JFK, ενώ ασφάλισε το πλούσιο στήθος της και πολύτιμο «εργαλείο» της δουλειάς της για ένα 1 εκατομμύριο δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RealTempest (@realtempest)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατά κόσμον Άνι Μπλανς Μπανκς, κυνήγησε το όνειρό της, μετακομίζοντας στη Μέκκα του θεάματος, Χόλιγουντ, μόλις στα 16 της χρόνια. Με... υπερόπλο την εξωτερική της εμφάνιση και τις εκρηκτικές καμπύλες της, κατάφερε να γίνει η «Βασίλισσα του εpωτικού χορού».

Χορεύοντας για έξι ολόκληρες δεκαετίες, ήταν ένας ζωντανός θρύλος της νύχτας, κάνοντας παρέα με σταρς όπως ο Grank Sinatra, ο Dean Martin, ο Jerry Lewis και η Marilyn Monroe.

Όσο για το πώς κατάφερνε να διατηρείται ταυτόχρονα «σέξι και σικ» ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία, η ίδια, μιλώντας στην Daily Mail το 2014, δεν δίστασε να αποκαλύψει το μυστικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρέπει να έχεις εpωτισμό και να παίζεις με το κοινό. Να τους κάνεις να πιστεύουν ότι είναι κομμάτι της ζωής σου. Κάνω αυτήν τη δουλειά πάνω από 60 χρόνια, τα περισσότερα στον χώρο. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχω κάνει, τα έχω ζήσει όλα», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά.

Γεννημένη στο Ίστμαν της Τζόρτζια το 1928, η Τέμπεστ, κόρη αγρότη, πρόλαβε να παντρευτεί δύο φορές πριν ακόμα κλείσει τα 16 της, αφού είχε πρώτα παρατήσει το σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τυφλωμένη» από τη λάμψη του θεάματος, αν και ήθελε να γίνει αρχικά ηθοποιός, «μαγεύτηκε» από τις παραστάσεις μπουρλέσκ και δοκίμασε την τύχη της στον εξωτικό χορό.

Ήταν το μάτι της Λίλιαν Χαντ, υπεύθυνης σκηνής σε τέτοιες παραστάσεις, όταν δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα μπαρ, του οποίου τράβηξε την προσοχή το κορμί της.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε μία από τις πιο υψηλά αμοιβόμενες εξωτικές χορεύτριες στην πόλη που «δεν κοιμάται ποτέ» και άρα σε ολόκληρη τη χώρα.

«Δεν ήθελα να σβήσει σύντομα το άστρο μου. Ήθελα να γίνω μεγάλη σταρ, να γίνω η καλύτερη», είχε εξομολογηθεί.

Στα 28 της κατάφερε έτσι να βγάζει 100.000 δολάρια τον χρόνο, ενώ λίγο αργότερα άρχισε τις περιοδείες, «αναγκάζοντας» ακόμα και το Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί εκείνη και το εντυπωσιακό στήθος της, το οποίο ασφάλισε για 1 εκατομμύριο δολάρια στην ασφαλιστική εταιρεία Lloyd's of London.

Η Στορμ κέρδισε επάξια και μια θέση στα τότε πρωτοσέλιδα του «κίτρινου Τύπου», καθώς η προσωπική της ζωή από την οποία πέρασαν αρκετοί σταρς, με μεγαλύτερο όλων των Έλβις Πρίσλεϊ, ήταν από τα θέματα που μονοπωλούσαν τακτικά το ενδιαφέρον του κοινού.

Μιλώντας μάλιστα για τον σύντομο ερωτικό δεσμό της με τον «Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ», το 1957, η ίδια είχε αναφέρει:

«Έκανα παρέα με άτομα από υψηλούς κύκλους και έτσι έρχονταν πολλά μεγάλα ονόματα για να δουν τα σόου μου. Έτσι γνώρισα τον Elvis. Εμφανιζόμουν τότε στο The Dunes, το σημερινό Bellagio. Εκείνος ήρθε στα παρασκήνια για να φωτογραφηθεί μαζί μου, αλλά βιαζόμουν γιατί με είχαν επισκεφθεί κάτι φίλοι από το Τέξας. Στεκόμουν και περίμενα δίπλα από τον "Βασιλιά" και ρωτούσα, "θα αργήσουμε πολύ ακόμα;" εξηγώντας ότι έπρεπε να φύγω. Με κοίταξε με τα υπέροχα μάτια του και μου είπε "μπορώ να έρθω μαζί σου;". Ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν, ήταν φανταστικό».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η Τέμπεστ έκανε ένα πέρασμα και από το κρεβάτι του JFK, ωστόσο δεν αποκάλυψε ποτέ περισσότερες λεπτομέρειες γι΄ αυτό.

Το 1959 πάντως, τη χρονιά πριν ο Κένεντι γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, η φλογερή κοκκινομάλλα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Herb Jeffries, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Χώρισε για μία ακόμη φορά μετά από 8 χρόνια.

Αν και χόρευε μέχρι και μετά τα 80 της, τα τελευταία χρόνια της ζωής της η Στορμ είχε αποτραβηχτεί από την κοινωνική ζωή και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας που τόσο «λάτρευαν» να πέφτουν πάνω της.

«Ποτέ δεν κάπνισα, δεν ήπια ούτε έκανα ναρκωτικά. Γι' αυτό άντεξα τόσο πολύ σε αυτήν τη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι ακόμα και στα 86 της χόρευε σε ιδιωτικά σόου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Σήμερα

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.