E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ταινίες της εβδομάδας: Η Κρουέλα έρχεται... Ανάμεσά μας

Κρουέλα - Ανάμεσά μας - Μήλα - Ράφτης - Ένα Ήσυχο Μέρος 2 - Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή - Επτά Λεπτά Ψυχής

Ταινίες της εβδομάδας: Η Κρουέλα έρχεται... Ανάμεσά μας
@denofgeek.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Κρουέλα (Cruella)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Κρεγκ Γκιλέσπι. Με τους Εμα Στόουν, Εμα Τόμσον, Τζόελ Φράι.

Κωμωδία 2021, ΗΠΑ 134’

Η Cruella, η οποία ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της Punk Rock, είναι μία ταλαντούχα νέα που ονομάζεται Estrella, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Κάνει παρέα με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για αταξίες και μαζί είναι σε θέση να χτίσουν μια ζωή στους δρόμους του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια μέρα, η αισθητική της Estrella για τη μόδα γίνεται αντιληπτή από τη Βαρόνη von Helman, μία γυναίκα-θρύλο της μόδας - καταστροφικά κομψή και τρομακτικά υπεροπτική - την οποία και υποδύεται η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Emma Thompson. Η σχέση τους έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα οδηγήσουν την Estrella στο να ”αγκαλιάσει” την σατανική πλευρά του χαρακτήρα της και να μεταμορφωθεί στη σκληρή, αδίστακτη και εκδικητική Cruella.

Ανάμεσά μας (Young Ahmed)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

των Λικ Νταρντέν και Ζαν-Πιερ Νταρντέν. Με τους ντίρ Μπεν Αντί, Ολιβιέ Μπονόντ, Μιριέμ Ακχεντιού.

Δραματική 2019, Γαλλία - Βέλγιο 83’

Ένα 13χρονο αγόρι σε μια μικρή βέλγικη πόλη κάνει ξαφνικά απότομη στροφή προς τη θρησκεία και τη φανατισμένη ιδεολογία του ιμάμη του, η οποία τον απομακρύνει από την οικογένεια, τους φίλους και κατ' επέκταση ολόκληρο τον κοινωνικό κύκλο του. Όταν δεν περνά τον καιρό του σε προσευχές και θρησκευτικές τελετές, παρακολουθεί βίντεο που σχετίζονται με τη τζιχάντ, μια ιδέα που του καρφώνεται στο μυαλό από τη στιγμή που ο ξάδερφός του αποφασίζει να πάρει αυτόν το μαρτυρικό δρόμο. Σύντομα ο νεαρός ήρωας θα μπει σε μια επικίνδυνη τροχιά που το φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με την αιματηρή βία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήλα

του Χρήστου Νίκου. Με τους Άρη Σερβετάλη, Σοφία Γεωργοβασίλη, Άννα Καλαϊτζίδου, Αργύρη Μπακιρτζή.

Δραματική 2020, Ελλάδα - Πολωνία - Σλοβενία 89’

Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη, ένα άνδρα γύρω στα 40, (Άρης Σερβετάλης) να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Αρης βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις θα συναντήσει την Άννα (Σοφία Γεωργοβασίλη), μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα.

Ράφτης

της Σόνιας Λίζας Κέντερμαν. Με τους Δημήτρη Ημελλο, Ταμίλλα Κουλίεβα, Θανάση Παπαγεωργίου, Στάθη Σταμουλακάτο, Δάφνη Μιχοπούλου.

Δραματική 2020, Ελλάδα 100’

Ο 50χρονος Νίκος, ένας εκλεπτυσμένος ράφτης παλαιάς κοπής, πασχίζει να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της περασμένης και καλοντυμένης αριστοκρατίας του ’60. Όμως, όταν η τράπεζα απειλεί να κατάσχει το οικογενειακό ραφτάδικο και ο ηλικιωμένος πατέρας του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ο Νίκος παίρνει για πρώτη φορά τη ζωή στα χέρια του και βρίσκει έναν ανορθόδοξο τρόπο να φέρει την τέχνη του κοντά στους ανθρώπους του σήμερα. Μπορεί μια νύφη στα Καμίνια να γίνει η μούσα του αλαφροΐσκιωτου Ράφτη;

Ένα Ήσυχο Μέρος 2 (A Quiet Place Part II)

του Τζον Κρασίνσκι. Με τους Eμιλι Μπλαντ, Κίλιαν Μέρφι, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Ντζιμόν Χουνσού.

Τρόμου 2020, ΗΠΑ

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή (The Croods: A New Age)

του Τζόελ Κρόφορντ. Με τις φωνές των Νίκολας Κέιτζ, Εμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς, Κάθριν Κίνερ (στα ελληνικά) Κώστα Κόκλα, Νίκου Κουρή.

Animation 2020,ΗΠΑ 95’

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν. Έτσι λοιπόν η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση μιας ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελεί το σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν τη λύση τους… εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.

Οι Προχώβιοι (στο «προχώ» δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν λοιπόν υποδέχονται τους Κρουντς σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια.

Τη στιγμή που όλα μοιάζουν χαμένα, μια νέα απειλή θα βάλει τις δυο οικογένειες σε μια επική περιπέτεια έξω από την ασφάλεια του κόσμου τους, και θα τις αναγκάσει να αποδεχθούν τις διαφορές τους, να αντλήσουν δύναμη και να επιδιώξουν ένα κοινό μέλλον.

Επτά Λεπτά Ψυχής (από 7 Ιουνίου)

του Πάνου Βλάχου.

Ντοκιμαντέρ 2020, Ελλάδα 75’

Ο γνωστός ηθοποιός κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπογράφει μια ταινία τεκμηρίωσης η οποία ενώνει την έρευνα γύρω από τον ιστορικό θρίαμβο του Σπύρου Λούη στο μαραθώνιο του 1896 με μια υπαρξιακή αναζήτηση για την έννοια του δρομέα στον σύγχρονο κόσμο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 38
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.