E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα πουκάμισα ‑ ένα απαραίτητο, κομψό και ανέμελο ένδυμα για κάθε άνδρα

Τα πουκάμισα ‑ ένα απαραίτητο, κομψό και ανέμελο ένδυμα για κάθε άνδρα

Από το NEWSROOM

Με κοντό ή με μακρύ μανίκι, επίσημο ή ανέμελο, το πουκάμισο είναι το ρούχο που είναι κατάλληλο για κάθε σωματότυπο και για κάθε περίσταση. Η ποικιλία σχεδίων στην αγορά για κάποιοι μπορεί να είναι ελευθερία για να πειραματιστούν με το στυλ τους και να είναι διαφορετικοί κάθε μέρα, αλλά για άλλους μπορεί να φέρει δυσκολία να ανακαλύψουν ποιο τέτοιο ένδυμα είναι το κατάλληλο για αυτούς. Εάν τυχαίνει να είστε από το δεύτερο τύπο ανθρώπων, σήμερα θα λύσουμε το πρόβλημά σας καθοδηγώντας σας για να επιλέξετε τα πουκάμισα που απαραίτητα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας!

Πότε να διαλέξουμε κοντομάνικο και πότε μακρυμάνικο πουκάμισο;

Η απάντηση μπορεί να σας φαίνεται πολύ εύκολη - τα μακρυμάνικα τον χειμώνα και τα κοντομάνικα το καλοκαίρι. Λοιπόν, αυτή δεν είναι η απόλυτα σωστή απάντηση. Το μάκρος του μανικού δεν προσδιορίζεται μόνο από την εποχή του χρόνου, αλλά και από την περίσταση. Να το πούμε με συντομία - εάν θα πρέπει να πάρετε μέρος σε αυστηρά επίσημη εκδήλωση ξεχάστε τα κοντομάνικο πουκάμισο. Τα μακριά μανίκια προσδίδουν κομψότητα και λίγη φινέτσα στην εμφάνιση και, το πιστεύεται ή όχι, μπορούν να δείξουν και το χαρακτήρα σας - οι άνδρες που προτιμούν τα μακρυμάνικα είναι κατά κανόνα ηγέτες, υπεύθυνοι και οργανωμένοι.

Εάν η εκδήλωση στην οποία πρόκειται να παραβρεθείτε είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πιθανών να μην έχετε ανάγκη από πανωφόρι, για αυτόν τον λόγο μπορεί να γίνετε λίγο πιο τολμηρός στην επιλογή του μοτίβου - αντικαταστήστε το βαρετό μονόχρωμο πουκάμισο με ριγέ ή με τέτοιο με βούλες. Εάν σκοπεύετε να φορέσετε γραβάτα ή παπιγιόν, επιλέξτε πουκάμισο με απλοποιημένο σχέδιο και ουδέτερο χρώμα. Το ίδιο ισχύει εάν σκοπεύετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με γιλέκο ή με σακάκι.


Οι δημιουργικές προσωπικότητες αγαπούν το καρό

Κάποτε αγαπημένο των αγροτών, το καρό πουκάμισο σήμερα είναι αγαπημένο σε όλους τους κομψούς άνδρες που λατρεύουν το στυλ της πόλης. Επιλέγοντας ένα τέτοιο πουκάμισο για την γκαρνταρόμπα σας, δηλώνετε ότι δεν φοβάστε να πειραματίζετε με την εμφάνισή σας και αγαπάτε τις περιπέτειες με όλη σας την ψυχή. Το καρό είναι κλασικό όπως και να το δούμε για αυτό είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση - από συνάντηση με φίλους έως το πάρτι γενεθλίων ενός μέλους της οικογένειας. Οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί είναι μπλουζάκι με εντυπωσιακή στάμπα με μακρυμάνικο πουκάμισο που παίζει τον ρόλο πανωφοριού ή καρό πουκάμισο που ξεπροβάλλει κάτω από Ανδρικά Τζιν Μπουφάν. Το χειμώνα μπορείτε να συνδυάσετε το καρό πουκάμισο και με μονόχρωμο πουλόβερ από πάνω - το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό!

Μιλώντας για πειραματισμό με την εμφάνιση και περιπετειώδες πνεύμα, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τα ανέμελα πουκάμισα με ενδιαφέρον μοτίβο - στο σύγχρονο κόσμο τα λουλουδάτα σχέδια δεν είναι μόνο για τις γυναίκες! Το κοντομάνικο πουκάμισο με λουλούδια ή με άγκυρες είναι το τέλειο outfit για ένα πάρτι στην παραλία ή για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ! Οι δυνατότητες είναι πολλές, ενώ κανονικές σχεδόν δεν υπάρχουν - το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι εάν επιλέξετε ένα εντυπωσιακό ανδρικό πουκάμισο με περισσότερα χρώματα και λεπτομέρειες, πρέπει το υπόλοιπο μέρος της ένδυσής σας να είναι σε ουδέτερα χρώματα.

Και οι άνδρες αγαπούν τις καμπύλες τους

Και βέβαια, γιατί ιδρώναμε τόσους μήνες στο γυμναστήριο αφού μετά το αποτέλεσμα δεν θα φαίνεται; Ειδικά για του κύριους που λατρεύουν τα κολλητά στο σώμα τους ρούχα, φέτος και πάλι θα είναι στη μόδα τα μεσάτα πουκάμισα. Τοποθετημένα μέσα στο παντελόνι ή πέφτοντας απ’ έξω ανέμελα, αυτό εξαρτάται από την περίσταση. Ενώ το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο - όλοι θα λατρέψουν εσάς και το αγαλματένιο σας σώμα. Αυτό που μας αρέσει σ’ αυτά τα πουκάμισα είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν επιδέξια όπως με μπλου τζιν για μια ανέμελη εμφάνιση για την πόλη, έτσι και με ένα σακάκι για μια επιχειρηματική συνάντηση στο γραφείο.

Σχεδόν απίθανο είναι να υπάρχουν περιπτώσεις που να μην είναι κατάλληλες για να φορεθεί ένα πουκάμισο - το σημαντικό είναι να επιλέξουμε το σωστό! Ελπίζουμε ότι οι συμβολές μας σας ήταν χρήσιμες και τώρα είναι η ώρα να ψάξετε για το σωστό για σας σχέδιο και μην ξεχνάτε πάντα να φοράτε τα πουκάμισά σας με αυτοπεποίθηση!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.