E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διάσημοι που έχασαν τα παιδιά τους

Γιατί η δυστυχία δεν έχει πρόσωπο

Διάσημοι που έχασαν τα παιδιά τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/6/2018 | 20:39

Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνεις το παιδί σου. Το να ζεις κάτι τόσο φριχτό ενώ όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σου πρέπει να είναι ακόμη χειρότερο. Ας ρίξουμε μια ματιά στους σταρ εκείνους που έζησαν μια τέτοια τραγωδία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marie Osmond

Ο Michael, ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας αυτοκτόνησε πέφτοντας από το παράθυρο του διαμερίσματός του το 2010. Ο 18χρονος ο οποίος σπούδαζε μόδα στο Λος Άντζελες προσπαθούσε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά επί αρκετό καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

John Travolta

Εξαιτίας της στενής του σχέσης με την Σαϊεντολογία ο ηθοποιός έκρυψε το γεγονός ότι ο έφηβος γιος του Jett ήταν αυτιστικός κι ότι πέθανε σε ηλικία 16 ετών (μετά από πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις). Η θρησκεία του Travolta δεν αναγνωρίζει την ασθένεια και δεν επιτρέπει τη θεραπεία του αυτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Dr. Dre

Μια ατυχής υπερβολική δόση ηρωίνης και μορφίνης οδήγησαν στο θάνατο τον 20χρονο γιο του Αμερικανού ράπερ Andre Young Jr., που άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Beyonce

Πριν ανακαλύψει τη χαρά της μητρότητας με την κόρη της Blue Ivy, η Beyonce πέρασε πολύ δύσκολα όπως αποκάλυψε και στο αφιέρωμα στην ζωή της με τίτλο 'Life is but a Dream', μετά την αποβολή που είχε κάποια χρόνια νωρίτερα. “Άκουσα την καρδούλα του να χτυπά και ήταν η ωραιότερη μουσική που έχω ακούσει ποτέ", είπε.

Keanu Reeves

Τα πράγματα για τον ηθοποιό του The Matrix δεν υπήρξαν πάντα ρόδινα. Γνώρισε τη γυναίκα του το 1998 και ένα χρόνο μετά εκείνη γένννησε ένα μωρό το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει. Όσο για τη μητέρα, σκοτώθηκε σε τροχαίο τον επόμενο χρόνο. 

Pierce Brosnan

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι είχε χάσει τη σύντροφό του το 1991 από καρκίνο, ο πρώην James Bond έχασε την κόρη του 2013. Η Charlotte Brosnan διαγνώσθηκε με καρκίνο των ωοθηκών όπως και η μητέρα της και πέθανε στα 42 της χρόνια.

Bill Cosby

Παρόλο που ο κωμικός αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες σήμερα για σεξουαλική κακοποίηση, δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε το τραγικό γεγονός που συνέβη στη ζωή του το 1997. Ο 27χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι δίπλα στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας. Η κάλυψη του συμβάντος που έγινε από τα μέσα ενημέρωσης ήταν ιδιαίτερα κακόγουστη ενώ φωτογραφίες με τον χτυπημένο νέο κυκλοφορούσαν παντού.

O.J. Simpson

Πολύ πριν βγει στο φως το σκάνδαλο του φόνου της γυναίκας του, ο αθλητής έζησε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές το 1979 όταν η μικρότερη κόρη του από τον πρώτο του γάμο πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού τους λίγο πριν κλείσει τα δύο της χρόνια.

Mia Farrow

Η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή από το κλασικό πλέον θρίλερ 'Rosemary’s Baby' έχασε την υιοθετημένη κόρη της, Lark Previn, την ημέρα των Χριστουγέννων το 2008. Η Previn, η οποία είχε ήδη παιδιά δικά της υπέκυψε στην πνευμονία που της προκάλεσε ο ιός HIV.

Marlon Brando

Η Cheyenne, η κόρη του ηθοποιού είχε μια δύσκολη ζωή. Ήταν έγκυος όταν ο ετεροθαλής αδελφός της πυροβόλησε και σκότωσε τον σύντροφό της. Ο νεαρός δολοφόνος συνελήφθη αλλά εκείνη προτίμησε να το σκάσει και δεν κατέθεσε στο δικαστήριο. Γέννησε ένα γιο και στη συνέχεια προσπάθησε αρκετές φορές να βάλει τέλος στη ζωή της. Το 1995 διαγνώσθηκε με σχιζοφρένεια και τελικά κρεμάστηκε.

Mike Tyson

Το 2009, ενώ έπαιζε ανέμελα σε έναν σπασμένο μύλο στο σπίτι της, η μικρή Exodus Tyson, τεσσάρων ετών, στραγγαλίστηκε με ένα σκοινί που κρεμόταν από το μηχάνημα αφήνοντας απαρηγόρητο τον διάσημο μποξέρ.

Prince

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ λεπτομέρειες σχετικά με τη γέννηση και το θάνατο του παιδιού του τραγουδιστή. Υπήρξαν όμως κάποιες διαρροές από το προσωπικό του νοσοκομείου σύμφωνα με τις οποίες το 1996 ο διάσημος τραγουδιστής και η γυναίκα του έχασαν το γιο τους από φυσικά αίτια λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Eric Clapton

Ο Clapton δεν ξέπερασε ποτέ το θάνατο του τετράχρονου γιου του ο οποίος έπεσε από παράθυρο του 53ου ορόφου ενός κτιρίου στο Μανχάταν. Η πονεμένη χροιά της φωνής του συγκινεί ακόμη ακούγοντας το κομμάτι Tears in Heaven, το οποίο συνέθεσε στη μνήμη του παιδιού του.

Sylvester Stallone

Έχοντας ήδη υποδυθεί τον γιο του Rocky, στο πλευρό του πατέρα του, στην πέμπτη ταινία της σειράς, ο Sage Stallone επιχείρησε στη συνέχεια να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Δεν κατάφερε όμως ποτέ να πραγματοποιήσει τους στόχους του καθώς βρέθηκε νεκρός από ανακοπή στο σπίτι του σε ηλικία 36 ετώ

Romy Schneider
Το 1981 ένα τραγικό ατύχημα στοίχισε τη ζωή στον 14χρονο γιο της αγαπημένης ηθοποιού. Ο David ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε ένα φράχτη για να πάει στο γειτονικό σπίτι γλίστρησε και τρυπήθηκε από ένα σίδερο. Ο θάνατος του βύθισε τη μητέρα του στο πένθος η οποία δεν συνήλθε ποτέ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σακίρα διέψευσε ότι τσάκωσε τον άπιστο Πικέ από τη μισοφαγωμένη μαρμελάδα

Πριν 11 ώρες

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε ξανά στον πρώην συζυγό της

Καίτη Γκρέυ: Εξιτήριο μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Πριν 11 ώρες

Η Καίτη Γκρέυ αναρρώνει πλέον στο σπίτι της

Μαριάννα Γεωργαντή: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Open

Πριν 11 ώρες

Η έκπληξη στον αέρα της εκπομπής

Bianca Censori: Διπλό γυμνό «χτύπημα» στο Λος Αντζελες ‑ Δείτε πώς πήγε σε οικογενειακό εστιατόριο

Πριν 11 ώρες

Το 29χρονο μοντέλο δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Πριν 11 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 11 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Έλληνας βγήκε με τον καφέ για τσιγάρο στους… ‑8 στο Ελσίνκι και έγινε viral

Χτες

Ήθελε να κάνει ένα τσιγάρο και να πιεί δύο γουλιές καφέ για να ξυπνήσει, αλλά δεν πρόλαβε - Έβγαλε τον καφέ παγάκι

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Στέλλα Γεωργιάδου: «Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ» ‑ Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια

Χτες

Η Στέλλα Γεωργιάδου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και τις επικρίσεις για την εμφάνισή της

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

par: 47
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.