E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

8 Μπαρ της Αθήνας για να πας μεσοβδόμαδα και να περάσεις καλά

Επειδή το midweekfun αυτή τη γιορτινή περίοδο είναι σχεδόν αναγκαίο!

8 Μπαρ της Αθήνας για να πας μεσοβδόμαδα και να περάσεις καλά
@Kelly L / pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

H Αθήνα έχει αρχίζει να βάζει τα γιορτινά της από άκρη σε άκρη και ο φετινός Δεκέμβριος μοιάζει να είναι λίγο πιο γιορτινός από αυτόν που περάσαμε πέρυσι χωρίς εστίαση. Ευτυχώς φέτος, με τα κατάλληλα δικαιολογητικά μπορούμε να οργώσουμε τα μπαρ! Να πιούμε ποτά όσο θα ακούμε τζαζ Χριστουγεννιάτικα tunes και να χορέψουμε ακόμα και μεσοβδόμαδα τα γνωστά και αγαπημένα xmas tracks. Ναι, για αυτό της Mariah Carey λέμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετοιμάσαμε μια λίστα με μαγαζιά στην Αθήνα, που μπορείς να περάσεις καλά, ακόμα και μεσοβδόμαδα. Μπαρ που αγαπάμε να συναντιόμαστε με φίλους και να τσουγκρίζουμε ποτήρια. Μπαρ που παίζουν μουσικές δυνατά και μας αρέσει. Μπαρ που δε θα σε απογοητεύσουν σίγουρα! 

Barret

Ξεκινάμε τη βόλτα μας στα Μπαρ της Αθήνας με αυτό εδώ στου Ψυρρή. Κουλ Vibes και ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα όλες τις ώρες της μέρας αλλά κυρίως όταν πέφτει το σκοτάδι. Το Barret μπορεί να κάνει να περάσεις καλά ένα βράδυ μεσοβδόμαδα είτε πας με παρέα, είτε χωρίς!

Πρωτογένους 11, Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

The Clumsies

Δε θα μπορούσε να λείπει το The Clumsies από αυτή τη λίστα. Έχει μια θέση στα δέκα καλύτερα μπαρ του κόσμου και είναι πολλοί οι λόγοι θα σε κάνουν να το επιλέξεις. Ο πολύ προσεγμένος και υπέροχα διακοσμημένος χώρος του. Τα γευστικά cocktails του -που στην καραντίνα μας κράτησαν την καλύτερη συντροφιά- και η φοβερή εξυπηρέτηση. Ένας ακόμα λόγος να έρθεις εδώ μια καθημερινή και όχι Σάββατοκύριακο, γιατί θα πετύχεις σαφώς λιγότερο κόσμο και θα απολαύσεις περισσότερο το ποτό σου. 

Πραξιτέλους 30, Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Biggie bar

Για εκείνες τις βραδιές που θες να αφήσεις το κέντρο και να πας σε άλλες γειτονιές. Το Χαλάνδρι είναι μια από τις γειτονιές που θα αγαπήσεις για τα μαγαζιά του. Ένα από τα μαγαζιά που πρέπει να πας στο Χαλάνδρι λοιπόν, είναι το Biggie Bar. Μικρό, cozy, με ωραίες γωνιές για να κάνεις τις φωτογραφίες σου για το instagram και με ποτά που θα σε καλύψουν απόλυτα. Βάλτο στη λίστα σου μιας και είναι τόσο δυνατό που θα σε κάνει θαμώνα του! 

Πλάτωνος 7, Χαλάνδρι 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bad Tooth

Και αν είσαι σε διάθεση για λίγο πιο underground μαγαζί, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bad Tooth στου Ψυρρή. Το μαγαζί που αμέσως σου δίνει την εντύπωση ότι έχει ένα πολύ δυναμικό χαρακτήρα. Η κολλημένη καρέκλα που είναι στην ταμπέλα του μαγαζιού καθώς και το υπόλοιπο ντεκόρ του μαγαζιού, τα αυθεντικά ροκ τραγούδια και τα καθαρά ποτά του είναι μια συνταγή που σίγουρα θα σου φτιάξει το βράδυ! 

Κακουργοδικείου 6, Αθήνα 

The Bar In Front of The Bar

To νέο pop up bar της πόλης που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες και δικαίως. Μια εντελώς φρέσκια ιδέα που δοξάζει το fine drinking και που είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όποιον βρεθεί εκεί. Ελάτε ένα βράδυ εδώ, καθίστε το μπαρ μπροστά από το μπαρ όσο θα χαζεύεται τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θα είναι σίγουρα κάτι που θα σας κάνει να περάσετε καλά! 

Πετράκη 1, Αθήνα

Tiki Bar 

Αν βγαίνεις στο κέντρο, τότε μια φορά σίγουρα θα έχεις περάσει από το Tiki Bar. Ανοιχτά από το πρωί για καφέδες και τα συναφή, μέχρι αργά το βράδυ για δραστικές ποτάρες που σε ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη. Είναι σίγουρα αυτή η παιχνιδιάρικη διακόσμηση που σου φτιάχνει το κέφι αλλά και οι όμορφες μουσικές που ακούγονται δυνατά από τα ηχεία του Tiki Bar. Να ρθείτε! 

 Φαλήρου 15, Aθήνα

Baba Au Rum

Η ιστορική μπάρα του Baba Au Rum έχει φερθεί άψογα σε όλους μας, τότε που ήμασταν φοιτητές, όταν είχαμε ερωτική απογοήτευση ή όταν πήγαμε για πρώτη φορά με τον νέο μας έρωτα. Το ιστορικό μαγαζί αυτό αξίζει φουλ να είναι στη λίστα και αν εσύ που διαβάζεις δεν έχεις έρθει έστω και μια φορά εδώ, κάντο απόψε! 

Κλειτίου 6, Αθήνα 

CV Distiller

Ίσως, ένα από τα καλύτερα  whiskey bar της χώρας και το λέμε και το εννοούμε! Αν αγαπάς το ουίσκι εδώ θα δοκιμάσεις μερικά σπάνια αποστάγματα από την Ιαπωνία, κάποια γιαπωνέζικα ουίσκι, κάποια malt από τη Σκωτία και επιλεγμένες φιάλες από όλες τις γωνιές της γης! Ο Σχεδιασμός, η ατμόσφαιρα και η διακόσμησή θα σε κερδίσουν αμέσως και αυτό εδώ το μέρος, θα σε γεμίσει σίγουρα με γεύσεις και εικόνες!

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Αθήνα

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.