E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιος του Τραμπ: «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Αλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει»

Βρήκε το τραγικό συμβάν του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς, αφορμή να κυκλοφορήσει νέα σειρά με χλευαστικά μπλουζάκια

Γιος του Τραμπ: «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Αλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/10/2021 | 12:32

Ο Ντόναλντ Τραμπ Jr βρήκε το τραγικό συμβάν του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς, αφορμή να κυκλοφορήσει νέα σειρά με χλευαστικά μπλουζάκια κατά του Άλεκ Μπάλντουιν. "Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει", γράφει στην μπροστινή όψη του το T-Shirt, που πωλείται έναντι της τιμής των 27,99 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο ίδιος τοποθετήθηκε με πληθώρα αναρτήσεων στο Instagram επί του θέματος.

View this post on Instagram

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καβγάς με τον Τραμπ για τα όπλα

Ο πρώτος εκ των τεσσάρων αδελφών Μπάλντουιν, της γνωστής οικογενείας των ηθοποιών, είχε αναφερθεί εκτενώς στην ανάγκη να υπάρξει έλεγχος των όπλων στις ΗΠΑ, μέσω της παρουσίας του στο Saturday Night Live. Υποδυόμενος τον Ντόναλντ Τραμπ και έχοντας δίπλα του συναδέλφους που 'έκαναν' τους συνεργάτες του πρώην πλανητάρχη, απάντησε σε ερώτηση που ήταν στο επίκεντρο εκείνων των ημερών, μετά τους πυροβολισμούς στο Stoneman Douglas High School -περιστατικό γνωστό ως Parkland shooting όπου έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι τόσοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως Τραμπ λοιπόν, με τις κάρτες που πάντα είχε ο πρώην Πλανητάρχης στα χέρια του -και έγραφαν όσα έπρεπε να πει-, σχολίασε “σήμερα είμαι εδώ για να μεταφέρω ένα μήνυμα για επούλωση της ανοιχτής πληγής και να δείξω ενότητα. Σας ακούω και νοιάζομαι για εσάς. Ενοικιάστε την ταινία “Lego Ninjago Movie”. Πρέπει να ασχοληθούμε με τη ψυχική υγεία, κάτι που έχω στον υπέρτατο βαθμό. Έχω μια από τις καλύτερες ψυχικές υγείες”.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο αστειεύτηκε και πως οι ΗΠΑ θα έπρεπε να σκεφτούν να αφαιρέσουν τα όπλα από όλους “ακόμα και από τους λευκούς. Είτε θέλετε να με πιστέψετε, είτε όχι κανείς δεν αγαπά τη δεύτερη τροποποίηση του Συντάγματος και όσα επιτάσσει, από εμένα. Ίσως όμως, θα έπρεπε να πάρουμε τα όπλα από όλους, έτσι; Να μην επιτρέπεται σε κανέναν να έχει όπλο.

Οι νέοι των ΗΠΑ αξίζουν να νιώθουν ασφαλείς στα σχολεία τους, γιατί φίλοι μου δεν μπορώ να πάω σε όλα και να σώσω τους πάντες. Αν μπορούσα να το κάνω, θα περνούσα μέσα από τις πόρτες -ακόμα και χωρίς όπλο- και να έτρεχα τόσο γρήγορα -γιατί στην πραγματικότητα, αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως είμαι και εξαιρετικός δρομέας- και ο τύπος που θα οπλοφορούσε δεν θα καταλάβαινε τι τον βρήκε. Έτσι τα σχολεία θα ήταν ασφαλή. Αλλά δεν θα σταματούσα εκεί. Θα πήγαινα τρέχοντας στη Βόρειο Κορέα -άοπλος- και θα συνέχιζα διασχίζοντας όλο το Σινικό Τείχος της Κορέας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τρόπος που υποδυόταν ο Μπάλντουϊν τον Τραμπ στο SNL (στην ουσία του ασκούσε δριμεία κριτική για όσα απέφευγε να κάνει ως πρόεδρος των ΗΠΑ -και δη στο θέμα του ελέγχου των όπλων) είχε γίνει λόγος να διαπληκτιστεί μαζί του στα social media. Όλα ξεκίνησαν με το “ο Άλεξ Μπάλντουϊν, του οποίου η καριέρα σώθηκε από τις δικές μου μιμήσεις στο SNL, λέει τώρα πως το να με υποδύεται είναι αγχωτικό για εκείνον. Άλεξ, το ίδιο αισθάνονται και όσοι σε παρακολουθούν. Ήσουν τραγικός. Φέρτε πίσω τον Ντάρελ Χάμοντ. Έχει πολύ περισσότερη πλάκα και πολύ περισσότερο ταλέντο”. Προηγουμένως είχε πει πως οι μιμήσεις του δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερες.

Λίγο αργότερα, το tweet αυτό είχε εξαφανιστεί και επανεμφανίστηκε με το σωστό όνομα (Άλεκ και όχι Άλεξ) και τη διόρθωση ενός ορθογραφικού λάθους. Για την ιστορία, ο Μπάλντουϊν είχε πει πως νιώθει άγχος και ότι “πρέπει να τον ξεφορτωθούμε”.

Ο Μπάλντουϊν απάντησε μέσω του δικού του λογαριασμού πως “όσο αγχωτικό και αν είναι θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω ό,τι κάνω αφού ξεκινήσουν οι ακροάσεις για την δίωξη σου, για το λόγο που θα βγάλεις στην παραίτηση σου και την αναχώρηση του ελικοπτέρου που θα σε μεταφέρει μακριά από το Λευκό Οίκο στο Mara-A-Lago. Ξέρεις. Τα ωραία. Αυτά περιμένουμε όλοι”. Πρόσθεσε ότι όλοι περιμένουν και “την Trump Presidential Librady, συνταγές για κέικ σοκολάτας, ένα live Twitter feed, τη μικρή μαύρη ατζέντα του -και τα τηλέφωνα σταρ της πορνογραφίας, πριν καταλήξει στο “και κύριε Πρόεδρε, πείτε στη σύζυγο σας να σταματήσει να μου τηλεφωνεί και να μου ζητά εισιτήρια για το SNL. Μελάνια, έχουμε τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ ως προσκεκλημένο αυτήν την εβδομάδα”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Θα είναι ξανά υποψήφιος Ευρωβουλευτής ‑ Με ποιο κόμμα

Σήμερα

Ο Αλέξης Γεωργούλης εκλεγμένο ευρωβουλευτής, θα διεκδικήσει μία νέα θητεία στις επερχόμενες ευρωεκλογές

Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στο στρατό, να λέγεται «Κούλης»

Σήμερα

Εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που θέλει να αποκαλείται η «διάσημη Καλλιόπη» στο στρατό.

Επανανέρχεται η 5ημερη αποβολή στα σχολεία

Σήμερα

Τι αλλάζει με τις απουσίες των μαθητών

Αϊτή: Χάος στη χώρα που θυμίζει πλέον «Mad Max»

Σήμερα

Εικόνες αποκάλυψης στους δρόμους

Εργασιακό bullying σε 60χρονη: Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί ‑ Ο λόγος

Σήμερα

Η υπόθεση του εργασιακού bullying βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

Πένθος στο Λασίθι – Απαρηγόρητη η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που έσκασε πάνω του

Χτες

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.