E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Όταν Μίκυ Μάους παντρεύτηκε στ’ αλήθεια τη Μίνι

Ένας γάμος που παρέμεινε κρυφός για πολλά χρόνια

Όταν Μίκυ Μάους παντρεύτηκε στ’ αλήθεια τη Μίνι
@npr.org
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Ο Μίκυ και η Μίνι Μάους είναι για 100 χρόνια παρά κάτι, ένα ερωτευμένο ζευγάρι της Disney. Αλλά παρόλο που η σχέση τους έχει κρατήσει τόσο πολύ, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι παντρεμένοι.

Μπορεί αυτό να μην έχει γίνει στη φαντασία, αλλά έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Γιατί στον δικό μας κόσμο και όχι σε εκείνον της Disney, ο Μίκυ παντρεύτηκε στ’ αλήθεια τη Μίνι. Τι εννοούμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο ηθοποιοί που έδωσαν στους αγαπημένους χαρακτήρες τις φωνές τους, ήταν παντρεμένοι για δυο δεκαετίες. Κι αυτό το έκαναν μακριά από το φως των προβολέων. Κρυφός έρωτας και κρυφός γάμος για τους ανθρώπους που έδωσαν ζωή στον Μίκυ και τη Μίνι.

Ο Μίκυ και η Μίνι πρωτοεμφανίστηκαν μαζί σε καρτούν το 1929. Και από τότε είναι ερωτευμένοι. Ποτέ όμως δεν παντρεύτηκαν σύμφωνα με το blog του Disney Parks. «Η Μίνι είναι η επίσημη σύντροφός του όπως χρειαστεί στο σενάριο» είχε πει κάποτε ο Walt Disney και συμπλήρωσε ότι «αν μια ιστορία χρειάζεται μια μικρή ρομαντική ερωτική χροιά, τότε το κορίτσι του είναι η Μίνι. Αν πάλι χρειάζεται ένα παντρεμένο ζευγάρι, τότε είναι ανδρόγυνο».

Δεν τους είδαμε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ποτέ επίσης δεν τους είδαμε να μην είναι ερωτευμένοι. Οι ηθοποιοί που χάρισαν τους φωνές τους σε αυτούς είναι όμως μια άλλη ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η φωνή του Μίκυ ήταν ο Wayne Allwine. Παράλληλα και συγκεκριμένα από το 1986, τη φωνή της Μίνι ανέλαβε η Russi Taylor. O έρωτάς τους δεν ξέρουμε πότε ξεκίνησε, πάντως το 1991 οι δυο τους αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους. Και παρόλο που ο γάμος των δυο ανθρώπων χάριζαν τη φωνή τους στο πιο διάσημο ζεύγος καρτούν θα είχε γίνει είδηση, οι δυο τους επέλεξαν να τον κρατήσουν μυστικό.

«Όταν παντρευτήκαμε δεν το λέγαμε παντού, επειδή όλοι σχολίαζαν, ‘α, ο Μίκυ και η Μίνι παντρεύτηκαν’», είπε ο Allwine. «Δεν ήταν ο Μίκυ και η Μίνι, ήταν ο Wayne και η Russi. Θέλαμε να έχει σχέση με εμάς και όχι με τους χαρακτήρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έμειναν παντρεμένοι 18 χρόνια, μέχρι τον θάνατο του Allwine το 2009, μόλις στα 62 του χρόνια. Μετά τον θάνατό του έγινε γνωστός ο γάμος του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια. Η Taylor δε σταμάτησε να χαρίζει τη φωνή της στη Μίνι και το 2018 κέρδισε βραβείο Emmy. Πέθανε δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του Allwine, σε ηλικία 75 ετών.

Οι δυο τους έδιναν τις φωνές στον Μίκυ και τη Μίνι περισσότερο καιρό από οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό. Και ήταν εκείνοι που έκαναν πραγματικότητα τον γάμο της των δυο χαρακτήρων της Disney.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.