E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μέγεθος πeους: Ο τρόπος μέτρησης, ο μέσος όρος και η γνώμη των γυναικών

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι συχνά οι άνδρες υποτιμούν το μέγεθός τους

Μέγεθος πeους: Ο τρόπος μέτρησης, ο μέσος όρος και η γνώμη των γυναικών
@freepik.com/jcomp
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Πολλοί άνδρες έχουν την ανασφάλεια για το μέγεθος του πeους τους. ότι δηλαδή είναι μικρότερο από τον μέσο όρο και δεν θα ικανοποιήσει τον/την σύντροφο τους. Οι έρευνες όμως τους διαψεύδουν, αφού έχουν δείξει ότι συχνά οι άνδρες υποτιμούν το μέγεθός τους.

Η σημασία που έδιναν πάντα οι άνδρες στο μέγεθος ήταν τεράστια. Ορισμένοι πολιτισμοί έχουν συνδέσει το μέγεθος με την αρρενωπότητα, ενώ τοι πeος έχει συνδεθεί κατά καιρούς με την γονιμότητα, την ανδρεία, το θάρρος κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν νομίζει κάποιος πως το μέγεθός του πeους του είναι ανεπαρκές, τότε η αυτοπεποίθηση μπορεί να καταρρακωθεί και να επηρεαστεί η κοινωνική και η σeξουαλική του ζωή. Μπορεί να αισθάνεται άβολα ακόμα και μέσα σε δημόσια ουρητήρια ή κοινόχρηστα ντους, ενώ μπορεί αν τον οδηγήσει σε έλλειψη οικειότητας στις προσωπικές τους σχέσεις.

Η αγορά έχει εκμεταλλευτεί αυτή την ανασφάλεια και διαθέτουν διάφορα προϊόντα, όπως χάπια και επεκτατικά πeους που υπόσχονται ότι αυξάνουν το μέγεθος.

Η άποψη των ανδρών για το μέγεθος του πeους τους διαμορφώνεται από την παιδική ηλικία. Όσο μεγαλώνουν ίσως συγκρίνουν το μέγεθός τους με κάποιο άλλο, ενός μεγαλύτερου αδελφού ή του πατέρα. Μπορεί η έλλειψη αυτοπεποίθησης να προκύψει από χλευασμό στην εφηβεία, είτε από φίλους είτε από τους/τις σeξουαλικούς συντρόφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η άποψη εντυπώνεται στο μυαλό τους, αλλά μπορεί να είναι λανθασμένη. Σε κάποια φάση όλοι έχουν πάρει ένα μέτρο για να διαπιστώσουν το ακριβές μέγεθος. Κι αυτό γίνεται μόνο όταν είναι φυσικά σε στuση.

Για τους εφήβους δεν υπάρχει μέσος όρος, επειδή κάθε οργανισμός αναπτύσσεται διαφορετικά. Όταν δεν είναι σε στuση οι άνδρες έχουν συνήθως μέγεθος πeους γύρω στα 9 εκατοστά, αλλά απολύτως φυσιολογικά να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο. Το κρύο ή το κολύμπι μπορεί να επηρεάσουν το μέγεθος.

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος όρος του μεγέθους του πeους σε στuση κυμαίνεται μεταξύ 13 και 18 εκατοστών. και το μέγεθος δεν αλλάζει ούτε με ασκήσεις, ούτε με φάρμακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανεξάρτητα από το πραγματικό μέγεθος, οι άνδρες είναι πολλές φορές δυσαρεστημένοι από το μέγεθος του πeους τους. Μια μελέτη όπου συμμετείχαν 50.000 άνδρες και γυναίκες, αποκάλυψε ότι τουλάχιστον το 45% των ανδρών θα ήθελαν μεγαλύτερο μέγεθος. Η έκθεση του καθηγητή Kevan Wylie, συμβούλου στη σeξουαλική ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι υπερβολικές ανησυχίες σχετικά με το μέγεθος του πeους ήταν υψηλότερες μεταξύ των ανδρών με μέσο μέγεθος πeους, παρά στους άνδρες με μικρότερο πeος.

Η έκθεση του καθηγητή Wylie δείχνει και τις διαφορές στις αντιλήψεις γυναικών και ανδρών. Το 85% των γυναικών ήταν ικανοποιημένες από το μέγεθος του πeους του συντρόφου τους, ενώ το ποσοστό των ανδρών έφτασε μόλις το 55%.

Σύμφωνα με τον Wylie, η ελκυστικότητα για τις γυναίκες είναι κάτι το περίπλοκο. Το μέγεθος πάντως, σύμφωνα με μελέτες, δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες των γυναικών, που βάζουν πρώτα την προσωπικότητα και την περιποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καθηγητής Wylie λέει: «Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για μερικούς νεαρούς άνδρες, αλλά οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολύ μικρό ενδιαφέρον για το μέγεθος του πeους τους και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες με την πάροδο του χρόνου».

Λέει ότι η έρευνα δείχνει ότι όταν πρόκειται για σeξ, οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για το αν είστε ρομαντικοί, τρυφεροί και ευαίσθητοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους σε σύγκριση με το πόσο μεγάλο είναι το πeος σας.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.