•  
   
  Δευτέρα - Παρασκευή

  08.00 – 11.00 Όλα στη φόρα με τον Γιώργο Κουμιωτη

  11.00 – 14.00 Φαύλος Κύκλος με τον Αντώνης Κουμιώτη

  16.00 – 18.00 Εξοδούχος με τον Βάγιο Σταυρόπουλο

  18.00 – 20.00 Η Ψυχή μας στον αέρα με την Μαρία Τόπα (Δευτέρα και Πέμπτη)

  21.00 – 00.00 Golden Rules Rock & Metal Radio Show με τον Αντώνη Κουμιώτη ( από Δευτέρα έως Πέμπτη)
  Περισσότερα  Ειδήσεις
  Περιγραφή Σταθμού

  Το ραδιόφωνο “Marconi 96,1 F.M.” ξεκίνησε την πορεία του στα ερτζιανά το 1993 ως ραδιόφωνο “Θεσσαλία”, μέλος της τότε εταιρείας του αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη “Γραφή Α.Ε.”και αποτέλεσε την ραδιοφωνική εκδοχή της καθημερινής εφημερίδας του Νομού Μαγνησίας “Θεσσαλία”.

  Τρία χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου του 1996, πέρασε στα χέρια του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη και έκτοτε ταυτίστηκε με την προσωπικότητα, το ήθος αλλά και το ύφος του δημοσιογράφου.

  Εν αρχή λειτούργησε με τον διακριτικό τίτλο “96,1 F.M.” υπό την εταιρεία “Δορυφόρος Ε.Π.Ε.”, στην πορεία όμως, όταν σε αυτή προστέθηκε και η εβδομαδιαία εφημερίδα “Εμπρός”, μετονομάστηκε σε ραδιόφωνο “Εμπρός 96,1 F.M.”.

  Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 κι ενώ η εφημερίδα “Εμπρός” άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια, η εταιρεία μετονομάστηκε σε “Δορυφόρος Μονοπρόσωπος Ε.Π.Ε.” και το ραδιόφωνο πήρε την, τιμητική για τον άνθρωπο που ανακάλυψε τα ερτζιανά κύματα, ονομασία που κατέχει μέχρι και σήμερα, δηλαδή “Radio Marconi 96,1 F.M.”. Διαβάστε περισσότερα  Privacy
  SHARE
  ×
  E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!