E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

8 Παραμυθένια μέρη του εξωτερικού που θα θέλαμε να περάσουμε τις γιορτές

Γιατί ακόμα και αν δεν έχουμε κανονίσει κάποιο ταξίδι για τις γιορτές, δε θέλουμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε!

8 Παραμυθένια μέρη του εξωτερικού που θα θέλαμε να περάσουμε τις γιορτές
@ twenty20
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

Αυτές οι μέρες των Χριστουγέννων έχουν κάτι το μοναδικό. Μας κάνουν να ονειρευόμαστε κάθε μέρα και πιο πολύ και ξέρετε ότι, αυτό που ονειρευόμαστε το ζούμε! Να είναι καλά το instagram με τις μοναδικές του εικόνες και η ταχύτητα του internet που κάνει να υπέροχα στιγμιότυπα να φτάνουν σε χρόνο μηδέν από άκρη σε άκρη, αυτού του κόσμου! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και δεν έχει σημασία αν θα καταφέρουμε να πάμε φέτος, του χρόνου ή κάποια άλλη χρονιά στα παρακάτω μέρη. Σημασία έχει ότι μπορούμε να τα ονειρευτούμε και αυτό θα κάνουμε! Φτιάξαμε μια λίστα με 8 Παραμυθένια μέρη του εξωτερικού που θα θέλαμε να περάσουμε τις γιορτές! Σε κάποια -που είναι ανοιχτά τα σύνορα και ο κόβιντ δεν καλπάζει- μπορείς να βρεις ακόμα και τώρα φανταστικές τιμές και christmas deals! 

Κοπεγχάγη

Η πρωτεύουσα της Δανίας εκτός από τις υπόλοιπες ομορφιές της έχει και έναν άσο στο μανίκι. Το Τίβολι! Τους παραμυθένιους κήπους που κατά την περίοδο των γιορτών μεταμορφώνονται σε ένα ολοζώντανο παραμύθι. Αξίζει μια φορά να βρεθείς εκεί μόνο για αυτό το μοναδικό υπερθέαμα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σάλτζμπουργκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λένε ότι αν ζήσεις μια φορά τα Χριστούγεννα στο Σάλτζμπουργκ έχεις ζήσει λίγες μέρες σε ένα ζωντανό παραμύθι. Ισχύει. Το τοπίο εδώ είναι απλά μοναδικό και αξεπέραστο και αυτή η μικρή πόλη Αυστρίας, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, είναι ένα από τα μέρη που ονειρευόμαστε να βρεθούμε μια φορά στη ζωή μας, κατά την εορταστική περίοδο! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SalzburgerLand (@salzburgerland)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Δρέσδη

Από την Αυστρία, στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε μια πόλη που σε καλεί να της εξερευνήσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά αυτή την περίοδο, η Δρέσδη είναι σαν μια αστραφτερή στολισμένη θεατρική σκηνή που δε σε αφήνει να πλήξεις με τίποτα. Χριστουγεννιάτικες αγορές, μυρωδιές από street food και ζεστό κρασί και χαρούμενες μουσικές. Ένα μέρος που όντως είναι παραμυθένιο! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomy (@magictiron)


Πράγα

Δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα η πρωτεύουσα της Τσεχίας! Τα Χριστούγεννα εδώ μοσχομυρίζουν σοκολάτα και τα γέλια από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι σε μια αριστοκρατική δεξίωση! Η Πράγα με την αρχοντιά της αρχιτεκτονικής της είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσεις παραμυθένια Χριστούγεννα και να το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία. 

Νυρεμβέργη

Δυστυχώς, φέτος οι Χριστουγεννιάτικες αγορές στη Νυρεμβέργη δε λειτουργούν όμως το μέρος παραμένει στο μυαλό (και την καρδιά, για όσους έχουμε βρεθεί εκεί) ως ένα από τα πιο παραμυθένια της Ευρώπης. Μπαρόκ αρχιτεκτονική και ζεστά φώτα παντού σε συνδυασμό με τον υπέροχο στολισμό σε μεταφέρουν σε μέρη μαγικά που μένουν χαραγμένα στο μυαλό για πάντα! 


Βουδαπέστη

Ένα Χριστουγεννιάτικο ηλιοβασίλεμα στον προμαχώνα των ψαράδων με θέα όλη τη Βουδαπέστη θα ήταν ίσως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Η Πρωτεύουσα της Ουγγαρίας γιορτάζει αυτή την περίοδο με ένα μοναδικό και παραμυθένιο τρόπο και εμείς θα θέλαμε να ήμασταν εκεί. Να βλέπαμε το στολισμένο τρόλεϊ να κάνει το γύρο της πόλης, να περπατούσαμε στην πανέμορφη Vaci Street και να αγοράζαμε γκούλας μέσα σε ψωμί, όσο θα ακούμε γιορτινές μουσικές! 


Αλσατία 

H Αλσατία πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή και οι εικόνες που φτάνουν στα μάτια μας μέσα από τα social media είναι "υπερβολικά" γιορτινές και σίγουρα παραμυθένιες! Το κουκλίστικο Κόλμαρ, το φωτεινό Στρασβούργο και τα γύρω χωριά που θα σε οδηγήσουν τους... δρόμους του κρασιού! Αν βρεθείτε ποτέ εκεί τις γιορτές, κάντε αυτή τη διαδρομή (του δρόμους του κρασιού) και θα είναι κάτι που θα κάνει τα Χριστούγεννα σας ακόμα πιο μυρωδάτα! 


Ροβανιέμι

Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω το χωριό του Άη Βασίλη. Το χιονισμένο τοπίο, τα πολλά γιορτινά δρώμενα που συμβαίνουν εκεί σε συνδυασμό με τις μυρωδιές των γιορτών κάνουν τον προορισμό αυτόν ίσως τον καλύτερο. Όσοι μπορείτε να πάτε θα βρείτε σίγουρα πιο οικονομικά deals της τελευταίας στιγμής. Οι υπόλοιποι, κλείνουμε τα μάτια και ονειρευόμαστε ότι είμαστε σε ένα ζεστό ξύλινο σπιτάκι που έχει παράθυρο στο χιονισμένο τοπίο! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Xmas Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Xmas Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Xmas Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Xmas Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Xmas Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Xmas Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Xmas Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Xmas Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Xmas Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.