E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελεονώρα Μελέτη: Προτιμώ να πάω με γυναίκα, παρά με γέρο!

«Ο Έλληνας τη θέλει την τσóvτα του!»

Ελεονώρα Μελέτη: Προτιμώ να πάω με γυναίκα, παρά με γέρο!

Θέση πήρε η Ελεονώρα Μελέτη για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν αναφορικά με την παρουσία της σε γύρισμα ταινίας πopvό, ενώ δήλωσε και τι θα προτιμούσε αν της ετίθετο το δίλημμα «σeξ με μια γυναίκα ή με έναν γέρο».

Η Ελεονώρα έγραψε το παρακάτω κείμενο στο blog της στο Must Online:

«Και ανεβάζω, που λέτε, μία φωτογραφία από τα γυρίσματα που κάναμε με τους πρωταγωνιστές της «Sirina», για τις ανάγκες του «HASHTAG».
Μα τω θεώ, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος πανικός. Ότι θα αποτελέσει «είδηση σοκ» για τα ελληνικά sites και blogs...

Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου έναν άνδρα yυμvό να αφήνει στη φαντασία του άλλου το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναίκα, την ώρα που η επισκεψιμότητα σε πopvό sites φέρνει την Ελλάδα στη 3η θέση από τις χώρες της Ευρώπης που ψαχουλεύουν τις τσóvτες, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Προφανώς σοκάρεται και όταν κλικάρει τα αγαπημένα του πopvό βίντεο, που, ξαναλέω, τον φέρνουν στην 3η θέση της λίστας με τους Ευρωπαίους ηδονοβλεψίες. Κάποιοι θεώρησαν... «άσεμνη» τη φωτό, έως και «προσβλητική» – κυρίως γυναίκες, για να είμαι ειλικρινής.

Οι άνδρες το διασκέδασαν πιο πολύ το όλο θέμα. ΓιΆ αυτό τους αγαπώ.

Πάτησα τα προφίλ κάποιων θηλυκών που με... μαλώνανε για την πρωτοβουλία μου, αυτή που «προσβάλλει», που «αποτελεί κακό παράδειγμα για τη νεολαία», που «δείχνει το πόσο πouτάνα είμαι», έτσι, για να κόψω φάτσες.

Ε, το σοκ μάλλον ήταν δικό μου, καθώς σερφάροντας στα social media τους τις είδα να ποζάρουν θελκτικά, με τα βuζιά φόρα μπάτσα, με τα χειλάκια πάπιας και τα μάτια λάγνα, να φωτογραφίζονται στον καθρέφτη του ασανσέρ πολλά υποσχόμενες, και αναρωτήθηκα:

«Ποιος δουλεύει ποιον»;

Πόσο διαφορετική θα ήταν η αντίδραση μερικών, αν σαν λεζάντα της φωτογραφίας δεν έλεγα «με τους πρωταγωνιστές του Σειρηνάκη, για τις ανάγκες της εκπομπής», αλλά έγραφα «ουπς, λάθος, μπήκα χωρίς να χτυπήσω και ενόχλησα τα παιδιά» ή « ο καλός μου φίλος Τεό κάτι ψάχνει»...

Το πopvό, και ό,τι συνεπάγεται αυτό, είναι που τελικά φέρνει σε δύσκολη θέση μερικούς.

Εγώ δεν θα βιαζόμουν ωστόσο να δηλώσω σε τρίτους ότι «δεν αντέχω το πopvό», «δεν βλέπω πopvό», «σιχαίνομαι το πopvό», «είναι ανώμαλοι όσοι βλέπουν πopvό», κλπ κλπ κλπ...

Όπου ακούς τέτοια απόλυτη και κάθετη άρνηση, πίσω υπάρχει και μία αντίστοιχη απόλυτη και κάθετη απώθηση. Κοινώς: απωθημένο.

Δεν λέω ότι περνάω τη μέρα μου κλικάροντας τσovτοúλες κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά, ρε φίλε, έχω δει και ταινίες ενηλίκων σε ξενοδοχεία, έχω χαζέψει Filmnet 3, έχω νοικιάσει με τις φίλες μου θρυλική τσovτοβιντεοκασέτα, έχω δει βιντεάκια στο Ίντερνετ, έχω ανταλλάξει αντίστοιχα post με τον σύντροφό μου, γιατί είναι άκρως φυσιολογικό.

Και να φανταστείς, ακόμα και τώρα, στα 36 μου, όλο ανακαλύπτω και νέα πράγματα που δεν ήξερα για το σeξ.

Το λες και επιμορφωτικό, σωστά;

Αναρωτιέμαι, όσοι δηλώνουν ότι το πopvό τούς προκαλεί αηδία ή τους σοκάρει, με τον σύντροφό τους τι κάνουν;

Προφανώς, αυτής της κατηγορίας ανθρώπων είναι που οι σύντροφοι κρυφοφτιάχονται με το πopvό.

Πόσο να φτιαχτείς με κάποιον που την εποχή του yuμvού, του προκλητικού και του φιλήδοvου να κυριαρχεί σε αφίσες, εκπομπές, σόσιαλ προφίλ, ταράααζονται όταν βλέπουν yυμvούς ανθρώπους να ανταλλάσσουν ενέργεια κάνοντας σeξ.

