E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

6ο Vinyl is back στο «Cine Κεραμεικός»

6ο Vinyl is back στο «Cine Κεραμεικός»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 11/12/2015 έως 13/12/2015
ΔΕΚ 2015
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Cine Κεραμεικός, Κερακειμού 58 και Μαραθώνος 61, Κεραμεικός
Ώρες: 11/12: 4 μ.μ. - 8 μ.μ., 12 & 13/12: 11 π.μ. – 8 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

πληροφορίες

Το Vinyl is back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, αλλάζει σελίδα, και στήνει μια διαφορετική μουσική γιορτή στο «Cine Κεραμεικός», στην καρδιά της πόλης! Μετά από 5 πετυχημένες διοργανώσεις στο κτήριο «Μηχανουργείο» της «Τεχνόπολις», στο Γκάζι, όπου περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι συνολικά ήρθαν κοντά στο βινύλιο και τον ζεστό του ήχο, το Vinyl is back «μεγαλώνει», γιορτάζοντας το τριήμερο Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 με χιλιάδες βινύλια και ένταση στο μάξιμουμ, στο Κεραμεικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Η αλλαγή του χώρου σηματοδοτεί τη νέα μορφή του: κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο βινύλιο, όπως οι Νίκος Παπάζογλου, Χαρούλα Αλεξίου, Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου , Γιώργος Μαργαρίτης, Cesaria Evora, Buena Vista Social Club και πολλοί άλλοι, τίμησαν με την παρουσία και τις εμφανίσεις τους το «Cine Κεραμεικός», εκεί όπου το Vinyl is back και ο μαγικός κόσμος του βινυλίου και της μουσικής θα μας ταξιδέψει σε μια πολυμορφική γιορτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το Vinyl is back φέρνει κοντά του καλλιτέχνες που επιμένουν σε βινύλια, τον ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο, djΆs, νέες μουσικές τάσεις, ανοίγει συζήτηση για τον αναλογικό ήχο, προτείνει ταινίες, βιβλία, αγκαλιάζει τον μουσικό Τύπο, το handmade express bazaar, το φετίχ και ταυτόχρονα ετοιμάζει εκπλήξεις, προσφορές για το κοινό, έξυπνες αγορές και όλα αυτά που θα μας κάνουν να νοιώσουμε οικεία και όμορφα στο φυσικό χώρο του βινυλίου, το Vinyl is back!


Αφιέρωμα στα 80s

Σας λείπουν τα 80ς; Νοσταλγείτε την αγαπημένη σας δεκαετία; Την δεκαετία με το δικό της χρώμα; Ε, λοιπόν, τα θρυλικά 80ς φέρνει ζεστά στο πιάτο σας το Vinyl is back καθώς θα είναι η κεντρική θεματική ενότητα διανθισμένη με εικόνα και ήχο στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και ό,τι προκύψει μέσα από τις πρωτοβουλίες και προτάσεις των ανήσυχων βινυλιομανών !




Vinyl is back… όλο και περισσότερο!

Από τον Μάρτιο του 2015, που ήταν το τελευταίο ραντεβού στο Vinyl is back, άλλαξαν πολλά στον κόσμο του βινυλίου και όλο και περισσότερος κόσμος ενισχύει την επιστροφή στο βινύλιο. Η κατακόρυφη άνοδο στις πωλήσεις βινυλίων παγκοσμίως οδήγησε στη δημιουργία εβδομαδιαίου τσαρτ βινυλίων στη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά από τις αρχές των 90ς, σύγχρονα φορητά πικάπ έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, βινύλια τοποθετημένα καθέτως παίζουν με τηλεχειριστήριο και με την τεχνολογία γενικότερα να ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά γούστα των εραστών του βινυλίου. Πολλά εκθέματά της θα φιλοξενήσει και το Vinyl is back σε ειδικούς χώρους, ακούγοντας τον παλμό της εποχής.

Το Vinyl is back κρατά ζωντανό το βινύλιο και το σερβίρει ζεστό στο πικ-απ μας! Ένα πραγματικό show με μεγάλο πρωταγωνιστή το βινύλιο που αντέχει στο χρόνο, αναπτύσσεται παράλληλα με τη διαχρονικότητα του βινυλίου.
 

Ποιοι συμμετέχουν στο «Vinyl is back»

Καταστήματα πώλησης δίσκων

Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων

Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε δίσκους βινυλίου

Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ)

Αξεσουάρ για βινύλια

Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου

Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ

Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα

Μουσικές Αφίσες,

Μουσικά T-shirts & Μπλούζες

Μουσικά Βιβλία

Handmade Express Bazaar

 

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 6ο «VINYL IS BACK» ! Be there!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.