E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών στην 34χρονη για την αρπαγή και κακοποίηση της Μαρκέλας

Ένοχη η 34χρονη για την απαγωγή και τη σeξουαλική κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλας

Κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών στην 34χρονη για την αρπαγή και κακοποίηση της Μαρκέλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2021 | 19:18

«Αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η 34χρονη στην απολογία της, επιχειρώντας να αιτιολογήσει την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ενοχή της 34χρονης «κοκκινομάλλας» για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης και την αθώωση της για διακίνηση ναρκωτικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ένοχη κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη η 34χρονη για την απαγωγή και σeξουαλική κακοποίηση του 10χρονου κοριτσιού. Ακόμη έκρινε ένοχο τον 41χρονο συγκατηγορούμενο της για τη συνεργεία στην αρπαγή της ανήλικης και αθώο για τη συνεργεία στην έκθεση.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή της 34χρονης κατηγορουμένης, για το σύνολο των πράξεων που της αποδίδονται, για την υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη, υπόθεση που συγκλόνισε τον Ιούνιο του 2020 την κοινή γνώμη.

«Δεν ισχύει ο ισχυρισμός της ότι πήγε στο σχολείο αλλά δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει κι ότι ενήργησε επειδή λυπόταν την ανήλικη. Το είχε προετοιμάσει. Προκύπτει από τις επισκέψεις της στον ιστότοπο αναζητήσεως παιδιών και τις επισκέψεις στο σχολείο. Επιθυμούσε αρπαγή κι όχι απλή φιλοξενία της ανήλικης. Χρησιμοποίησε ψέμα για να την παραπλανήσει και εκείνη την ακολούθησε στην οικία της», σημείωσε η εισαγγελέας, απευθυνόμενη προς τους ενόρκους και τακτικούς δικαστές του Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ανάμιξε στον χυμό της ουσίες που εμπίπτουν στα ναρκωτικά για να κάμψει την αντίσταση και την πνευματική της διαύγεια, ώστε να μην μπορέσει η ανήλικη να αντισταθεί στις ανήθικες προθέσεις της».

Με την ίδια πρόταση, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος και ο 41 ετών συγκατηγορούμενός της για την πράξη της συνέργειας στην αρπαγή, αλλά να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών για τη συνέργεια στην έκθεση ανηλίκου. Η κατηγορούμενη είχε σοκάρει με την απολογία της το Δικαστήριο καθώς ανέφερε ότι με την πράξη της «ήθελε να προσφέρει τα μητρικά της αισθήματα»!

Η 34χρονη, επιχείρησε να να αιτιολογήσει τις πράξεις της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης και παραδέχτηκε, ακόμη, ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη, αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σeξουαλικά. «Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για το κακό που έκανα. Έχω μετανιώσει πίκρα για ότι έχω κάνει και θα το πληρώνω για όλη μου τη ζωή. Όταν ήμουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση ο σύζυγός μου με εξωθούσε στην πορνεία παράλληλα με την άλλη δουλειά μου. Όταν εκδιδόμουν, γνώρισα και τα ναρκωτικά. Αποφάσισα εγώ να δώσω το παιδί μου στον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο είχαμε αψιμαχίες και δεν μπορούσα να το πάρω. Άρχισα να νιώθω τύψεις και αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα», ανέφερε η κατηγορούμενη κατά την απολογία της.

Οπως σημειώνεται στο grtimes, η 34χρονη παραδέχτηκε ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σeξουαλικά. «Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για το κακό που έκανα. Έχω μετανιώσει πικρά για ό,τι έχω κάνει και θα το πληρώνω για όλη μου τη ζωή», τόνισε από την πλευρά της, στην απολογία της, αρχικά.

Στη συνέχεια προσέθεσε το εξής: «Όταν ήμουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση, ο σύζυγος μου με εξωθούσε στην πορνεία παράλληλα με την άλλη δουλειά μου, όταν εκδιδόμενη γνώρισα και τα ναρκωτικά. Αποφάσισα εγώ να δώσω το παιδί μου στον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο είχαμε αψιμαχίες και δεν μπορούσα να το πάρω. Άρχισα να νιώθω τύψεις και αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα».

«Την έτριψα με το σαμπουάν αλλά δεν την άγγιξα στα ευαίσθητα σημεία»

«Εκείνο το πρωί έκανα χρήση. Αρχικά είχα διαφορετικό προορισμό, δεν είχα στο πλάνο μου να πάρω το παιδί. Ήμουν πλανεμένη, δεν έβλεπα καθαρά τι ήθελα να κάνω. Πήγα στο σχολείο και τη συνάντησα. Έκρινα ότι ήταν φυσιολογικό να την πάρω σπίτι μου για βγάλω τα μητρικά μου αισθήματα. Ήρθε πρόθυμα, χωρίς βία και αν έλεγε όχι, δεν θα γινόταν τίποτα», επεσήμανε για την αρπαγή της Μαρκέλλας, σύμφωνα με το grtimes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι όπου κρατούσε τη μικρή ανέφερε τα εξής: «Κάναμε τα μαθήματα. Όταν έβγαλε τα παπούτσια μύριζαν τα ποδαράκια της. Της είπα αν θέλει να κάνουμε μπάνιο. Εγώ δεν έβγαλα ποτέ τα ρούχα μου. Την έτριψα με το σαμπουάν αλλά δεν την άγγιξα στα ευαίσθητα σημεία με τον τρόπο που περιγράφετε».

«Έκανα χρήση ναρκωτικών, έκοψα μισό και της το έδωσα»

«Στην μπανιέρα ήταν μόνη της, ήταν μικρή και δεν χωρούσαμε και οι δύο μαζί. Όσο ήταν στο μπάνιο εγώ πήγαινα στην κουζίνα και έκανα χρήση ναρκωτικών. Μετά της στέγνωσα τα μαλλιά και της έδωσα ρούχα να ντυθεί. Μετά παίζαμε με ένα κουτί με μπιζού. Της άρεσε. Κάποια στιγμή ρώτησε πότε θα φύγει και αν είναι καλά η μαμά της. Εκεί κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Έκανα χρήση και πήρα και δύο ηρεμιστικά. Λυπάμαι που το λέω αλλά έκοψα μισό και της το έδωσα. Είδαμε το amber alert και μου είπε να πάρουμε τηλέφωνο τη μαμά. Κατάλαβε και αυτή ότι έγινε κάτι κακό. Της είπα να πάει να κοιμηθεί και ότι θα πάμε το πρωί στη μαμά», εξήγησε η 34χρονη, τονίζοντας πως «δεν είχα σκοπό να ασελγήσω. Την επόμενη μέρα όταν σηκώθηκε ήταν δύσκολο να συνέλθει για να μπορέσω να τη γυρίσω πίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκείνη την ώρα μου ήρθε η κακή ιδέα να χρησιμοποιήσω ό,τι ίχνη είχαν μείνει (από τα ναρκωτικά). Κατανοώ ότι μπορούσα να προκαλέσω κακό στο παιδί», σημείωσε, επισημαίνοντας πως άφησε την 10χρονη το πρωί του Σαββάτου. «Δεν είχα σκοπό να την εγκαταλείψω. Της είπα να με ακολουθήσει. Την εντόπισαν αμέσως και όταν είδα το περιπολικό, απομακρύνθηκα και αποφάσισα να φύγω».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Χτες

Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Χτες

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Χτες

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Χτες

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Χτες

Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες

Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σε 11 μεγάλες επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις

Χτες

Σκρέκας: Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι έλεγχοι που διεξάγονται είναι καθολικοί, εντατικοί και αποτελεσματικοί

Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πρώτη αντίδραση της Κίνας

Χτες

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο μέτωπο Ισραήλ - Ιράν

Αποθέωση για τον «σούπερ ήρωα» Τζολάκη και την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού

Χτες

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπιασε 3 από τα 5 πέναλτι της Φενέρμπαχτσε

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.