E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δέσποινα & Ντέμης: Πώς έφτασαν στο τέλος του γάμου τους

Η φθορά στη σχέση και τα παράπονα της Βανδή

Δέσποινα & Ντέμης: Πώς έφτασαν στο τέλος του γάμου τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/7/2021 | 09:28

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι πια μαζί και επίσημα. Χθες 15 Ιουλίου το άλλοτε λαμπερό και δημοφιλές ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση της λύσης του γάμου του μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Με 40 λέξεις (τόσες είναι οι λέξεις της επίσημης ανακοίνωσης) γράφτηκε το φινάλε σε ένα love story που κράτησε δύο δεκαετίες. Για όσους δεν γνώριζαν η είδηση του χωρισμού έσκασε σαν βόμβα, για το στενό κύκλο του ζευγαριού όμως ήταν κοινό μυστικό. Έμενε απλά η… επίσημη ανακοίνωση για τον Τύπο. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala τον Νοέμβριο του 2018 μιλούσε με πάθος για τον άνδρα της ζωής της για εκείνον που της χάρισε δύο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος αυτού του γάμου...

Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”

«Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά… Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”. Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια. Σου κάνει;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα στο πω και διαφορετικά. Το σeξ κάποια στιγμή εξατμίζεται. Εξαρτάται από το ζευγάρι», είχε δηλώσει αναφερόμενη στην ποιότητα της σχέσης της με τον Ντέμη, ενώ είχε πει στη συνέχεια: «Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η “τύφλωση”. Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία. Στην αρχή “βλέπεις”, αλλά παραβλέπεις. “Θα αλλάξει”, λες από μέσα σου. Στη συνέχεια “βλέπεις” καλύτερα. Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί. Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό το γνήσιο», έλεγε η Δέσποινα για τη φλόγα που προσπαθούσε να κρατήσει ζωντανή.

Τα παράπονα της Δέσποινας

Τόσο η Δέσποινα όσο και ο Ντέμης ήταν δύο πολυάσχολοι άνθρωποι με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή η τραγουδίστρια είχε εκφράσει το παράπονό της γα την έλλειψη χρόνου που είχαν οι δύο τους τονίζοντας μάλιστα την ανάγκη τα ζευγάρια να επικοινωνούν.

«Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές φορές δεν έχει. Πολλές φορές το να χάνεσαι κατά διαστήματα δεν είναι κακό. Ανανεώνεται η σχέση. Τον επιθυμείς λίγο τον άλλον. Είναι προτιμότερο για μια σύζυγο να δουλεύει, παρά να μην εργάζεται γιατί η δουλειά είναι διέξοδος. Όταν πας στη δουλειά σου αποβάλεις κάποια θέματα που σε φορτίζουν. Γυρνάς σπίτι με μια διαφορετική φρεσκάδα. Με επικοινωνία κρατιέται η σχέση. Πολύ ουσιαστικό πράγμα η επικοινωνία. Είναι ουσιαστικό να κάνετε πράγματα μαζί και χώρια. Ε το ερωtικό κρατιέται με το σeξ! Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να χάνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Εξομαλύνει τις όποιες εντάσεις υπάρχουν κατά καιρούς… Αν το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Σε παίρνει πολύ εύκολα η καθημερινότητα από κάτω. Στο λέω γιατί το έχω περάσει και εγώ. Δυστυχώς όλα περνούν από τις γυναίκες…».

Η φθορά στη σχέση

Οι πληροφορίες λένε πως η κρίση στο γάμο τους βαστούσε από καιρό. Μάλιστα το ζευγάρι στο παρελθόν είχε φτάσει ξανά πολύ κοντά στην απόφαση να χωρίσει, ωστόσο η τραγουδίστρια έκρινε πιο σωστό να μην πάρουν αυτή την απόφαση για χάρη των παιδιών τους. Φαίνεται όμως πως αν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει και στην περίπτωση Βανδή-Νικολαΐδη αυτό έμελλε να επιβεβαιωθεί. Εδώ και καιρό, οι δυο τους ζούσαν σαν συγκάτοικοι, ενώ περνούσαν και μεγάλα χρονικά διαστήματα εντελώς χωριστά λόγω των ταξιδιών της Δέσποινας για την εκπομπή της στο Mega. Όπως μαρτυρούσε πάντως και ο λογαριασμός της στο Instagram, ο Ντέμης απουσίαζε ακόμα και από τις διακοπές. Η Βανδή
ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με φίλους και φίλες, ενώ ο σύζυγός της δεν ήταν ποτέ πουθενά, γεγονός που είχε παραξενέψει τους φαν της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στη Βούλα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Πριν 1 ώρα

Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open

Χτες

«Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Βέφα Αλεξιάδου έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;»

Χτες

«Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Μαρία Σολωμού: «Δε θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό»

Χτες

«Το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», τόνισε η ηθοποιός

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στη σόουμπιζ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Χτες

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου και αποκάλυψε αν θα ανέβει ξανά στη σκηνή

Κοραλία Καράντη: «Στα 64 μου με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου»

Χτες

Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ και τρομάζω, ανέφερε η ηθοποιός

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.