E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι απέγιναν οι σταρ της βιντεοκασέτας;

Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές που λατρέψαμε

Τι απέγιναν οι σταρ της βιντεοκασέτας;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ανασκόπηση στους σταρ της βιντεοκασέτας...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στηβ Ντούζος, που στη δεκαετία του '80 έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του Μπίλια, στις κλασικές πλέον ταινίες ''Ρόδα, τσάντα και κοπάνα'', αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Απασχόλησε ξανά την επικαιρότητα, όταν βρέθηκε αναμεμειγμένος σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στα νησιά του Αιγαίου, και σε προστασία μαγαζιών. 

Επανεμφανίστηκε το 2010 στο ''Ρόδα,τσάντα και κοπάνα Νο.4'', αλλά αμέσως μετά αντιμετώπισε προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει σε κάποιο ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο απόλυτος σταρ της εποχής του, καρδιοκατακτητής, με συμμετοχές σε ταινίες που ακόμα και σήμερα καθηλώνουν τους θεατές, ο ένας και μοναδικός Στάθης Ψάλτης. Δοκιμάστηκε και σε ρόλους σοβαρού ρεπερτορίου, και κατέπληξε τους ανθρώπους του χώρου με το ταλέντο του. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε επιθεωρήσεις, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Απέχει απο τη τηλεόραση λόγω των πολύ φθηνών κασέ, και των ελαχίστων προτάσεων που δέχεται.

Ο Ταμτάκος, κατά κόσμο Μιχάλης Μόσιος, αγαπήθηκε όσο ελάχιστους ηθοποιούς τη δεκαετία του '80, και πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες υποδυόμενος τον αγαπητό τσιγγάνο από την Αγία Βαρβάρα. Όταν η τηλεόραση έκανε την εμφάνιση της, είχε μερικές συμμετοχές στα πρώτα σίριαλ, όμως γρήγορα αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, και πλέον ζει με τη μικρή σύνταξη που παίρνει. Με πικρία αναφέρει ότι στιγματίστηκε από το ρόλο του Ταμτάκου, και ότι η ιδιωτική τηλεόραση δεν του έδωσε ποτέ την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόλυτο seχ symbol της δεκαετίας του '80, οι εμφανίσεις έκοβαν την ανάσα στο αντρικό κοινό, η Βίνα Ασίκη, που κατάφερε και έκανε το μαύρο μαλλί μόδα, πριν πρωταγωνιστήσει στις βιντεοταινίες, είχε προλάβει να συνεργαστεί με Έλλη Λαμπέτη, Δημήτρη Χορν και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τη περίοδο που μεσουρανούσε, γνώρισε τον μεγάλο της έρωτα, τον χορογράφο Ορέστη Δημητρίου, και απομακρύνεται από τη δημοσιότητα, προτιμώντας να αφιερωθεί στην οικόγενειά της. Σήμερα παραδίδει μαθήματα χορου και υποκριτικής σε δικό της επαγγελματικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πιο ''ζουμερή'' πρωταγωνίστρια της δεκαετίας του '80. Το βλέμμα της μαγνήτιζε όλους τους άνδρες της εποχής. Η Ισμήνη Καλέση, καθιερώθηκε στις ταινίες της εποχής, και μας χάρισε άπειρες σκηνές γέλιου. Αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή, σπούδασε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και πρόσφατα έκανε την επανεμφάνισή της, στο σίριαλ του Alpha ''Το σόι μου''.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βάση στήριξης κινητών με εύκολη τοποθέτηση με το ένα χέρι σε έκπτωση 45%!

Πριν 4 ώρες

Ιδανικό στήριγμα του smartphone σας για το αυτοκίνητο

Ασύρματη επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα 2 σε 1 μόνο 74,95€

Πριν 4 ώρες

Με εργονομικό σχεδιασμό και ικανοποιητική αυτονομία θα αποδείξει την αξία της στο χρόνο ακόμη και με καθημερινή χρήση

Έτοιμα Καλάθια Δώρων: Μοναδικές συνθέσεις δώρων που θα σας εκπλήξουν με θησαυρούς από όλη την Ελλάδα

Πριν 4 ώρες

Δώρα με ταυτότητα για κάθε περίσταση, στηρίζοντας τα τοπικά προϊόντα και τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς

12 Μαΐου: Χάρισε Μοναδικά Δώρα στη Μητέρα σου!

Χτες

Δείξε την αγάπη σου με δώρα που θα κρατήσουν για πάντα!

Ανακαλύψτε το Ντουμπάι με έως 50% έκπτωση!

Πριν 1 εβδομάδα

Mεταξύ 13/05/2024 - 23/10/2024

Προσφορές έως ‑70% σε είδη μικροσυσκευών!

Πριν 1 εβδομάδα

Ανακαλύψτε τα!

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.