E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Κι άλλα πρόσωπα στο «στόχαστρο» της ΕΛΑΣ

Οι αρρωστημένες κινήσεις της θείας

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Κι άλλα πρόσωπα στο «στόχαστρο» της ΕΛΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/10/2021 | 08:24

Μετά την ομολογία της θείας της 8χρονης από τη Ρόδο που της προκάλεσε τον τραυματισμό στα γεννητικά της όργανα, προκείμενου να ενοχοποιήσει και να εκβιάσει την οικογένεια της έτσι ώστε να της αποσπάσει χρήματα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν κι άλλα άτομα πίσω από το φρικιαστικό σχέδιο που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η ανατροπή στην υπόθεση που δεν μπορούσαν να σκεφτούν ακόμα και οι πιο… ευφάνταστοι σεναριογράφοι, έχει οδηγήσει τους αστυνομικούς να ερευνούν κι άλλα ακόμα άτομα, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο newsit.gr δεν αποκλείεται η θεία που παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη της να έχει και συνεργούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ακόμα γυναίκα, αυτή η οποία έστειλε την επιστολή στις εισαγγελικές αρχές, μπαίνει πλέον στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, καθώς τις επόμενες ώρες θα κληθεί κι αυτή με τη σειρά της να καταθέσει στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Ρόδου που χειρίζονται την υπόθεση.

Το αρρωστημένο σχέδιο

Η θεία της 8χρονης ομολόγησε στους αστυνομικούς αρχικά ότι είχε αποπειραθεί να αποσπάσει χρήματα από την 33χρονη μητέρα των τεσσάρων παιδιών. Λέγοντας της ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα της πάρει τα παιδιά μετά από καταγγελίες που έχουν γίνει, της ζήτησε 200 ευρώ ώστε να τα δώσει σε δικό της άτομο που εργάζεται στον οργανισμό για να κουκουλώσει την υπόθεση.

Άρπαξε την ευκαιρία όμως να βάλει στο στόχαστρο και τον πατέρα της 33χρονης ξαδέρφης της. Αυτό συνέβη όταν το 8χρονο κοριτσάκι πήγε στην μητέρα της ενώ ήταν παρούσα η θεία του και τους είπε ότι πονάει στα γεννητικά του όργανα. Τότε η θεία της έβαλε σε εφαρμογή το νοσηρό σχέδιο της. Προθυμοποιήθηκε να…. εξετάσει το παιδί, προκειμένου όπως είπε στην ξαδέρφη της να δει εάν το παιδί έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, παρότι δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αδίστακτη θεία φορώντας γάντια, τραυμάτισε εσκεμμένα τη μικρή σε εσωτερικό σημείο των γεννητικών της οργάνων. Αμέσως είπε στην μητέρα του, ότι το παιδί πρέπει να έχει κακοποιηθεί σeξουαλικά. Άφησε να υπονοηθεί ότι αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει από τον παππού του με τον οποίο μένουν στο ίδιο οίκημα.

Φωτογράφησε το κοριτσάκι κι έστειλε τις εικόνες σε μια φίλη της, η οποία όπως ισχυρίστηκε στην 33χρονη μητέρα των τεσσάρων παιδιών ήταν παιδίατρος. Η γυναίκα που παρέλαβε τις φωτογραφίες, έγραψε σε μια λευκή κόλλα πέντε γραμμές στις οποίες ανέφερε ότι η 8χρονη είχε κακοποιηθεί σeξουαλικά από άτομο του που βρίσκεται στο οικείο περιβάλλον της και την έστειλε στον εισαγγελέα. Το σχέδιο όπως πίστευε τουλάχιστον η θεία των παιδιών είχε μπει σε πλήρη εφαρμογή. Η θεία θεωρούσε ότι ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί για βιασμό, ενώ η μητέρα του θα… έδινε ως υπεύθυνο τον πατέρα της. Στόχος της αδίστακτης θείας ήταν, όπως ομολόγησε κι η ίδμέσα στοκατάθεση της στους αστυνομικούς να αποσπάσει άλλα 500 ευρώ από τον παππού της 8χρονης.

Ποιοι μπαίνουν τώρα στο στόχαστρο της αστυνομίας

Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν το ρόλο που έπαιξε η γυναίκα που απέστειλε την καταγγελία στις δικαστικές αρχές, άλλα και τι μπορεί να γνώριζε ο σύντροφος της γυναίκας που κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της για να εκβιάσει την οικογένειά του παιδιού για να αποσπάσει χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι οι αστυνομικοί στην κατάθεση που θα πάρουν από την γυναίκα που έστειλε την επιστολή θα προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν κι άλλα μυστικά της υπόθεσης. Οι δύο γυναίκες ήταν συνεννοημένες να δράσουν από κοινού, κι αν ναι ποιο θα ήταν το όφελος της φίλη της θείας.

Τελικός στόχος ήταν μόνο τα 700 ευρώ ή θα εκβίαζαν συνεχώς τον παππού της 8χρονης για να του αποσπούν τακτικά χρηματικά ποσά;

Παράλληλα κατάθεση αναμένεται να δώσει κι ο σύντροφος της θείας της 8χρονης, οι αστυνομικοί ερευνούν να το ενδεχόμενο να έχει κι αυτός συμμετοχή στην πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Χτες

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Χτες

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.