E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Η Μελίντα μιλούσε με δικηγόρους διαζυγίων από τον Οκτώβριο του 2019

Τι είχε συμβεί τότε;

Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Η Μελίντα μιλούσε με δικηγόρους διαζυγίων από τον Οκτώβριο του 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/5/2021 | 10:30

Μπορεί το οριστικό τέλος του γάμου του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς να ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, όμως το ρήγμα ανάμεσα στο ζευγάρι που σφράγισε με το φιλανθρωπικό του έργο τη ζωή πολλών ανθρώπων είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μελίντα Γκέιτς είχε αρχίσει να μιλά με δικηγόρους διαζυγίων από τον Οκτώβριο του 2019, σχεδόν το ίδιο διάστημα δηλαδή που η σχέση του συζύγου της με τον Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στο μικροσκόπιο των ΜΜΕ, σύμφωνα με αναφορές στον διεθνή Τύπο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή φέρεται να είχε δηλώσει ήδη από το 2019 ότι ο γάμος της ήταν ανεπανόρθωτα διαλυμένος, και να είχε συναντηθεί με δικηγόρους προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για τον χωρισμό.

Οι Γκέιτς ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους την περασμένη Δευτέρα, μέσω πανομοιότυπων αναρτήσεων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter. Η κοινή δήλωσή τους ανέφερε πως «δεν πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να εξελιχθούν μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι δεν ανέφερε στη δήλωσή του μια συγκεκριμένη αιτία για τον χωρισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με την Wall Street Journal, μια πηγή προβληματισμού για την 56χρονη κυρία Γκέιτς ήταν οι σχέσεις του άνδρα της με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επικαλούμενο πηγές από το Bill and Mellinda Gates Foundation.

Οι ανησυχίες της Μελίντα Γκέιτς είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, τη χρονιά που ο σύζυγός της είχε ταξιδέψει με το τζετ του Έπσταϊν, συντροφιά με το «σεξουαλικό αρπακτικό», από το Νιου Τζέρσεϊ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα ο Έπσταϊν εξέτιε πολύμηνη ποινή φυλάκισης για σeξουαλικές σχέσεις με ανήλικο κορίτσι κάτω των 18 ετών.

Ωστόσο οι ανησυχίες της φαίνεται πως κορυφώθηκαν αρκετά χρόνια μετά, αφού υπάρχουν στοιχεία ότι μιλούσε με τον Νεοϋορκέζο δικηγόρο διαζυγίων Ρόμπερτ Στέφαν Κοέν τον Οκτώβριο του 2019. Τον ίδιο μήνα οι New York Times αποκάλυπταν σε δημοσίευμά τους ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε συναντήσει αρκετές φορές τον Έπσταϊν, και ότι μια μέρα είχε επισκεφθεί το σπίτι του παιδεραστή μεγιστάνα στη Νέα Υόρκη και είχε μείνει εκεί μέχρι αργά. Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε στο κελί του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

τον Αύγουστο του 2019, έχοντας συλληφθεί ξανά δυο μήνες νωρίτερα για sex trafficking.

Εκπρόσωπος του Γκέιτς είχε δηλώσει τότε ότι οι εν λόγω συναντήσεις εστίαζαν σε φιλανθρωπικά ζητήματα.

Ο δικηγόρος Ρόμπερτ Στέφαν Κοέν έχει εκπροσωπήσει τον Μάικλ Μπλούμπεργκ, τον Χένρι Κράβις και την Ιβάνα Τραμπ στα διαζύγιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ο Μπιλ Γκέιτς όμως έχει συνομιλήσει με δικηγόρους, συμπεριλαμβανομένου του Ρόναλντ Όλσον, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε δικαστική του υπόθεση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς πρωτογνώρισαν τον Έπσταϊν το 2013, και η Μελίντα φέρεται να είπε στον σύζυγό της ότι τον έβρισκε ανατριχιαστικό και ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα να συνδεθεί το όνομά τους με το δικό του. Εκείνη την εποχή ο Έπσταϊν είχε ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης στη Φλόριντα για σeξουαλικά αδικήματα και κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος. Την ίδια χρονιά, ο ιδρυτής της Microsoft πέταξε με το «Lolita Express» (το ιδιωτικό τζετ του Έπσταϊν) από το Νιου Τζέρσεϊ στο Παλμ Μπιτς, όπως δείχνουν τα αρχεία των πτήσεων.

Παρά τους προβληματισμούς της Μελίντα, ο επενδυτής και κάποια στελέχτη του Bill & Melinda Gates Foundation κράτησαν επαφές με τον παιδεραστή εκατομμυριούχο. Μετά τις αποκαλύψεις για τις συναντήσεις τους, ο Γκέιτς έκανε την εξής δήλωση στην WSJ τον Σεπτέμβριο του 2019: «Τον συνάντησα. Δεν είχα ούτε επαγγελματικές σχέσεις μαζί του ούτε μας συνέδεε φιλία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντιλέτα Λεότα: Πήγε στη δουλειά με το εσώρουχο σε κοινή θέα

Πριν 11 ώρες

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η Ιταλίδα αθλητικογράφος στο Instragram

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα ‑ Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε

Πριν 11 ώρες

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ

Πριν 11 ώρες

Η ηθοποιός μίλησε στο «The Jennifer Hudson Show»

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 11 ώρες

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 11 ώρες

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 11 ώρες

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.