E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κάτω Πατήσια: Νέα δίωξη για τον ιερέα ‑ «Είχε ζητήσει κι από μένα να συνευρεθούμε»

Δίωξη στον κατηγορούμενο για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πopvoγραφία κατά συρροή

Κάτω Πατήσια: Νέα δίωξη για τον ιερέα ‑ «Είχε ζητήσει κι από μένα να συνευρεθούμε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 25/1/2022 | 20:54

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 36χρονου ιερέα, ο οποίος σήμερα, μετά την απολογία του στον ανακριτή, πήρε το δρόμο για τις φυλακές, κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης που συμμετείχε στο κατηχητικό.

Σε βάρος μάλιστα του κατηγορούμενου, ο οποίος αρνείται το σύνολο των αδικημάτων που του έχουν απαγγελθεί (βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και ποpvoγραφικό υλικό), έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και ποpvoγραφία κατά συρροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή, οι μαρτυρικές καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκαλούν σοκ «Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου ….», αναφέρει στην κατάθεσή της στις αρχές η μητέρα της κοπέλας, υποστηρίζοντας πως και στην ίδια ο κατηγορούμενος ιερέας της είχε ζητήσει να συνευρεθούν ερωτικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, ο 36χρονος, της είχε κάνει αυτή την πρόταση την ώρα της εξομολόγησης! «Είναι ένα τέρας, πολύ χειριστικός, εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε» σημειώνει ακόμη μητέρα της κοπέλας.

Από την πλευρά της 18χρονη, που φέρετε να ήταν η νταντά των παιδιών του κατηγορούμενου, κατέθεσε την Παρασκευή στην αστυνομία. Αν και η γυναίκα αυτή δεν κατήγγειλε βιασμό της από τον 36χρονο, ωστόσο οι περιγραφές της ταιριάζουν με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη για τον τρόπο δράσης του ιερέα. «Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον» λέει στην κατάθεσή της η γυναίκα αυτή και υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος αποκλείεται να άσκησε βία στην ανήλικη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Την έστελνα στο στόμα του λύκου»

Αναλυτικά, στην κατάθεση της η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε τον ιερέα για βιασμό, αναφέρει: «Η κόρη μου πήγαινε από μικρή στην εκκλησία και πιστεύει πολύ. Και ο δίδυμος αδελφός της είναι παπαδοπαίδι. Βοηθούσαν εθελοντικά στην εκκλησία, τους άρεσε να προσφέρουν. Τον ιερέα τον αγκαλιάσαμε σαν οικογένεια και είχαμε μαζί του πάρα πολύ καλή σχέση. Τον είχαμε πνευματικό μας που του εξομολογούμασταν τα πάντα και τα παιδιά μας τον έβλεπαν σαν πατέρα τους. Φανταστείτε ότι πρόπερσι το 2020 και άλλη μία φορά που δε θυμάμαι πότε ακριβώς, τον είχαν εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να πάει μαζί του με την οικογένειά του λίγες μέρες διακοπές στο Άργος. Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει: «Μην ανησυχείς θα την προσέχω εγώ σαν την οικογένειά μου». Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου όχι μόνο εκείνη τη φορά αλλά όλες τις φορές που μου έλεγε η κόρη μου ότι πάω στα παιδιά του και στον ιερέα για να τον βοηθήσω. Την έπαιρνε τηλέφωνο για να πάει και εγώ της το επέτρεπα».

«Ήθελε να συνευρεθούμε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας η μητέρα της ανήλικης, καταθέτει ακόμη τα εξής: «Πριν από μήνες, σίγουρα μέσα στο 2021 που ήταν η τελευταία φορά που εξομολογήθηκα σε αυτόν, στο χώρο της εξομολόγησης μου είχε πει ότι θέλει να βρεθούμε σε ιδιωτικό χώρο οι δυο μας για να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι να το δω σαν λύτρωση για την ψυχή μου ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μου είπε ότι για να μη δίνουμε στόχο θα νοικιάσει ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δε φανταζόμουν ότι έχεις διανοηθεί να πει κάτι αντίστοιχο και στην κόρη μου. Είναι τέρας. Πραγματικά, πολύ χειριστικός και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό σε θεσμούς που τιμά το λειτούργημά του. Επιθυμώ την αυστηρή του ποινική δίωξη». Από την πλευρά του, ο αδελφός της ανήλικης, ο οποίος παρέδωσε στην αστυνομία νέο άσεμνο φωτογραφικό υλικό που βρήκε στο σπίτι, στην κατάθεσή του στις αρχές, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ποιος πάπας δέχεται να έχει για ερωμένη ανήλικη και μάλιστα να την πηγαίνει μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είναι αισχρός. Είμαι σίγουρος ότι η αδερφή μου απλά έκανε υπακοή και έχει την ψευδαίσθηση ότι έκανε καλά».

«Τρέφω αισθήματα»

Στην κατάθεσή της η 18χρονη, η οποία φέρεται να ήταν μπέμπι σίτερ, σε ένα από τα παιδιά του κατηγορούμενο ιερέα, υποστήριξε: «Ήθελα να έχω έναν πνευματικό που θα με ανακούφιζε αν του μιλούσα. Διαπίστωσα αυτό ότι το έβρισκα στον συγκεκριμένο ιερέα λόγω της πολύ ισχυρής φιλίας μας πολύ συχνά βοηθούσα την οικογένειά του. Ειδικά με το κράτημα των παιδιών τους. Ήμουν στο σπίτι του ιερέα με τα παιδιά του και κάποια στιγμή ήρθαν αστυνομικοί από την υπηρεσία για να το ερευνήσουν. Κατάσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν εκεί μεταξύ των συσκευών αυτών ήταν και το κινητό μου. Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Ο,τι έχει γίνει έχει γίνει με τη θέλησή μου, είχα γνώση των πράξεών μου Και ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου ή στο δικό του, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό. Η σύζυγος του δεν το γνωρίζει. Αν είχε γίνει κάτι χωρίς τη θέλησή μου θα σας το έλεγα αμέσως. Σε μένα δεν έκανε ποτέ κάτι κακό. Του έστελνα και μου έστελνε μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο. Του έχω στείλει γυμνές μου φωτογραφίες και βίντεο δικά μου αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί. Μεταξύ των άλλων που συζητούσαμε είχαμε αναφερθεί και σε τρίτα πρόσωπα σαν φαντασίωση χωρίς όμως να έχουμε κάνει ποτέ κάτι…».

Τέλος, η γυναίκα αυτή υποστήριξε μάλιστα στην κατάθεσή της, πως ο κατηγορούμενος αποκλείεται να έχει κάνει κακό στην ανήλικη. «Δεν πιστεύω ότι της έχει κάνει κάποιο κακό σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι έχει ασκήσει βία πάνω της. Ειδικά για το διάστημα που κατηγορείται λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, όταν οι εκκλησίες ήταν κλειστές, ενώ είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και ήταν συνεχώς στο σπίτι. Την ημέρα των γενεθλίων του, του κάναμε έκπληξη και ήρθε και η καταγγέλλουσα με οικεία πρόσωπα. Αν την είχε βιάσει, δε θα ερχόταν», ανέφερε η μάρτυρας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Στο Αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χτες

Σε εξέλιξη ξεχωριστή έρευνα για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Χτες

Περίπου δύο την ημέρα για κάθε έναν και κάθε μία από τους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα – Από… χαρτόνι τα κρεβάτια

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.