E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Happy plants:Το πιο “επαναστατικό” plant shop της Αθήνας!

Με τον κωδικό HAPPYXMAS, κερδίζεις έκπτωση -10%, για online αγορές μέχρι τις 30/11!

Happy plants:Το πιο “επαναστατικό” plant shop της Αθήνας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος τα Χριστούγεννα το Happyplants, το πιο “επαναστατικό” plant shop της Αθήνας, φέρνει στην πόρτα σου τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα δέντρα από τοπικούς παραγωγούς!

Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, στο happyplants.gr μπορείς να βρεις:

  • Έλατο - Ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής κάθε Χριστουγέννων έρχεται για να δώσει ζωή στις φετινές γιορτές σου!
  • Araucaria - Αν για σένα οι γιορτές διαρκούν όλο το χρόνο, τότε η Αροκάρια είναι το δέντρο σου, μιας και με την ανάλογη φροντίδα θα σε συντροφεύσει για πολλά Χριστούγεννα ακόμα!
  • Πικέα - Αναζητάς την εμφάνιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και μια πιο κομψή διάσταση; Τότε η Πικέα Glauca είναι η ιδανική λύση για σένα!

Πέρα από τα παραπάνω, στο Happyplants θα βρεις και all time christmas classics όπως το Αλεξανδρινό και ο Κάκτος των Χριστουγέννων, για να απολαύσεις πραγματικά αυθεντικά Χριστούγεννα ή για να τα κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, με τον κωδικό HAPPYXMAS, κερδίζεις έκπτωση -10%, για online αγορές μέχρι τις 30/11!

♻️Και το καλύτερο; Μετά τις γιορτές μπορεί ο καθένας να έρθει και να φυτέψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σε μια από τις περιοχές της Αττικής που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές, σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών. Διαφορετικά μπορούν να το παραλάβουν δωρεάν από το Happyplants και να το φυτέψουν οι ίδιοι!

*Οι παραδόσεις γίνονται αποκλειστικά στην περιοχή της Αττικής με οχήματα του Happyplants, για μέγιστη προστασία των φυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το Happyplants

Πρόκειται για ένα online plant shop που έχει σχεδιαστεί ειδικά, ώστε ο καθένας από εμάς να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα φυτά που του ταιριάζουν και μπορεί να φροντίσει, να τα αγοράσει και να τα παραλάβει χωρίς τον παραμικρό κόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Ζούμε σε μια εποχή όπου η αστικοποίηση και το καθημερινό στρες κάνουν τη σύνδεσή μας με τη φύση πιο επιτακτική από ποτέ. Πριν λίγες μέρες άλλωστε, σε μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αποκαλύφθηκε ότι σχεδόν το 88% του πληθυσμού της Αθήνας δεν πληροί τον ελάχιστο στόχο στην πρόσβαση των κατοίκων σε χώρους πράσινου, οδηγώντας σε σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία.

Στο Happyplants ερχόμαστε να δώσουμε λύση στο παραπάνω, δημιουργώντας μια διαφορετική εμπειρία γνωριμίας και αγοράς φυτών. Πέρα από πρακτικές οδηγίες για τη φροντίδα τους, ο επισκέπτης του Happyplants μαθαίνει μυστικά αλλά και παράδοξα για τον υποψήφιο “συγκάτοικό” του, ξεκινώντας έτσι μια πραγματική σύνδεση και σχέση με το φυτό που αγοράζει. Μάλιστα για την επιλογή του ιδανικού φυτού η ομάδα έχει καινοτομήσει, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό plant quiz μέσω messenger, όπου απαντώντας σε 4 απλές ερωτήσεις, ο καθένας μπορεί να βρίσκει τα ιδανικά φυτά που θέλει και μπορεί να φροντίσει. Είναι εντυπωσιακό ότι το ποσοστό επιτυχίας σε σχέση με την ακρίβεια των αποτελεσμάτων για κάθε χρήστη ξεπερνά το 95%, δηλαδή οι χρήστες πραγματικά βρίσκουν τα ιδανικά για εκείνους φυτά. Ένας επαναστατικός τρόπος για να βάλει κανείς το πράσινο στη ζωή του, αποδεικνύοντας ότι είναι εξίσου σημαντικό για την ομάδα όχι μόνο το τι κάνει αλλά το πώς και το γιατί.

Συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς, παρέχοντας φυτά υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένα στο Ελληνικό περιβάλλον. Επειδή τα φυτά καλλιεργούνται στην περιοχή της Αττικής, “εγκλιματίζονται” στο ελληνικό κλίμα και είναι πιο ανθεκτικά από αυτά του εξωτερικού. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε τις υπηρεσίες ώστε να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε τα φυτά που παραδίδουμε να παραμείνουν υγιή και χαρούμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι βοηθάμε στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας και της αγοράς εργασίας. Παράλληλα μειώνουμε σημαντικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα σε 3 άξονες:

  • Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου έρχονται στη χώρα μας από το εξωτερικό, αντίθετα, επιλέγοντας οι ίδιοι τοπικούς παραγωγούς, συμβάλλουμε στο να καταναλώνονται συντριπτικά λιγότερα καύσιμα και να εκλύονται λιγότεροι ρύποι κατά τη μεταφορά των φυτών.
  • Μιας και τα φυτά που θα αγοράσετε καλλιεργούνται στην Αττική, είναι εγκλιματισμένα στο ελληνικό κλίμα και δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο αυτά του εξωτερικού. Ένα πιο ανθεκτικό φυτό είναι πιο δύσκολο να χαλάσει. Όσο λιγότερα φυτά χαλάνε, τόσο λιγότερα χρειάζεται να αντικαταστήσει κανείς, εξοικονομώντας έτσι πόρους που αφορούν την καλλιέργεια, μεταφορά και συσκευασία του φυτού.
  • Η συσκευασία και μεταφορά των φυτών γίνεται με γνώμονα την εξοικονόμηση περιττών υλικών συσκευασίας, ώστε στο τέλος της ημέρας να παραλαμβάνεις πραγματικά “πράσινα” φυτά.

Πίσω από το Happyplants βρίσκονται οι: Βασίλης, Κωνσταντίνος, Γιάννης και Γιώργος. Η ομάδα συνδυάζει τη βαθιά εξειδίκευση γύρω από τα φυτά εσωτερικού χώρου μαζί με εμπειρία σε διάφορους κλάδους τεχνολογίας και design.

Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι παρ’ ότι η ανάγκη για φυτά στη ζωή των κατοίκων της πόλης είναι πιο έντονη από ποτέ, δεν υπήρχε μια πλατφόρμα που να εξυπηρετεί αυτή την ανάγκη με έναν εύκολο τρόπο που να συμβαδίζει με τους ρυθμούς και τις συνθήκες του σήμερα. Κάπως έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να βοηθήσουμε ώστε να γεμίσουν με πράσινο τα σπίτια της Αθήνας.

Φιλοδοξία μας είναι να έχουμε και έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον όπου δραστηριοποιούμαστε και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνουν οι πόλεις μας λίγο πιο βιώσιμες!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.