E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκότωσαν τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Μια μακάβρια συμφωνία τη νύχτα του γάμου τους καθόρισε τη μοίρα του ζευγαριού

Σκότωσαν τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/8/2018 | 09:31

Ο Jason και η Kelly υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο πως αν κάποιος απιστούσε στη διάρκεια του γάμου τους θα σκότωναν τον εραστή. Μόνο οι δυο τους γνώριζαν αν πίστευαν την τρομακτική του υπόσχεση. Και ο Jason κατέληξε νεκρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν το 2014 και ενώ ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι που ο γάμος τους βρισκόταν σε κρίση και ο Jason αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Kelly κοιμόταν με τον 53χρονο Chris Regan που είχε γνωρίσει στη δουλειά της.

Την καλούσε στο διαμέρισμά του για σεξ και οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στη μικρή κοινότητα του Iron River. O Chris είχε βρει άλλη δουλειά στη βόρεια Καρολίνα και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Όμως ο Jason έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν άπιστη και άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό του η συμφωνία τη νύχτα του γάμου τους. Πίστεψε ότι μόνο αυτός θα ήταν ο τρόπος να σώσουν τον γάμο τους. Και περιέργως συμφώνησε και η Kelly.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο από κοινού. Ήταν στις 14 Οκτωβρίου του 2014 που η Kelly κάλεσε τον Chris στο διαμέρισμά της. Όταν ο Jason γύρισε σπίτι και «ανακάλυψε» το ζευγάρι μαζί, σκότωσε τον Chris και τον διαμέλισαν.

Αμέσως μετά έκαναν μπάρμπεκιου και κάλεσαν τους γείτονες. Τους σέρβιραν το κρέας του. Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του Chris, οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Kelly. Ανακάλυψαν τη σχέση τους και πως η Kelly ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον είχαν δει ζωντανό. Έκαναν έρευνα σπίτι τους αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kelly ομολόγησε τον δεσμό τους αλλά είπε στις αρχές πως με τον Jason είχαν ανοιχτή σχέση και δεν τον πείραζε. Ο Jason αρνήθηκε από την πλευρά του οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του Chris. Χωρίς να βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία, το ζευγάρι γλίτωσε για τον φόνο.

Το στοιχειωμένο παρελθόν και ο φόνος του άντρα της
Οι δυο τους γνώριζαν ότι θεωρούνται ύποπτοι και αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιντιάνα. Είχε περάσει ένας χρόνος και δεν τους είχαν ενοχλήσει από την αστυνομία. Ήταν μια ευκαιρία να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Το παρελθόν όμως συνέχιζε να τους στοιχειώνει. Η οργή της Kelly μεγάλωνε που ο Jason σκότωσε τον εραστή της. Τα συναισθήματά της για τον Chris ήταν πιο βαθιά από όσο πίστευε. Ήθελε να ισοφαρίσει και ο μόνος τρόπος ήταν με το να αφαιρέσει μια ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Φεβρουάριο του 2016 κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει πως ο Jason ίσα που ανέπνεε. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κάνει εμετό, έχει εφίδρωση». Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, ο Jason δεν είχε τις αισθήσεις του. Η Kelly τους είπε πως ο σύζυγός της ήταν καταθλιπτικός και είχε πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήξερε όμως ότι οι υποψίες θα πέσουν πάνω της αν υπερέβαλε.

Αρχικά θεωρήθηκε πως ο Jason πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Έγραψε στο facebook ότι ο θάνατός του ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκε ποτέ να αντιμετωπίσει. Η αστυνομία διατηρούσε τις αμφιβολίες της. Και η νεκροψία επιβεβαίωσε τις υποψίες τους. Είχε πεθάνει από ασφυξία.

Εννιά εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η Kelly κατηγορήθηκε για δολοφονία. Το έσκασε και εντοπίστηκε στο Κεντάκι. Ήταν πολύ επιθετική με τους συγκρατούμενούς της και στην ανάκριση ομολόγησε τη συμμετοχή της και στις δύο δολοφονίες. Ομολόγησε ότι τον σκότωσε σε αντίποινα για τη δολοφονία του εραστή της. Του είχε δώσει υπερβολική δόση ηρωίνης αλλά επειδή αργούσε να πεθάνει, έβαλε τα χέρια της στο στόμα και τη μύτη του μέχρι να πεθάνει. «Πάτσισα» είπε στους αστυνομικούς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαμός στον αέρα: Επεισοδιακή πτήση με οπαδό της Σέλτικ να γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

Κακοκαιρία Daniel: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο

Σήμερα

Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel καταβάλλεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Ροζ πανσέληνος του Απριλίου: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Σήμερα

Η πανσέληνος του Απριλίου ή αλλιώς ροζ πανσέληνος ή Πασχαλινό φεγγάρι έχει πολλές ακόμα ονομασίες

Καιρός: Μέχρι πότε θα παραμείνει η χώρα σε κλοιό αφρικανικής σκόνης

Σήμερα

Η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της σκόνης στα Δωδεκάνησα και την προοδευτική απομάκρυνσή της προς τα ανατολικά

Διαγράφονται φόροι και πρόστιμα

Σήμερα

Για 1 στους 4 φορολογούμενους με φορολογικές διαφορές

Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα που διέγραψα τον Δημήτρη Παπανώτα»

Σήμερα

Σαφές μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δόλωμα στη δολοφονία ήταν μια γυναίκα» ‑ Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον φόνο εργάτη στη Μεσσηνία

Σήμερα

Ενώπιον της δικαιοσύνης οι κατηγορούμενοι για το έγκλημα στη Μεσσηνία

Αλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε το κινητό γυναίκας που του ζητούσε επίμονα να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη»

Σήμερα

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Αλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι» είπε η γυναίκα στον 66χρονο ηθοποιό

Ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα σε στρατιωτική πρόβα ‑ Νεκροί και οι 10 επιβαίνοντες

Σήμερα

Το ένα από τα ελικόπτερα κατέπεσε σε γήπεδο και το δεύτερο σε πισίνα

Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον λίντσαραν οι θεατές

Σήμερα

«Πεδίο μάχης» έγινε ο αγωνιστικός χώρος μετά τον αγώνα

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.