E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι κατέθεσε η 17χρονη φίλη της Γεωργίας: Ήταν πολύ μεθυσμένη ‑ Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα πήγαινε στο πάρτι

«Οι περισσότερες γυναίκες στο πάρτι έμοιαζαν με βίζιτες»

Τι κατέθεσε η 17χρονη φίλη της Γεωργίας: Ήταν πολύ μεθυσμένη ‑ Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα πήγαινε στο πάρτι

Δημοσίευση 19/1/2022 | 19:24

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας, φίλης της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, για όσα προηγήθηκαν του βιασμού σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μεταξύ άλλων, η φίλη της Γεωργίας αναφέρει ότι η τελευταία ήταν πολύ μεθυσμένη, αλλά και ότι, όταν αποφάσισαν να φύγουν από το πάρτι, η Γεωργία της είπε ότι τελικά θα επιστρέψει.

Αναλυτικότερα, η 17χρονη κατέθεσε τα εξής στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη: «Στις 31/12/2021 και περί ώρας 15:30 βρισκόμουν με τη φίλη μου τη Γεωργία στην καφετέρια Α……. στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για λίγο στην τουαλέτα. Όταν γύρισα, μου είπε η Γεωργία πως έχουμε μια πρόταση για το βράδυ για να πάμε σε ένα πάρτι που θα γινόταν στο ξενοδοχείο……. της Θεσσαλονίκης. Συζητώντας το με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο. ο οποίος απ' ό,τι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρωτήσει πότε θα γίνει το πάρτι».

«Αυτός είπε μετά την αλλαγή. Μετά χωρίσαμε με τη Γεωργία και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση και για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ περί ώρας 20:30 είμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας δύο τις 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (αναφέρει το όνομα)» συνεχίζει η 17χρονη στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, τηλεφώνησαν στο άνθρωπό που τους είχε προσκαλέσει, προκειμένου να τους δώσει οδηγίες: «Εκεί, ο Μάνος μας είπε από το τηλέφωνο να πούμε στη ρεσεψιόν ότι θέλαμε να πάμε στο δωμάτιο 601, αλλά στην πραγματικότητα θα ανεβαίναμε στο 401. Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο, συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε-έξι. Εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό, αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη».

Αν και η ίδια η ανήλικη δεν ήθελε να παραμείνει ούτε λεπτό στη σουίτα, η φίλη της επέμενε: «Η Γεωργία μου είπε ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε. Μετά από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας ονόματι ΜΙΑ. Συμφωνήσαμε πριν κατέβουμε από το δωμάτιο ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ, όπου βρίσκονταν η μητέρα μου με τον αδερφό μου. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της, για να γυρίσει σπίτι. Κι ότι δεν ήθελε να πάει στο ΑΧΕΠΑ, γιατί είχε κακές μνήμες από εκεί. Δεν κατάφερα να την μεταπείσω κι αφού με ρώτησε που έχει παρκάρει, δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε».

Έπειτα από λίγο, η 17χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει πώς είναι: «Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης, ότι δεν θα οδηγήσει, αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί. Όταν γύρισα σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου δεν έμαθα κάτι παραπάνω».

Η ανήλικη, η οποία με έκπληξή της είχε πληροφορηθεί ότι τελικά η φίλη της είχε παραμείνει στο ξενοδοχείο, είδε την επόμενη ημέρα που ξύπνησε κλήσεις από την 24χρονη στο τηλέφωνο της.

«Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από τη Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη μέχρι αργά το μεσημέρι. Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού. Εγώ θέλω να προσθέσω πως ο Μάνος πριν ένα-ενάμιση μήνα είχε φλερτάρει κι εμένα και κατ' ιδίαν και με μηνύματα χωρίς ανταπόκριση. Τέλος, θέλω να προσθέσω πως λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι, έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Αυτοί που ήταν στο πάρτι θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μία από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: "Τι φοβάστε, αφού είμαι εγώ εδώ!", αφήνοντας υπονοούμενα και σε μια φάση ο Μάνος της απάντησε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα».

«Η μουσική έπαιζε με ηχείο και Bluetooth και η ένταση της ήταν μέτρια ως χαμηλή. Όταν φύγαμε από το πάρτι δεν χαιρετήσαμε κανένα, ούτε ρώτησε κάποιος πού πάμε. Εγώ, πέραν του Μάνου που γνώριζα, δεν ήξερα κάποιον άλλον μέσα στο δωμάτιο. Δεν περνούσα καλά και δεν έδωσα σημασία στα πρόσωπα που ήταν στο πάρτι. Επίσης, δεν ήπια το παραμικρό» καταλήγει η 17χρονη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

Μύκονος: Αυτή είναι η εκκλησία στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου που θάφτηκε

Χτες

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» της μικρής εκκλησίας που ήταν στην βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

Πρόταση δυσπιστίας: Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Κοκκίνισε ο Μπούρας

Χτες

Σκηνικό έντασης στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.