E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Mega Καλημέρα: «Εριξε αυλαία» η εκπομπή ‑ Απολύσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού

Το φινάλε της εκπομπής ήταν πρόωρο

Mega Καλημέρα: «Εριξε αυλαία» η εκπομπή ‑ Απολύσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/4/2024 | 14:43

Τίτλοι τέλους έπειτα από τρια χρόνια έριξε το «Mega Καλημέρα». Το φινάλε της εκπομπής ήταν πρόωρο με τους συντελεστές ν' αποχαιρετούν σήμερα, 26 Απριλίου, το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος πήρε τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στην παρουσίαση της εκπομπής μετά την ανακοίνωση για την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, είπε: «Κάπως έτσι τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι. Θέλω, μετά από τρία χρόνια παρουσίας εδώ, να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής για τη χαρά και την τιμή που είχαμε να συνεργαστούμε τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τον επαγγελματικό και τη στάση που έδειξαν και την ωραία παρέα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, όλους τους συνεργάτες που πραγματικά υποκλίνομαι για τον επαγγελματικό, την αγάπη σας και τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα. Και θέλω να κλείσω λέγοντας πως όλα γίνονται για καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Με τη σειρά της, η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε: «Είναι η δική σου στιγμή Θανάση. Εγώ θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων για το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Γιώργος Μπέζας που ήταν αφορμή να μπω στην ομάδα υπέροχων ανθρώπων. Να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υπέροχη εμπειρία και όλους όσοι είναι πίσω από τις κάμερες και τις κυρίες στο μακιγιάζ, το κοντρόλ».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σε όλους… Είναι τόσα πολλά τα ονόματα που δεν προλαβαίνω να τα πω όλα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Φεύγω με ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα μεγάλο ευχαριστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε «τους ρεπορτεράρες μας» και τόνισε πόσο ωραίο ήταν το κλίμα χωρίς διαπληκτισμούς και ψεύτικα χαμόγελα. «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, θα μιλάμε στο τηλέφωνο, έχω μια μελαγχολία που δεν θα σας ξαναδώ» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Απολύθηκαν οι συνεργάτες της εκπομπής

Το πρωί της Παρασκευής (26/4), η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι η Ελεονώρα Μελέτη της έστειλε ένα μήνυμα, ρωτώντας αν χρειάζονται επιπλέον βοήθεια στην εκπομπή, προκειμένου να στηρίξουν τους συνεργάτες της που απολύθηκαν και πλέον είναι χωρίς δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να πω κάτι για την Ελεονώρα, γιατί την τιμά πολύ που το έκανε. Μου έστειλε ένα μήνυμα το πρωί, και με παρακάλεσε, επειδή έχουν απολυθεί πολλοί συνεργάτες της, να τους έχουμε στο νου μας για του χρόνου, αλλά και φέτος αν χρειαζόμαστε κάποια ενίσχυση, να κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί τα παιδιά έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Και την τιμά πολύ αυτό» είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Το παραμύθι δεν έχει δράκο»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast at star» για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». «Δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε παραπάνω είναι όλα οκ. Το συμβόλαιο μου λήγει με το Mega το 2028, πλάκα σου κάνω. Λήγει 31 Ιουλίου, δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για το τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. Πιόνι δεν αισθάνομαι που λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δεν αισθάνομαι πιόνι καμίας κατάστασης. Είμαι επαγγελματίας, είναι μια κατάσταση που απαιτούσε χειρισμό σαν αυτόν που έγινε όλο το τελευταίο διάστημα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντα όταν κάτι δεν έχει την απόδοση που αναμένεις να έχει έχοντας υπόψιν ποιοι απαρτίζουν όλη αυτήν την ιστορία, πάντα υπάρχει η ευθύνη από όλους. Δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα, αλλά γιατί μένουμε στο ποιος φταίει, εμένα δεν μου αρέσει στο τέλος να ψάχνω ποιος φταίει και φταίω και όλοι γενικώς. Όλοι έχουμε ένα μερίδιο επιτυχίας και ένα μερίδιο αποτυχίας. Στη νέα σεζόν πιστεύω ότι όλοι θα τα θυμόμαστε όλα πολύ ευχάριστα» είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Η πρόταση από μεγάλο κανάλι

Τη μέρα που ανακοινώθηκε το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα. «Θα πω μια είδηση που δεν την ξέρει κανένας. Τη μέρα εκείνη που κόπηκε η εκπομπή της Μελέτη στο MEGA, η Ελεονώρα δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα. Το ένα ήταν από το Μαξίμου, από συνεργάτη του πρωθυπουργού και μετά την πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλέφωνο. Το άλλο τηλεφώνημα που δέχτηκε την ίδια ημέρα, είναι από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που της έκαναν πρόταση για συνεργασία για του χρόνου» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, σταμάτησε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής. Η παρουσιάστρια βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα μέσω Skype προκειμένου να πει το δικό της «αντίο» στους συνεργάτες της αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

«Εστάλη ένα ΦΕΚ το οποίο λέει ότι από την στιγμή που έχουν προκηρυχθεί εκλογές θα πρέπει οι άνθρωποι που είναι επαγγελματίες, και υποψήφιοι, σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, ν' απέχουν από τη θέση τους. Σεβόμενη τις οδηγίες, σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω, γιατί εχθές δεν το ξέραμε και κλείσαμε την εκπομπή χωρίς ν' αποχαιρετήσουμε το τηλεοπτικό κοινό, που το θεωρώ άκομψο και άδικο. Γι’ αυτό είπαμε να εμφανιστώ μια τελευταία φορά για να κάνω και ‘γω το δικό μου άτυπο φινάλε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του MEGA

Μετά το φινάλε της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έρχονται αλλαγές στη πρωινή ζώνη του καναλιου. Οι ώρες που προβαλλόταν η εκπομπή της Μελέτη θα «μοιραστούν» στην «Κοινωνία Ωρα Mega» και στο «Πάμε Δανάη» καθώς θα αυξηθούν σε διάρκεια και οι δύο.

Ειδικότερα, η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» θα ξεκινάει στις 05:40 και θα ολοκληρώνεται στις 09:40 και στη συνέχεια, την σκυτάλη θα παίρνει η Δανάη Μπάρκα, η οποία θα ολοκληρώνεται στις 12:30.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor 2024 spoiler 06/05: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήμερα

Ετοιμάζεται... μακελειό πριν πάμε στο Αλσος Βεΐκου

Survivor 2024: Τραυματίστηκε κι αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου – «Πάγωσαν» όλοι

Σήμερα

Σοκαρισμένοι οι παίκτες, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους

Χτες

Οι οικογενειακές στιγμές που ανέβασαν στο Instagram

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της

Χτες

Οι βόλτες σε νησιά, τα μπάνια στη θάλασσα και το πρωινό με την οικογένειά της

«Ζήτω ο Κ. Μητσοτάκης»: Ευτυχισμένος συνταξιούχος «αποθεώνει» τον πρωθυπουργό στα διόδια

Χτες

«Εμείς οι συνταξιούχοι περνάμε μια χαρά. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης!»

Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία... Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή...»

Προχτές

Η Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη που όπως παραδέχεται, είναι ανύπαρκτες

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.