E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αρπαγή 10χρονης: Μας είπε ότι την έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε και της φορούσε χειροπέδες

«Μας είπε ότι στο σπίτι ήταν και ένας άνδρας κακός»

Αρπαγή 10χρονης: Μας είπε ότι την έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε και της φορούσε χειροπέδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2021 | 16:11

Η δίκη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την 34χρονη «κοκκινομάλλα» που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, είναι σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα αρνήθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού αλλά και της χορήγησης ουσιών. Ωστόσο, μάρτυρες ανέφεραν ποια ήταν τα πρώτα πράγματα που τους είπε το κορίτσι, όταν εντοπίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μας είπε ότι την έκανε μπάνιο η κατηγορούμενη και την έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε. Μας είπε ότι της φορούσε χειροπέδες», ανέφερε αστυνομικός που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο βενζινάδικο, όταν η 10χρονη εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη.

«Μας είπε ότι στο σπίτι ήταν και ένας άνδρας κακός»

«Ήταν τρομαγμένο και μπερδεμένο (σ.σ. το παιδί) σαν να μην ήξερε που βρίσκεται. Μας είπε για μια κυρία. Ότι την πήρε μια κυρία, ότι την είχε στο σπίτι φορούσε και της φορούσε χειροπέδες. Μας είπε και ότι στο σπίτι ήταν ένας άνδρας κακός», ανέφερε ο μάρτυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν είδε ότι μαζεύτηκαν πολλά περιπολικά είπε: Όλοι εμένα ψάχνετε;», δήλωσε ο μάρτυρας. Και πρόσθεσε πως η μικρή είχε σύγχυση ως προς τον χρόνο και όχι ως προς τα γεγονότα σύμφωνα με το thesstoday.

«Παραπατούσε, ήταν τρομαγμένη. Μου έδειξε τα σημάδια από τις χειροπέδες»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η μαρτυρία της γυναίκας που μαζί με τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου βρήκαν πρώτοι το κορίτσι, το οποίο χαρακτηριστικά είπε ότι λείπει από το απόγευμα, ενώ στην πραγματικότητα η οικογένειά του το αναζητούσε επί δύο μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προσπάθησα να την ηρεμήσω. Κορίτσι μου σε ψάχνουμε δύο μέρες, της είπα. Και μου απάντησε “εγώ σήμερα το πρωί έφυγα απ’ το σπίτι μου”», ανέφερε η μάρτυρας.

Η μικρή μάλιστα όπως ανέφερε η μάρτυρας είχε αστάθεια, ήταν τρομαγμένη, παραπατούσε και φαινόταν μπερδεμένη, ενώ επίσης της είπε ότι της είχαν φορέσει χειροπέδες.

«Πονάει το στομάχι μου. Μη φωνάξετε την αστυνομία, θέλω τη μαμά μου. Πονάνε και τα χέρια μου από τις χειροπέδες», είπε η μικρή στην μάρτυρα η οποία πρόσθεσε πως στα χέρια της είχε σημάδια, κοκκινίλες που έδειχναν πως όντως την είχαν δέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση της υπεράσπισης επίσης για την κατάσταση της ανήλικης, η μάρτυρας τόνισε πως ήταν εξαντλημένη και πως δεν μπορούσε να καθίσει σωστά. «Το παιδί ήταν εξαντλημένο κουρασμένο. Την έπιασα από το μπράτσο να τη βάλω να καθίσει γιατί “μπαλατζάριζε”».

Ιδιοκτήτης βενζινάδικου: «Το κορίτσι παραπατούσε στο δρόμο – Είπε πως ήθελε να πάει σπίτι»

Ο ιδιοκτήτης του βενζιναδικου που εντόπισε τη μικρή είπε πως ήταν ωχρή και πως περπατούσε μπερδεμένη στο δρόμο ψάχνοντας να πάει σπίτι της.

«Πρωί Σαββάτου, είδα το κορίτσι παραπατούσε στη Σοφούλη. Εγώ το σταμάτησα και του λέω: “Κορίτσι μου δεν έχει σχολείο σήμερα, μπερδεύτηκες;” “Όχι θέλω να πάω σπίτι μου”», είπε ο μάρτυρας.

Τη ρώτησε το όνομά της και της είπε να έρθει μέσα στο κατάστημα και να περιμένει. «Της λέω έλα κορίτσι μου εδώ πέρα κάτσε να πιεις λίγο νερό. Εκείνη την ώρα περνούσε μια γνωστή μου από τη γειτονιά και είπα μη μας φύγει γιατί πήγε να φύγει. Είπε μη πάρετε το 100. Θέλω να βρω ένα ταξί, έχω 30€. Απομακρύνθηκα να πάρω τηλέφωνο. Είπα στη γνωστή μου πως το κορίτσι είναι μάλλον του Amber Alert και κάτσε εδώ πέρα μη μας φύγει».

«Η μητέρα της μας αποκάλυψε πως η 34χρονη βίασε τον 10χρονο αδελφό της που έχει πεθάνει»

Ως μάρτυρας κατέθεσε και αστυνομικός που ερεύνησε την υπόθεση και μίλησε για την εμπλοκή του 41χρονου που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου μαζί με την 34χρονη ως συνεργός της.

Επίσης μίλησε και για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες η 34χρονη φέρεται να βίασε τον μικρό αδελφό της.

«Η συμπεριφορά της κατηγορουμένης είναι παραβατική από νωρίτερα. Μας έχει μεταφέρει η μητέρα της ότι της είχε αποκαλύψει ότι είχε προβεί σε βιασμό του αδελφού της που έχει πεθάνει σε ηλικία 10 ετών». Ο μάρτυρας έκανε λόγο και για βιασμό έτερης νεαρής κοπέλας.

Μάλιστα ανέφερε πως για την εκτεταμένη έρευνα της ΕΛΑΣ χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από της συνομιλίες των δύο κατηγορουμένων το διάστημα που η ανήλικη βρισκόταν με την 34χρονη.

«Η κατηγορούμενη δε θα έκανε αυτά που έκανε χωρίς τη στήριξη του 41χρονου»

«Το τηλέφωνο της κατηγορουμένης δε βρέθηκε, βρέθηκε υπολογιστής και κατασχέθηκε, το κινητό που χρησιμοποιούσε δεν βρέθηκε. Φαίνονται και οι επικοινωνίες των δύο κατηγορουμένων. Από την ώρα που βρέθηκε το παιδί υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους με νέο κινητό και νέο mail, η 34χρονη χρησιμοποιούσε το όνομα Κατερίνα ώστε να μη ξέρουν τα πραγματικά της στοιχεία. Στην επικοινωνία μεταξύ τους φαίνεται πως ο κατηγορούμενος την υποστηρίζει ψυχολογικά, φαίνεται να έχουν σχέση»

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Η κατηγορούμενη δε θα έκανε αυτά που έκανε αν δεν είχε τη στήριξη αυτού».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Μπρατάκος και Παπασταύρου

Σήμερα

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους

Στο νοσκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

par: 20
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.