E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Με απάτησε στο κρεβάτι μας» ‑ Απαρηγόρητη η σύντροφος του βουλευτή που... προτίμησε την πορνοστάρ

Αφού παράτησαν τους συντρόφους τους και απολαμβάνουν πλέον τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη, η εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 43χρονη Ουκάτις έχει κάνει τρεις φορές αυξητική στήθους.

«Με απάτησε στο κρεβάτι μας» ‑ Απαρηγόρητη η σύντροφος του βουλευτή που... προτίμησε την πορνοστάρ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 9/12/2022 | 18:13

«Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μαλώνουμε. Εύχομαι στην Ανίνα τα καλύτερα!», υποστηρίζει με ανωτερότητα ο πρώην σύζυγος της καμπυλωτής Γερμανίδας, άλλοτε σταρ eρωτικών ταινών που τον παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον βουλευτή του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ.

Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος Τεοντόρ Ζέμελχαακ, όχι απλά αντιμετώπισε με ψυχραιμία την ανάρμοστη σχέση της πρώην του με τον Γερμανό βουλευτή αλλά συνεχίζει να την ενισχύει και οικονομικά, παρά το γεγονός ότι είναι μία εργαζόμενη γυναίκα.

H απατημένη πολιτικός του κόμματος «FDP» Καρολίν Πράισλερ, πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ δηλώνει απαρηγόρητη μετά τον χωρισμό τους

Λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση του Ράινχολτ με την πρώην πορνοστάρ, η 51χρονη πολιτικός υποστήριξε στην εφημερίδα «Bild», ότι 44χρονος βουλευτής του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών έκανε σeξ με την «καυτή» Γερμανίδα στο κρεβάτι του σπιτιού τους.

Ο 44χρονος Ράινχολντ εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους για τα μάτια της, νυν μέλος του κόμματος FDP και πρώην σταρ eρωτικών ταινιών.

«Τώρα όλα έχουν τελειώσει», λέει η απατημένη σύντροφος του Ράινχολντ ανοίγοντας την καρδιά της στη γερμανική εφημερίδα.

Η Καρολίν, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν μασάει τα λόγια της και δεν κρύβει την απογοήτευσή της για την συμπεριφορά του πρώην της αφού τόλμησε να προβεί σε eρωτικές περιπτύξεις ακόμα και στη οικογενειακή εστία.

«Τελικά, δεν ζούμε πια στη δεκαετία του 1950. Αλλά θα το έβρισκα πιο λογικό αν οι eρωτικές τους συναντήσεις δεν γίνονταν στο διαμέρισμά μου στο Βερολίνο και στο κρεβάτι μου, δίπλα στις φωτογραφίες των παιδιών μας που ήταν στο ράφι», λέει με παράπονο.

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφός της επιμένει στην αρχική του άποψη, ότι δηλαδή, η σχέση του με την ζουμερή Ουκάτις ξεκίνησε αφότου το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Όλα αυτά είναι ψέματα», επιμένει η πρώην σύντροφός του. «Και οι δύο έλεγαν ψέματα επί πολλούς μήνες. Ήμουν σε κάμπινγκ για διακοπές με τον σύντροφό μου τον Ιούλιο. Τότε μου εξομολογήθηκε ότι είχε μία eρωτική περιπέτεια με την κυρία Ουκάτις. Αυτό που δεν είπε όμως είναι ότι το έκανε πίσω από την πλάτη μου επί πολλούς μήνες», προσθέτει.

Η Πράισλερ, η οποία προτάθηκε από το κόμμα για το συνταγματικό Δικαστήριο στο Βρανδεμβούργο, είναι θυμωμένη επειδή θεωρεί ότι οι δύο εραστές την εξαπάτησαν: «Στους διαδρόμους της γερμανικής βουλής «Bundestag» όλοι ήξεραν για τον παράνομο δεσμό τους, ο γείτονάς μου το ήξερε. Ήμουν η μόνη που δεν το ήξερα».

H ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι, η καρδιά της έχει ραγίσει μετά τον χωρισμό τους.

«Η αγάπη είναι μια δύναμη από τον ουρανό. Θα τον είχα συγχωρήσει αν το είχε κάνει μία φορά, αλλά αυτός το έκανε συνέχεια. Αυτό που δεν του συγχωρώ είναι ότι λέει συνεχώς αναλήθειες δημοσίως. Ζητά συγγνώμη όλη την ώρα. Αλλά λέει ψέματα στο κοινό, λέει ψέματα στους ψηφοφόρους».

Αφού παράτησαν τους συντρόφους τους και απολαμβάνουν πλέον τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη, η εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 43χρονη Ουκάτις έχει κάνει τρεις φορές αυξητική στήθους.

Προτού ασχοληθεί με τα κοινά, είχε γυρίσει αρκετά τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother».

Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος ενώ πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP). Το 2013, παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ.

Αφήνοντας πριν από λίγους μήνες τον πάμπλουτο σύζυγό της με περιουσία που αγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ κι έχοντας στη φαρέτρα του μια εταιρεία ακινήτων με 25.000 διαμερίσματα, ο παθιασμένος λάτρης των vintage αυτοκινήτων δείχνει, όπως παραδέχεται στην εφημερίδα Bild, να αποδεχτεί το διαζύγιό τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.