¶ραγε οι ίδιοι, όταν βλέπουν μία ταινία στο σινεμά, που σίγουρα θα έχει εpωτικές σκηνές, όταν θα δουν τους πρωταγωνιστές να αρχίζουν τις εpωτοτροπίες, θα κοκκινίζουν από ντροπή, αμηχανία και ενοχή, αλλά θα νιώθουν ταυτόχρονα και αυτές τις γνωστές πεταλούδες κάτω στα χαμηλά της κοιλιάς, που αγνοούν ότι ονομάζονται... κ... κοιλοπεταλούδες, ας πούμε.

Από την άλλη όμως, δηλώνουν φαν του Παπακαλιάτη!

(Καλέ μου Χριστόφερε, εσύ άραγε έχεις χαρακτηριστεί «πόpvoς» με τις φανταστικές σκηνές έpωτα και σeξ που μας χαρίζεις ή μόνο εγώ είμαι η εξώλης και προώλης, που, τι έκανα, λίγο μάτι πήρα, σκηνοθετώντας μία 20άλεπτη σκηνή.)

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που ήταν πιο ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους άλλους, πιο έξυπνοι και σαφώς πιο καλλιεργημένοι.

Εκείνοι που γνωρίζουν πως το πopvό έχει ιστορία και δεν θα έπρεπε να το κρίνουμε με το πώς το αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα, αλλά να αναζητήσουμε πώς και γιατί κατέληξε να το κοιτά ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα από αυτό το πρίσμα.

Εκείνοι που δέχονται τη σeξουαλικότητά τους χωρίς ενοχές και ταμπού.

Εκείνοι που πιάσαν το νόημα που κρύβεται γύρω από το βιωματικό ρεπορτάζ που κάναμε.

Η αλήθεια είναι, πως όταν αποφασίσαμε να κάνουμε # το πopvό, σαν βιωματικό θα έπρεπε να κάνω μία ταινία, πρωταγωνιστώντας.

Αλλά έχω ξανακάνει σeξ. Δεν θα είχε νόημα.

Έχω ξαναδεί και πopvό.

Έχω ξαναδεί πoρνό και live, με έναν σύντροφό μου, σε live sex theatre, οπότε ούτε σκέτο μάτι θα είχε νόημα να πάρω.
Πopvό όμως, δεν είχα ξανασκηνοθετήσει.

Παρεμπιμπτόντως, το ΅χω! Το παραδέχτηκε και η Νατάσσα Ιωάννου, σκηνοθέτιδα της εκπομπής, που προσπάθησε να... ντύσει, κυριολεκτικά, το θέμα...

Ας σοκαριστεί όποιος θέλει.

Ηθικολογίες δεν έκανα ποτέ, ούτε απόλυτες δηλώσεις, γιατί η αλήθεια δεν είναι ποτέ αντικειμενική.

Δεν με ενοχλεί αν ο διπλανός μου είναι πopvοστάρ, εφόσον η επιλογή του αυτή τον κάνει ευτυχισμένο. Μπορεί να επέλεγα να μην κάνω αυτήν τη δουλειά, αλλά σίγουρα δεν τους βλέπω μειονεκτικά και σνομπίστικα.

Δεν πίνω, δεν καπνίζω, αλλά έχω δοκιμάσει μπάφo και έχω μεθύσει από ποτό.

Έχω δοκιμάσει πώς είναι τα πράγματα στη Συγγρού, αλλά δεν θα πω «πouτάνα», ούτε για αστείο σε πλαίσιο κουτσομπολιού, κάποια κοπέλα.

Έχω πάει σε στpιπτιτζάδικo και έχω χορέψει και ρole dancing, αλλά σέβομαι αυτά τα κορίτσια ως εργαζόμενα στον χώρο εργασίας τους και δεν τις αποκαλώ «στpιπτιτζούδες».

Βλέπω πopvό και εμπνέομαι, ανανεώνοντας την εpωτική μου φαντασίωση και φαντασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου one night stand, και ας γελάνε μερικοί.

Είμαι straight, μου αρέσουν εpωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο, που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του, ίσως προτιμούσα, αν είχα την επιλογή, να πάω με μία όμορφη γυναίκα.

Έχω μεγαλώσει σε μία παραδοσιακή οικογένεια, αλλά αν αποφασίσω αν θα υιοθετήσω ένα παιδάκι ή θα φέρω στον κόσμο μόνη μου το δικό μου παιδί.

Είμαι κατά του γάμου, αλλά αν βρω τον άνθρωπό μου και μου ζητήσει να τον παντρευτώ, γνωρίζοντας ότι το θέλει πολύ, θα ντυθώ νύφη για πάρτη του.

Σοκαρίστηκατε αρκετά από όσα είπα; Εμένα πιο πολύ πάντως με σοκάρουν άλλα γεγονότα. Όπως, για παράδειγμα, το ότι θέματα όπως η ευθανασία, η ελευθερία και άλλες τέτοιες ουσιαστικές έννοιες περάσαν στα ψιλά από sites και blogs, την ώρα που ο τίτλος «Η Μελέτη κάνει πopvό» ρέει...

Αυτό από μόνο του μας γυρίζει στο σημείο μηδέν, περί του οποίου η συζήτηση:

Ο Έλληνας τη θέλει την τσóvτα του! Κάντε κλικ, για να δείτε τι θα ακολουθήσει την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη στο #HASHTAG».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

Σήμερα

Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Σήμερα

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

Σήμερα

Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

H Σοφία Μπους έκανε coming out: Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω

Σήμερα

Η 41χρονη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την ποδοσφαιρίστρια Ασλιν Χάρις

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Σήμερα

Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Χτες

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Χτες

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

par: 44
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.