E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ραγίζει καρδιές ο 32χρονος πιλότος από τα Γλυκά Νερά

Συγκλονιστική αφήγηση: Η νύχτα, που σκότωσαν την 20χρονη μητέρα δίπλα στο παιδί της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι έρευνες του ανθρωποκτονιών για την εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά. Η αγριότητα του εγκλήματος δείχνει στις αρχές πως οι δολοφόνοι της 20χρονης έχουν ποινικό παρελθόν

Ραγίζει καρδιές ο 32χρονος πιλότος από τα Γλυκά Νερά που είδε τη ζωή του να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα χέρια κρύβει τα δακρυσμένα μάτια του. Με δυσκολία βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα του.

«Δουλεύουν όλη τη μέρα όλο το βράδυ η αστυνομία. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι εκεί. Δεν έχει περάσει το πρώτο σοκ».

Το μόνο που ζητά ο 32χρονος τραγικός πατέρας της οικογένειας που μέσα σε λίγη ώρα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη με τη δολοφονία της γυναίκας του δίπλα στο 11 μηνών κοριτσάκι τους, είναι να συλληφθούν οι δολοφόνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχει όσα περισσότερα μπορεί και κάθε μέρα αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άνθρωποι στο δρόμο και ψάχνουν. Αυτό ξέρω είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο μπορώ να τους βοηθήσω. Αν κάποιος μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά».

«Είδα τη γυναίκα μου νεκρή όταν με έλυσαν»

«Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνομικοί και με έλυσαν», αναφέρει ο 32χρονος με τρεμάμενη φωνή.

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά δεν… Τους είχαμε πει ήδη που είναι τα χρήματα… Όταν με έλυσε η αστυνομία. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί μέσα με έλυσαν και έβγαλαν από το κεφάλι μου τα επιθέματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γροθιά στο στομάχι και τα λόγια του για την 11 μηνών κορούλα του που είδε τους αδίστακτους δράστες να σκοτώνουν τη μητέρα της.

«Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει όποιος δει κάτι είμαι σίγουρος πως θα τρέξει. Έχουμε πάρει πολύ αγάπη. Έχω πολλούς ανθρώπους κοντά μου και η κόρη μου το ίδιο. Παιδιά συγγνώμη δεν είμαι καθόλου καλά».

Το βρέφος προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη νεκρή μητέρα του

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, ανέφεραν ότι βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας να βρίσκεται δεμένο πισθάγκωνα και πάνω της το 11 μηνών κοριτσάκι της να κλαίει και να χτυπά με τα χέρια του τη μητέρα του προσπαθώντας να την ξυπνήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H μαρτυρία ενός συγγενή του αστυνομικού ο οποίος μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό πάνω στη νεκρή μητέρα, είναι συγκλονιστική.

«Η 20χρονη κοπέλα ήταν νεκρή. Ήταν πεσμένη στο κρεβάτι. Οι κακοποιοί όμως είχαν κάνει κάτι απίστευτο. Είχαν βάλει στην πλάτη της Καρολάιν το βρέφος. Μόλις μπήκαν στη σοφίτα, το μωράκι τους κοίταζε με τα μάτια του χωρίς να κλαίει. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στην Αστυνομία στιγμή που θα την θυμάται για μια ζωή. Μόλις είδε το μωρό στην πλάτη την νεκρή μητέρα του πραγματικά κατέρρευσε συναισθηματικά. Είναι πατέρας και αυτό που έζησε δεν το έχει ξαναζήσει. Προσπάθησε να διαχειριστεί όλα του συναισθήματα. Όταν είδε το κοριτσάκι κατάλαβε ότι είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένο. Το πήρε στην αγκαλιά του και προσπάθησε να το νανουρίσει».

Όπως τόνισε ο 40χρονος αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης, αν και βρίσκεται 20 χρόνια στο σώμα, με τεράστια εμπειρία και αρκετές φορές που χρειάστηκε να επέμβει, ποτέ δεν έχει αισθανθεί ανάλογα.

«Δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το μυαλό μου αυτή η εικόνα. Κατέρρευσα ψυχολογικά, βλέποντας το μικρό κοριτσάκι να κάθεται πάνω στη νεκρή μητέρα του» σημείωσε ο 40χρονος αστυνομικός μιλώντας αργότερα σε δικούς του ανθρώπους.

Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο, αντίκρισαν την κοπέλα μπρούμυτα, ωχρή και τα πόδια της ήταν κάτασπρα με αποτέλεσμα να καταλάβουν ότι ήταν νεκρή.

Ο σύζυγός της ήταν δεμένος χειροπόδαρα, με μονωτική ταινία στο στόμα και στα μάτια. Σε κάποιες φάσεις εκτιμάται ότι έχανε προσωρινά τις αισθήσεις του και δε θυμόταν. Αυτό το κατέθεσε και στους αστυνομικούς.

Αδίστακτοι, χωρίς ίχνος συναισθημάτων

Οι αστυνομικοί, που φτιάχνουν το προφίλ των δραστών, φέρεται ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για άτομα με έντονο αντικοινωνικό στοιχείο και παντελή έλλειψη συναισθημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προχώρησαν στο έγκλημα παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν δεν αντιστάθηκε και τους είπε από την αρχή πού έκρυβε τα 10.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ενώ είχαν μαζί τους όπλα, αφαίρεσαν με τα χέρια και κομμάτια από τα ρούχα της κοπέλας, τη ζωή της όμορφης Καρολάιν και δεν σταμάτησαν μέχρι να πάρουν και την τελευταία ανάσα της 20χρονης κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να σκοτώσουν.

Έμπειροι αξιωματικοί επαναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή ότι οι κακοποιοί έκαναν λάθη τα οποία μπορεί να τους προδώσουν.

Η 20χρονη Καρολαιν πάλεψε μαζί τους και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι άφησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό τόσο στα αντικείμενα του σπιτιού όσο και στα ρούχα του ζευγαριού.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν μέσω βίντεο από κάμερες ασφαλείας το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων αλλά και τον συνεργό τους που έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στρέφεται σε τουλάχιστον 10 παλαιότερες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια εντός και εκτός Αττικής που έχουν συνοδευτεί από κακοποιήσεις των ενοίκων τους αλλά και σε ένα κύκλο 50 ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί τους τελευταίους 6 μήνες.

Η ελληνική αστυνομία ερευνά αν η ληστρική επίθεση σχετίζεται με άλλες που έχουν γίνει στα Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Αγ. Παρασκευή ή και στα νότια προάστια, με τους δράστες να ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τα δυτικά προάστια και μέσω Αττικής Οδού ή στον Κηφισό να φτάσουν στον στόχο τους.

Το ασφυκτικό δέσιμο και η ακινητοποίηση του 32χρονου πιλότου και ασφαλώς η δολοφονική ενέργεια σχετίζεται όχι μόνο για να μείνουν ανεμπόδιστοι οι δράστες στη ληστεία, αλλά και να μπορέσουν να διαφύγουν πιο εύκολα. Η ληστεία ολοκληρώθηκε γύρω στις 05:00 και η αστυνομία ενημερώθηκε στις 06:00.

Εξετάζονται δέκα άτομα για σχετικές ληστρικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο Παλαιό Φάληρο και τη βορειοανατολική Αττική προκειμένου να βρεθούν κοινά στοιχεία με σαφή ένδειξη ότι προέρχονται από συμμορίες των δυτικών προαστίων, είτε Ρομά, είτε ατόμων από Βαλκανικές χώρες, είτε από χώρες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Ελλάδα Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Ελλάδα Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Ελλάδα Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Ελλάδα Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Ελλάδα Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Ελλάδα Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Ελλάδα Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Ελλάδα Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Ελλάδα Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

Μύκονος: Αυτή είναι η εκκλησία στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου που θάφτηκε

Ελλάδα Χτες

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» της μικρής εκκλησίας που ήταν στην βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.