ENTERTAINMENT

Γάμος Φίλιππου ‑ Φλορ: H απίθανη δεξίωση, το πάρτι και τα εντυπωσιακά φορέματα

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γάμος Φίλιππου ‑ Φλορ: H απίθανη δεξίωση, το πάρτι και τα εντυπωσιακά φορέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Σάββατο, ο παραμυθένιος γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ στάθηκε μία πολύ καλή αφορμή για να θυμηθούμε κάτι από υψηλή ραπτική, κομψότητα και χλιδή!

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών στις 17,00 το απόγευμα και δύο ώρες αργότερα οι 100 καλεσμένοι, βρέθηκαν στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο απέναντι από το Ζάππειο Μέγαρο για τη γαμήλια δεξίωση.

Και έτσι όπως παραμυθένια ήταν στολισμένη η Μητρόπολη για τον ρομαντικό γάμο του ζευγαριού, έτσι και ίσως ακόμα πιο παραμυθένιος ήταν στολισμένος ο χώρος για να υποδεχτεί τους καλεσμένους στη δεξίωση που ακολούθησε.

Σαν... παραμύθι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χώρος που φιλοξένησε τη δεξίωση, αν και δεν είναι από εκείνους που θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως μπορεί να αλλαχθεί πλήρως για τις ανάγκες μιας τόσο σημαντικής στιγμής ενός ζευγαριού, τελικά μετατράπηκε σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Αρκούσε μόνο να δει κανείς με το που περνούσε την είσοδο του χώρου το art de la table για να διαπιστώσει την υψηλή αισθητική των νεονύμφων που ήθελαν να κάνουν αξέχαστη τη συγκεκριμένη εμπειρία και για τους καλεσμένους τους.

Έντονα χρώματα σε όλα τα λουλούδια, μικρά μπουκετάκια ανά πενήντα εκατοστά πάνω στο τραπέζι και φυσικά χρυσό στις καρέκλες που βρίσκονταν η μία δίπλα στην άλλη στο... ατελείωτο μονοκόμματο τραπέζι που στήθηκε για το καθιστό δείπνο (έχει ξεπεραστεί πλέον η μόδα με τις ροτόντες και τις λευκές καρέκλες).

Μετά το υπέροχο δείπνο που απόλαυσαν με εκλεκτές γεύσεις οι καλεσμένοι, είχε έρθει η ώρα του χορού και ενός ατελείωτου πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο μέσα από τον χώρο της δεξίωσης:

Υψηλή ραπτική και... αισθητική

Οι περισσότερες από τις κυρίες που ήταν καλεσμένες στον γάμο και αργότερα στη δεξίωση έδωσαν μαθήματα φινέτσας και κομψότητας. Πρώτη και καλύτερη βέβαια η μητέρα του γαμπρού, η Άννα Μαρία η οποία επέλεξε για τον γάμο του μικρότερου γιου της μία μπλε τουαλέτα. Ήταν ένα υπέρκομψο custom-made ντραπέ φόρεμα από μεταλλικό ύφασμα, αποκλειστική δημιουργία της καταξιωμένης Ελληνίδας fashion designer Σίλιας Κριθαριώτη, για την εμφάνισή της στον πολυαναμενόμενο πριγκιπικό γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Το ίδιο εντυπωσιακή στον γάμο όμως ήταν και η ίδια η Σίλια Κριθαριώτη η οποία εμφανίστηκε με μία υπέρκομψη και πολύ εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα την οποία είχε συνδυάσει με πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 384 / position2: 741
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb