E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες

Υποσχέθηκε πριν από 10 χρόνια να μην ξανακάνει τηλεόραση και μετά ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες»

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/10/2021 | 20:52

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης το βράδυ της Δευτέρας (11/10) και μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», για το ρόλο του «απόλυτου κακού» Ακύλα Μεγαρίτη και εξήγησε γιατί δεν του αρέσει η τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης που διαθέτει, μεταξύ άλλων, μία από τις ωραιότερες φωνές στο ελληνικό θέατρο, είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση σε σειρά από τη συμμετοχή του στο «Νησί», δηλαδή δέκα χρόνια πριν. Ο Αιμίλιος Χειλάκης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου στην παράσταση «Προδοσία», στην οποία τον ρόλο του Λάκη Λαζόπουλου θα παίξει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΑιμίλιε Χειλάκη, σε ποια πρόταση για σήριαλ θα έριχνες άκυρο; 1/10/2021

«Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση»

«Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δε μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Και να το δουλέψεις την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχα πει πως δε θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα-έντεκα χρόνια όπου και απείχα» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός δηλώνει ότι έχει προδώσει αλλά και έχει προδοθεί στο παρελθόν: «Την απάτη την έχω διαπράξει και έχει διαπραχθεί εναντίον μου. Σαν άνθρωποι έχουμε υπάρξει με ανθρώπους που ούτε μας πίστεψαν ούτε τους πιστέψαμε».

«Αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει»

Μιλώντας για τον ρόλο του στην «Προδοσία» είπε: «Τώρα κάνω τον εραστή στο έργο και αυτό που βρήκαμε διαβάζοντάς το είναι το πόσο γυμνός είναι αυτός ο άνθρωπος από συναισθήματα προς τον εαυτό του. Δηλαδή πόσο δεν έχει πει πραγματικά την αλήθεια στον εαυτό του. Λέμε ότι ο εραστής είναι από θέση ισχύος. Όχι, είναι συνήθως ο άνθρωπος που θα πληγωθεί περισσότερο γιατί είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει μάθει να φεύγει. Είναι ο άνθρωπος που έχει μάθει να είναι μόνος του, είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη και αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης. Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ακύλας Μεγαρίτης στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ένας εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα διαβολικά σχέδιά του.

Ακύλας Μεγαρίτης στις Αγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ». Γιατί απέχει συνειδητά από τα social media «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο Facebook επίσης.

Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα. Γιατί αυτή η κουβέντα δε γίνεται επί του προσωπικού, γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο και… καλά επί του προσωπικού».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε πως οι γονείς του θεωρούσαν το θέατρο χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς εκείνος...διαφώνησε και το απέδειξε στην πράξη.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Διλήμματα Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Διλήμματα Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Διλήμματα Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Διλήμματα Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Διλήμματα Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Διλήμματα Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Διλήμματα Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Διέρρευσε φώτο: Η Αννα Βίσση στην αγκαλιά του κούκλου Βασίλη Μίχα, η διαφορά ηλικίας & η αλήθεια για τη σχέση τους

Διλήμματα Χτες

Γιατί φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Αννα Βίσση ο Βασίλης Μίχας

Αθηνά Οικονομάκου: Πόζαρε με εσώρουχα στο Instagram και ξάφνιασε τους ακολούθους της

Διλήμματα Χτες

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες που ανάρτησε

Το πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έμειναν αχώριστοι 10 χρόνια

Διλήμματα Χτες

Πήραν διαζύγιο πολύ πρόσφατα κι αυτός βγαίνει πλέον με γνωστή celebrity

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.