E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ταινίες της εβδομάδας: To «Scream» θα είναι «Για Πάντα Κοντά σου»…

Scream - Για Πάντα Κοντά σου - Τι Βλέπουμε Όταν Κοιτάμε τον Ουρανό; - Πράκτορες 355 - Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ - Σχέδιο Διάσωσης

Ταινίες της εβδομάδας: To «Scream» θα είναι «Για Πάντα Κοντά σου»…
@ew.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Scream

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

των Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ. Με τους Μελίσα Μπαρέρα, Κάιλ Γκάλνερ, Μέισον Γκούντινγκ, Μάικι Μάντισον, Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγα, Τζακ Κουέιντ, Μάρλι Σέλτον, Τζάσμιν Σαβοΐας Μπράουν, Σόνια Μπέν Αμμάρ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Νιβ Κάμπελ.

Τρόμου 2022, ΗΠΑ 114’

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για Πάντα Κοντά σου (Nowhere Special)

του Ουμπέρτο Παζολίνι. Με τους Τζέιμς Νόρτον, Ντανιέλ Λαμόντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραματική 2020, Ην. Βασίλειο - Ιταλία - Ρουμανία 96’

Ο Τζον είναι ένας 35χρονος χήρος, ο οποίος διαγιγνώσκεται με ασθένεια που του αφήνει μονάχα λίγους μήνες ζωής. Χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στον τρίχρονο γιο του, προσπαθεί να βρει την ιδανική οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι Βλέπουμε Όταν Κοιτάμε τον Ουρανό; (What Do We See When We Look at the Sky?)

του Αλεξάντρ Κομπερίτζε. Με τους Γκιόργκι Μποκοροσβίλι, Βάκτανγκ Παντσουλίτζε, Άνι Καρσελάτζε, Γκιόργκι Αμπρολάτζε, Ολίκο Μπαρμπακάτζε.

Δραματική 2021, Γεωργία - Γερμανία 150

Η Λίζα και ο Γκιόργκι συναντιούνται τυχαία έξω από ένα σχολείο, ερωτεύονται κεραυνοβόλα και δίνουν ραντεβού για την επόμενη μέρα. Μια κατάρα, όμως, θα αλλάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας την εμφάνισή τους. Πως θα αναγνωρίσει τώρα ο ένας τον άλλον;

Πράκτορες 355 (The 355)

του Σάιμον Κίνγκμπεργκ. Με τους Τζέσικα Τσαστέιν, Πενέλοπε Κρουζ, Φαν Μπινγκμπινγκ, Ντάιαν Κρούγκερ, Λουπίτα Νιόγκ'ο, Εντγκαρ Ραμίρεζ, Σεμπάστιαν Σταν.

Περιπέτεια 2022, ΗΠΑ 124’

Ένα μυστικό όπλο υψίστης ασφαλείας πέφτει σε λάθος χέρια. Η πράκτορας της CIA Mason “Mace” Brown πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με την σκληροτράχηλη Γερμανίδα Marie πρώην πράκτορα της MI6, την ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Khadijah, και την επιδέξια κολομβιανή ψυχολόγο Graciela σε μια παράτολμη και θανατηφόρα αποστολή ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρίσκονται και ένα βήμα μπροστά από τη μυστηριώδη, Lin Mi Sheng, που προλαβαίνει πάντα να ανατρέπει τα πλάνα τους. Η δράση εκτοξεύεται από το Παρίσι στο Μαρόκο και έπειτα στη Σαγκάη όπου η ομάδα πρέπει είτε να καταφέρει να συνεργαστεί και να σώσει τον κόσμο, είτε να πεθάνει.

Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ (Enfant Terrible)

του Οσκαρ Ρέλερ. Με τους Ολιβερ Μασούτσι, Χάρι Πρινζ, Κάτια Ρίεμαν.

Δραματική 2020, Γερμανία 134’

Η πληθωρική ζωή και η μετεωρική καριέρα του σκηνοθέτη Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ, ηγετικής μορφής του Νέου Γερμανικού Κύματος.

Σχέδιο Διάσωσης (Extinct)

των Ντέιβιντ Σίλβερμαν και Ρέιμοντ Σ. Πέρσι. Με τις φωνές (ελληνικά) Τάνιας Παλαιολόγου, Γιώργου Σκουφή, Φοίβου Ριμένα, Στέλιου Ψαρουδάκη, Βασίλη Μήλιου, Τζίνης Παπαδoπούλου, Σωτήρη Δούβρη, Γιάννη Στεφόπουλου, Πηνελόπης Σκαλκώτου, Χρυσούλας Παπαδoπούλου, Χρήστου Θάνου.

Animation 2021, ΗΠΑ - Κίνα 84’

Η Απ και ο Εντ είναι αδέλφια και φλάμελ – αξιαγάπητα χνουδωτά ζώα στο σχήμα του ντόνατ – που ζουν σε ένα νησί των Γκαλαπάγκος το 1835. Ο Εντ, είναι γκρινιάρης, απαισιόδοξος και θέλει απεγνωσμένα να μοιάζει με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Αντιθέτως, η Απ είναι έξω καρδιά και δημιουργεί συνέχεια το χάος, γεγονός που την καθιστά ως αουτσάιντερ. Όταν οι αυθόρμητες πράξεις της Απ καταλήγουν να καταστρέψουν τις προετοιμασίες του επικείμενου Φεστιβάλ των Λουλουδιών, η Απ και ο Εντ εξορίζονται. Ακάθεκτη όμως η Απ οδηγεί τον Εντ στην άλλη άκρη του βουνού στην απαγορευμένη ζώνη σε αναζήτηση θαυμάσιων λουλουδιών ώστε τα υπόλοιπα φλάμελ να τους επιτρέψουν να συμμετέχουν και πάλι στο Φεστιβάλ. Εκεί, προς έκπληξή τους, ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστηριωδώς φωτεινό λουλούδι, το οποίο ανθίζει και με ένα μαγικό τρόπο καταπίνει την Απ και τον Εντ. Οι δυο τους πέφτουν μέσα σε μία πολύχρωμη πύλη χρόνου και καταφθάνουν σε ένα σπίτι της σύγχρονης Σανγκάης.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 30
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.