E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Η κατάθεση ‑ «κλειδί» του παππού των τριών κοριτσιών

Κατέθεσε στην αστυνομία στην Αθήνα, δυο ημέρες μετά το θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Η κατάθεση ‑ «κλειδί» του παππού των τριών κοριτσιών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/2/2022 | 12:51

Ξεκινά τις επόμενες ημέρες ο κύκλος καταθέσεων 25 ατόμων, βάση των οποίων τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι η κατάθεση του παππού των τριών κοριτσιών, ο οποίος κατέθεσε στην αστυνομία στην Αθήνα, δυο ημέρες μετά το θάνατο της Μαλένας. Σύμφωνα με το pelop.gr, που έχει στην κατοχή του την κατάθεση του Δημήτρη Δασκαλάκη, ο παππούς υποστήριξε στους αστυνομικούς του τμήματος Αμπελοκήπων ότι η εγγονή του παρουσίαζε συνεχή βελτίωση αλλά και ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη σώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατάθεσή του έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξαν οι γονείς και ειδικά η μητέρα που κατηγορούσε στη δική της κατάθεση το προσωπικό του νοσοκομείου για αδράνεια. Σημαντική διαφορά είναι ότι η κατάθεση του παππού δόθηκε αμέσως μετά τον θάνατο της μικρής στην Αθήνα, ενώ οι γονείς κατέθεσαν τέσσερις μήνες μετά, στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πάτρα υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου η οποία τελικά τέθηκε στο αρχείο.

«Εγώ ενημερώθηκα από τον ανιψιό μου την 30 ή 31-03-2019 ότι η εγγονή μου έχει ένα φούσκωμα στο αριστερό μέρος του λαιμού και ότι με εντολή της παιδιάτρου, η οποία την παρακολουθούσε, έπρεπε να μεταφερθεί στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Ο λόγος της μεταφοράς ήταν να κάνουν περισσότερες εξετάσεις στο ανωτέρω νοσοκομείο για να μπορέσουν να καταλάβουν τι πρόβλημα υπήρχε με την υγεία του παιδιού. Όπως και έγινε και την ίδια ημέρα ξεκίνησε τη νοσηλεία του στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ” κατά την οποία χορηγούσαν και άδεια εξόδου μέσα στη μέρα», λέει ο παππούς.

Όπως όλοι όσοι έχουν μιλήσει για τα τραγικό τέλος του παιδιού αλλά όπως προκύπτει και από το Σημείωμα Νοσηλείας και εκείνος τονίζει ότι η νόσος που εμφάνισε δεν ήταν βαριά. «Εκεί οι ιατροί μετά από εξετάσεις τις οποίες έκαναν στην εγγονή μου περίπου μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 04-04-2019, μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχει λευχαιμία αλλά σε πολύ απλό στάδιο. Οι γονείς έπειτα από αυτό, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας μετέφεραν το παιδί στον ογκολογική μονάδα Ελπίδα για να συνεχίσει τη νοσηλεία του. Εκεί επιβεβαίωσαν ότι η εγγονή μου πάσχει από λευχαιμία και ότι πρέπει να εισαχθεί προς νοσηλεία. Από τις 04-04-2019 έως τις 13-04-29019 από τα λεγόμενα των εκεί ιατρών, η κατάσταση του παιδιού ολοένα και βελτιωνόταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση αν θεωρεί κάποιον υπεύθυνο για τον θάνατο της εγγονής του ο παππούς ήταν ξεκάθαρος. «Όχι, θεωρώ ότι οι γιατροί έκαναν ό, τι μπορούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης ο οποίος μένει στην Αθήνα και παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη της υγείας της μικρής Μαλένας.

Πάτρα: Απορρίφθηκε η μήνυση από τους γονείς των τριών κοριτσιών για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους

Στο κενό φαίνεται πώς έπεσε η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία, αναφορικά με τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, σύμφωνα με τη σχετική διάταξη, δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των γιατρών, ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απορρίπτεται η έγκλιση του ζευγαριού. Ουσιαστικά, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάποιος οδήγησε στον θάνατο το πρώτο παιδάκι της οικογένειας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καθαρίστρια κατηγορείται ότι φωτογράφησε 5χρονη στις τουαλέτες σχολείου: «Δεν έκανα κάτι κακό»

Σήμερα

Η μητέρα περιγράφει σοκαρισμένη όσα συνέβησαν στο σχολείο με την καθαρίστρια και την κόρη της

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Nεκρός άνδρας που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας

Σήμερα

Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο

«Έπεσε» το Χ

Σήμερα

Προβλήματα σε αρκετές περιοχές του πλανήτη παρουσιάζει η πλατφόρμα «Χ»

Χαϊδάρι: Μπετονιέρα τούμπαρε στη Λεωφόρο Αθηνών – Βίντεο από τη στιγμή της ανατροπής

Σήμερα

Βίντεο από την ανατροπή της μπετονιέρας στο Χαϊδάρι, στη Λεωφόρο Αθηνών βλέπει το «φως» της δημοσιότητας

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Σήμερα

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δολοφovία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες ‑ Δικογραφία για 160 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Σήμερα

Η δικογραφία αφορά περίπου 160 άτομα ενώ 67 έχουν συλληφθεί για τη δολοφονική επiθεση στου Ρέντη

Κακοκαιρία Daniel: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο

Σήμερα

Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel καταβάλλεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε «τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός»

Σήμερα

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Ροζ πανσέληνος του Απριλίου: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Σήμερα

Η πανσέληνος του Απριλίου ή αλλιώς ροζ πανσέληνος ή Πασχαλινό φεγγάρι έχει πολλές ακόμα ονομασίες

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.