CELEBS

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Με αποκλήρωσαν για να με τιμωρήσουν, ήμουν ολομόναχη»

«Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα.»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2021
Δήμητρα Κατσαφάδου: «Με αποκλήρωσαν για να με τιμωρήσουν, ήμουν ολομόναχη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια εκτενή συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις παραχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για την οικογένειά της και τους λόγους που την αποκλήρωσαν, τη μάχη μου έδωσε με την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή αλλά και το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει.

Αρχικά, η ίδια εξομολογήθηκε «Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον, ήθελα να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα. Τα δοκίμαζαν η γιαγιά μια φίλη της γιαγιάς και μου έλεγαν ότι κάνω κάτι καλό. Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω. Οι γονείς μου μένουν σε σπίτι με δάνεια, τους βοηθάω και ξεχρεώνω και τα δάνεια. Κάποια στιγμή μια φίλη της γιαγιάς, μια κυρία, γυναικάρα, δοκίμασε τις κρέμες και έψαχνε να με βρει. Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα. Τελικά ήθελε κρέμες και για τις φίλες της. Η μία έφερε την άλλη, στόμα με στόμα και για καλή μου τύχη, ο προμηθευτής που βρήκα με στήριξε. Δεν τον έχω αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει έναν γάμο στο παρελθόν. «Ήξερα από το πρώτο βράδυ ότι δεν θα έχει μέλλον. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Αγάπησα πολύ τον πρώην σύζυγό μου. Γνώριζα ότι μαζί του δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι μόνη μου. Θέλω έναν άνδρα που να είναι πιο άνδρας από μέσα. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντέξει ακόμα και τα σκυλιά μου, να μην είναι υποχόνδριος. Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη. Είχα μία σχέση πρόσφατα. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας, αλλά ήταν μια σχέση on/off. Ίσως δεν άντεξε αυτό που μου συνέβαινε. Τσακώθηκε και με το δεξί μου χέρι, που εγώ τη λατρεύω. Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας».

Όσον αφορά στην υιοθεσία που πρόκειται να προχωρήσει η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

Τέλος, μίλησε με ειλικρίνεια και για την κατάθλιψη μου πέρασε: «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν πήγαινα πουθενά. Από το εργαστήριο στο σπίτι ήμουν και επειδή, Πάτησα τον δαίμονα, είπα "πρέπει να σε νικήσω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Think Πριν 120 εβδομάδες
Η Δήμητρα Κατσαφάδου προτρέπει όλες τις γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρα τους
Μας μίλησε για την δουλειά της, τα social media και το γιατί αξίζει κανείς να μην χάνει τον στόχο του
Newsroom
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 310 / position2: 1543
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb