E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όταν ξέχασε τον γιο του στο σούπερ μάρκετ!

Όλα όσα είπε στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όταν ξέχασε τον γιο του στο σούπερ μάρκετ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/5/2021 | 13:26

To βράδυ της Παρασκευής (14/5), έκανε πρεμιέρα στο OPEN η εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή του.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του, για το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έπειτα από 17 σεζόν αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αποκάλυψε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν θετικά στην ψυχολογία του τα γυρίσματα της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια και επιπλέον θυμήθηκε το κέντρο διασκεδάσεων «Τα παιδία παίζει» που λειτούργησε για δύο χρόνια στην Κέα στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει αφιέρωμα στον συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο, αλλά εκείνος δεν πήγε ποτέ στην εκπομπή. «Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ, όμως, μεγάλη απώλεια. Εχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω ένα αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο. Θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε ότι η τηλεόραση έχει τρίτη θέση στις προτιμήσεις του, σε σχέση με το θέατρο και το σινεμά. Θα προτιμούσε πολύ πιο εύκολα να κάνει ένα καλό σενάριο στο σανίδι παρά μία παραγωγή στη μεγάλη οθόνη. Μεγάλος του φόβος είναι άλλωστε η στιγμή που θα χρειαστεί να κατέβει μία για πάντα από τη σκηνή. «Το μόνο έργο που έχω ονειρευτεί και δεν έχω μπορέσει να το κάνω, είναι το "Συρανό ντε Μπερζεράκ". Μου αρέσει πολύ αυτός ο ρόλος. Δεν υπάρχει σχέδιο για την επιλογή ενός έργου. Μου λέει ένας φίλος μου ότι "αυτό που παίζεις κάθε φορά τέσσερα με πέντε χρόνια ένα έργο, όταν πεθάνεις, θα λέμε στο πλούσιο βιογραφικό του ανέβασε τις παρακάτω τέσσερις παραστάσεις"» δήλωσε με χιούμορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καμαρώνω και κυρίως θαυμάζω τον γιο μου»

Αργότερα, μίλησε για το μεγάλο του πάθος με τις μοτοσυκλέτες και υπογράμμισε ότι ο γιος του μπορεί να μη μοιράζεται το ίδιο πάθος, αλλά ομολογεί πως τον έχει κάνει έναν καλύτερο άνθρωπο και τον θαυμάζει πολύ. «Κάθεται και μιλάει και τον κοιτάζω σαν γκόμενα. Τον χαζεύω. Όσο περνάνε τα χρόνια, τον θαυμάζω περισσότερο».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον κίνδυνο, για το πώς αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας που προκύπτουν, αλλά και για τη θέση του σε σχέση με την θρησκεία και την πίστη. «Ευλαβικά κλίνω το γόνυ» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ξέχασε τον γιο του στο σούπερ μάρκετ

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Σπύρος Παπαδόπουλος διηγήθηκε προσωπικές ιστορίες του παρελθόντος, στις οποίες η αφηρημάδα του κόντεψε να του κοστίσει πολύ ακριβά. Θυμήθηκε τη στιγμή που ξέχασε μία τσάντα γεμάτη χρήματα στο Μινιόν και τη φορά που ξέχασε τον γιο του στο σούπερ μάρκετ μέσα στο παιδικό καρότσι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.